#Müjde müjde size parizyenden müjde size

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım 02:49

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım

Merhaba, bu videomda size kırılan ya da evde kullanılmayan Fardan nasıl aydınlatıcı yapılacağını anlattım. Yapımı çok basit ve kullanımı oldukça kolay olan bu aydınlatıcı yapımını keyifle izlemenizi ve sosyal medyada ark..

Kendin Yap Evde Concealer Yapımı 02:30

Kendin Yap Evde Concealer Yapımı

** Merhaba bu videom da size evde concealer(gözaltı kapatıcısı) yaptım. Eğer göz altlarınıza uygun kapatıcı bulamıyorsanız ya da elinizde çok açık ve çok koyu kapatıcılarınız varsa bunları da karıştırarak yeni bir gözalt..

Tuğçe Ay Çok Kötü Kokuyor Yemem Ama Saçıma Sürerim - Mayonez Maskesi 07:12

Tuğçe Ay Çok Kötü Kokuyor Yemem Ama Saçıma Sürerim - Mayonez Maskesi

Herkese Merhaba, bu videomda size saçıma yaptığım maskelerden birkaç tanesini gösterdim. Umarım beğenmişsinizdir...

Tuğçe Ay Pürüzsüz Cilt İçin Sadece 10 Dakika 05:44

Tuğçe Ay Pürüzsüz Cilt İçin Sadece 10 Dakika

EN ÇOK GELEN SORULAR ; 1- JELATİN NEREDE SATILIR ? - Ben aktardan aldım. Siz de yakınlarınız da bulunan bir aktara gidip sorabilirsiniz. 2- MASKE ÖLÇÜLERİ NEDİR ? - Video da belirtmeme rağmen yine tekrar edeyim ; ö..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Pırasa Mücver Tarifi 03:22

Pırasa Mücver Tarifi

MALZEMELER 3 sap Pırasa (yeşil kısmını kullanıp kullanmamak size kalmış), 3 adet yumurta, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 3 yemek kaşığı ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç dolusu kıyılmış maydanoz, Tuz, Karabiber, Kızartmak içi..

Sizi Uykunuzdan Edecek 15 Bilmece 13:29

Sizi Uykunuzdan Edecek 15 Bilmece

Nasıl daha zeki olursunuz. Çalışmalar, bulmaca ve bilmece çözmenin beyniniz için son derece faydalı olduğunu gösteriyor. Zekânızı keskinleştirir, hafızanızı güçlendirir ve size ufak detaylara dikkat etmeyi öğretir. Birb..

  • JET TV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şule Karaok Yeni Ürünlerle Makyaj - Mavi Makyaj 08:02

Şule Karaok Yeni Ürünlerle Makyaj - Mavi Makyaj

Üçüncü yeni ürünlerle makyaj videosunun rengi bu kez size ait! Mavi makyaj en çok istenen renk olduğu için bu videoda onu hazırladım ve açıkçası renklere karşı daha sempatik bakmaya başladım! :)) Bir sonraki rengi ve den..

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

Aslı Özdel Saçları Hızlı Uzatan 01:39

Aslı Özdel Saçları Hızlı Uzatan

Saçlarınız yavaş uzuyorsa,cansızsa bu ev yapımı saç maskesi tam size göre,düzenli yaptığınızda saçlarınızda değişime inanamayacaksınız :)..

Büşra Yılmaz İç Dökmeli Turuncu Yaz Makyajı Videosu 11:54

Büşra Yılmaz İç Dökmeli Turuncu Yaz Makyajı Videosu

Sonucu çok beğendiğim tam bir ilkbahar/yaz makyajıyla karşınızdayım. Değişik edit denemelerimin olduğu iç dökmeli size akıl danışmalı bir video oldu umarım beğenirsiniz...

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Selma Çiçekdal 5 Adımda Göz Altı Morlukları Kapatmak 07:31

Selma Çiçekdal 5 Adımda Göz Altı Morlukları Kapatmak

Göz altınızda oluşan morlukları nasıl kapatacağınızı gösterdiğim videoma hoşgeldiniz.Size referans olması açısından elimdeki tüm ürünleri örnekledim.Umarım işinize yarar bilgiler paylaşmışımdır ,kullandığım tüm ürünlerin..

