#Müjde müjde size parizyenden müjde size

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Akıl Yaşınız Kaç (Hızlı Test) 07:22

Akıl Yaşınız Kaç (Hızlı Test)

Dünyada milyonlarca insanın duygusal yaşıyla akıl yaşı birbirinden tamamen farklı şeylerdir. Siz de onlardan biri olabilirsiniz. Test etmek ister misiniz? İşte size akıl yaşınızı kolayca ama doğru bir şekilde belirleyebi..

  • JET TV tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Sevil Kabaran Kıvırcık Saç Bakımı ve Tüyolar 09:57

Merve Sevil Kabaran Kıvırcık Saç Bakımı ve Tüyolar

Kabaran, elektriklenen ve zor şekil alan saçlara sahipseniz bu video tam size göre. ABONE OL butonuna basarak ücretsiz abone olabilirsiniz :)..

El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler 09:10

El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler

Çiçeği size küçük bir ile tamamlamak için eğlenceli zanaat ve DIY projeleri getiriyor. Eğlenceli ve kolay DIY eğitici koleksiyonumuzun tadını çıkarın! Takip edilmesi kolay, harika bir şekilde düzenlenmiş videolarımız, bu..

Alan Kazanmak İçin Yapılmış Akıllı Mobilyalar ve Tasarımlar 05:13

Alan Kazanmak İçin Yapılmış Akıllı Mobilyalar ve Tasarımlar

Bugün sizlere dünya genelinde yaratıcı tasarımcılar tarafından dizayn edilmiş kullanışlı mobilyalardan bahsedeceğiz. Eğer evinizin dizaynında alandan tasarruf etmek istiyorsanız videomuz bu konuda size güzel fikirler ver..

  • JET TV tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Serumun Cilt İçin Önemi 13:46

Sebile Ölmez Serumun Cilt İçin Önemi

YARIŞMA KAPANMIŞTIR:Merhaba, bu videoda size serumun cilt bakımındaki öneminden bahsettim ve yeni çıkan dermo marka Target Pro ürünlerini tanıttım. 10 kişiye seçtiği serumu denemeleri için hediye edeceğim. Kazananlar bur..

GiyenBayan Bandana Modelleri 5 Yöntem 05:41

GiyenBayan Bandana Modelleri 5 Yöntem

Bandana bağlama stilleri hakkında gelen sorulara cevap olsun :) 5 yöntem ile bandana modellerini anlattım size. Umarım beğenirsiniz. Yeni videolarımdan haberdar olmak için kanala abone olmayı unutmayın!..

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi? 05:38

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi?

Sizi arayan numaraların kim olduğunu öğrendiğiniz uygulamalardan sonra, insanların sizi rehbere nasıl kaydettiğini de GetContact ile öğrenebiliyorsunuz. GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? GetContact nedir? G..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Giyen Bayan Bandana Modelleri 2 Yeni 5 Yöntem 07:45

Giyen Bayan Bandana Modelleri 2 Yeni 5 Yöntem

Bandana bağlama stilleri hakkında gelen sorulara ikinci videoyla cevap olsun :) Yeni 5 yöntem ile bandana modellerini anlattım size...

Hindistan'da Bayram 05:45

Hindistan'da Bayram

Merhabalar; Bayramınız Mübarek olsun gönlünüze göre bir bayram geçirirsiniz inşallah. hindistan'da bugün bayramın birinci günüydü. bayram namazına gittik onuda kısa bir video çekerek size hazırladım. bayram benim neyime ..

Sebile Ölmez Kağıt Fondöten Nedir Evde nasıl Yapılır 07:37

Sebile Ölmez Kağıt Fondöten Nedir Evde nasıl Yapılır

Makyajda yeni ürünlerin en ilginci kağıt fondöten gerçekten işe yarıyor mu? Evde yapılabilir mi? Cevapları elbette videoda. Size göre gerekli mi?..

Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

Sebile Ölmez Saçlarımı Nasıl Uzattım Abhair 09:44

Sebile Ölmez Saçlarımı Nasıl Uzattım Abhair

Kadını bir anda değiştiriyor gerçektende. Bu saçların biraz kesilmesi şart, arada uçurum olunca korkunç duruyor herkeste olduğu gibi bende de. Muhtemelen pembe yapabilirim ya da hiç boyatmam. kestirmeyeceğim ki size birk..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Renkli Patates Pastası Tarifi 01:49

Renkli Patates Pastası Tarifi

Patates salatasına renk ve farklı bir boyut :) katıyoruz. Bu şık patates pastasını hem görüntüsü hem tadıyla çok seveceksiniz. İçine giren malzemeleri damak tadınıza göre çeşitlendirebilir farklı şekillerde süsleyebilirs..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Eski Sevgiliniz Bir Eşya Olsa Ne Olurdu  Röportaj 01:23

Eski Sevgiliniz Bir Eşya Olsa Ne Olurdu Röportaj

Sokak röportajında eski sevgiliniz bir eşya olsa ne olurdu sorusu sorulmuş. Peki size göre Eski sevgiliniz bir eşya olsa ne olurdu?..

  • JET TV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Belgin Uruk Hayal Tülden Çapraz Nişan Başı Tesettür Hayal Tül Nişan Modeli 09:03

Belgin Uruk Hayal Tülden Çapraz Nişan Başı Tesettür Hayal Tül Nişan Mo

merhaba hanımlar beyler bu gün size hayal tülden çapraz drape Nişan başı yapım aşamasını çektik son yıllarda moda olan hem sade hem de şık gösteren çapraz drape gelin başında çok tercih ediliyor umarım beğenirsiniz i..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Tuğçe Ay Sadece 2 Dakika Pürüzsüz Lazerli Gibi Batıksız Bacaklar 05:07

Tuğçe Ay Sadece 2 Dakika Pürüzsüz Lazerli Gibi Batıksız Bacaklar

Fındıklarım Fıstıklarım Hoşgeldiniizz ; Bu videom da size Kıl,tüy muhabbeti yaptım. Belkide en muzdarip olduğumuz durumlardan birtanesi de şu bacaklarımız da ki batıklar ve aldıktan sonra ki o delik delik görüntü. Bu..

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu 04:54

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu

Cildiniz çok yağlı ise hindistan cevizi yağını yarıya indirin! Bu Maske değerlenir söyleyeyim :) Herkesin evinde olduğunu tahmin ettiğim mısır unuyla neler yapabiliriz bi düşünelim ? Mesela balık ? çok iyi giderd..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar 03:27

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar

Merhaba benim ponçik izleyicilerim :) Kadın-erkek farketmeksizin saçlarımıza kullandığımız spreyler, jöleler, kuru şampuanlar vs fazlasıyla mat,cansız,sert olmasına neden oluyor. Bende kendi ölçülerimle kendi eklemel..

Tuğçe Ay Çok Eğlendik İkiz Makyajı 15:48

Tuğçe Ay Çok Eğlendik İkiz Makyajı

Nadireyle size elimizden geldiği kadar bi makyaj uygulaması yaptık :) Video da anılarımızdan, bilmediğimiz makyaj teknikleriden falan bahsettik :)..

Tuğçe Ay Asla Yapmaman Gerek Genital Bölge Tıraşı 04:46

Tuğçe Ay Asla Yapmaman Gerek Genital Bölge Tıraşı

Herkese Meraba :* Bu videom da size Genital Bölgenin öenminden, nasıl tıraş edilmesi gerektiğinden ve kullanılmaması gereken ürünlerden bahsettim. Umarım sizin için faydalı bir video olmuştur. BEĞEN butonuna basmay..

Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız 08:00

Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız

Merhaba benim tatlı izleyicilerim :) Bu videom da size harika bir karışım hazırladım. Kaşları seyrek olanlar, kirpiği istediği uzunlukta olmayanlar, kirpiği uzun olup dolgun olmayanlar vs vs sayarım da sayarım. . . ..