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten 08:06

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten

Bu videoda size beğenerek kullandığım su gibi ama kapatıcı NYX Total Control Drop Foundation Fondöteninin ilk 14 renginin önizlemesini gösterdim, bu video sponsorlu değil nitekim 14 rengi de koleksiyon olsun diye iste..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır 03:58

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere el açması yufkadan kıymalı gözleme tarifi vereceğiz. Daha önce kanalımıza hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi eklemiştik bu kez ise dışarıdan alınan hiç bir malzemeye gerek kalmadan size gözleme..

Selma Çiçekdal Mermer Tırnaklar Siyah 04:52

Selma Çiçekdal Mermer Tırnaklar Siyah

BUGÜN SİZE SİYAH MERMER DESENLİ TIRNAKLAR YAPTIIM Yves Rocher Tırnak Güçlendirici Baz NYX Black Out Siyah Oje NYX White Lie Beyaz Oje H&M Instant Armour Top Coat Üst Cila..

Merve Kutlu Likit Mat Ruj Koleksiyonum 15:58

Merve Kutlu Likit Mat Ruj Koleksiyonum

Herkese likit mat rujlarımdan merhabaa! :) İlkini paylaşmıştım ve çok heyecanlı bir şekilde 2. partını da paylaşıyorum sizlerle! :) Umarım size yardımı dokunmuştur! :) Videomu izlemekten keyif aldıysanız beğenmeyi ve pay..

Mavi Gözler İçin Makyaj 04:13

Mavi Gözler İçin Makyaj

Renkli gözler serisinin ilk makyajı 'mavi gözler' için :) Mavi gözleri en çok öne çıkaran renkleri merak ediyorsanız bu videonun size yardımcı olucagini umuyorum.Çok sevgiler :..

Çağla Çabasız Cool Kombin Önerilerim 07:06

Çağla Çabasız Cool Kombin Önerilerim

Günaydın, tünaydın sevgilerimle. Size çabasız cool kombinler hazırladım. Beğendiyseniz abone olmayı ve yorum yapmayı unutmayın :) Sizi seviyorum, öpüyorum...

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır 04:30

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir güllaç tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan ramazana özel bir hafif sütlü tatlıyı yapmak için pekte uğraşmanıza gerek yok. Zaten güllaç yufkası marketten hazır alındı..

Çağla Kömür Göz Gece Makyajım 12:42

Çağla Kömür Göz Gece Makyajım

Günaydın, tünaydın, iyi geceler işte gece makyajım ! :) Bayılıyorum bu karagöz makyajına. Size de göstermek istedim :)..

Şeyda Erdoğan Yazlık Karışık Alışveriş 14:46

Şeyda Erdoğan Yazlık Karışık Alışveriş

Herkese merhaba! Bugün size bir süredir yaptığım yazlık alışverişimi deneyerek gösteriyorum. Umarım keyifle izlersiniz! Şapka New Era..

Çağla Plaj Çantamda Ne Var 11:47

Çağla Plaj Çantamda Ne Var

Saçına başına, süsüne, püsüne, kirpiğine düşkün bir insan olarak plaj çantam size biraz kalabalık gelebilir ama napalım? Hadi toplanın. Hangi güneş kremini kullanıcaz, yüzümüze hangisini, bacağımıza hangisini sürüyoruz? ..

Merve Özkaynak Çılgın Renkli 25 Mac Ruj Denedim 16:44

Merve Özkaynak Çılgın Renkli 25 Mac Ruj Denedim

Sürekli nude ve dudak rengime yakın ruj sürmekten sıkıldıysanız, alışılmışın dışına çıkmak istiyorsanız tam size göre bir video hazırladım. Tam 25 farklı MAC ruj deneyeceğim. Bakalım renkleri, performanları, kalıcılıklar..

Hırsızlara İş Yeri Sahibinden İlginç Teklif 00:59

Hırsızlara İş Yeri Sahibinden İlginç Teklif

Sivas'ta dükkanından kablo çalan hırsızlara seslenen esnaf, “Gelin size iş verelim” dedi. Sürekli dükkan önlerinden malzemeleri çalınan esnaf çare olarak siteye güvenlik kamerası kurdu. Geçtiğimiz gün 4 dükkandan 150 kil..

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 6 yıl önce