#Müjde verdi

Arabesk - Benim Bir Donum Kaldı Onu Da Ne Zaman Alacaklar Merak Ediyorum 05:50

Arabesk - Benim Bir Donum Kaldı Onu Da Ne Zaman Alacaklar Merak Ediyor

Arabesk Filminin Komik repliği sizlerle , keyifli seyirler. kanalıma abone olmayı unutmayınız Müjde ve Şener Aşkında İnişli Çıkışlar hep oldu sahneler sizlerle:-) İsmail Ölür ve Şenerin Öldürdüğünü Söyle. Şener Hapse Gid..

  • PengoTV tarafından
  • 1.547 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan 04:06

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan

Sibel Pamuk - Harmandan Gel, Tokat ´a ait olan bir türkü Harmandan Gel Harmandan Yeşilırmak Akıyor Karadenize Doğru Yar Allahın Seversen Yarın Gel Bize Doğru Harmandan Gel Harmandan Yar Kaçalım Ormandan Sevdanı Çeke Çe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Taşeronlara Kadro Verilmesine Yeşil Işık 01:53

Taşeronlara Kadro Verilmesine Yeşil Işık

Taşeron işçisine müjde! Taşeronlara kadro verilmesine yeşil ışık geldi.....

  • BETA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeytan-ı Racim 2 - İfrit 2015 Türk Filmi İzle 1:23:01

Şeytan-ı Racim 2 - İfrit 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Aslı, dokuz yaşından itibaren yetimhanede büyümüş, sıkıntılı bir çocukluk ve ergenlik dönemi geçirmiştir. Yıllar sonra çocukluğundan beri ona musallat olan, onu kontrol eden güç tekrar ortaya çıkmıştır. Aslı'nı..

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser 00:59

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser

Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Sharky isimli gemilerini denize indirmeye hazırlanan Kaptan Dandun ve mürettebatı başlarına gel..

Dünya Türkiye'nin Müjdesini Konuşuyor 05:27

Dünya Türkiye'nin Müjdesini Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Cuma günü müjde vereceğiz” açıklamasıyla Türkiye'yi heyecanlandırdı. Konuşmanın ardından döviz ve altın düşüşe geçti, borsa yükseldi. Müjdenin ne olacağına yönelik iddialar da gündeme ..

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın- 01:40

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın-

Artık Türkiye'de tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21 Ağustos Cuma günü açıklayacağı müjde haberine çevrildi. Herkes müjdenin ne olacağını merak ederken spekülasyonlar da beraberinde geldi. Ancak İletişim Başkanı Fahre..

İlk yerli aşının üretimi başladı- 01:34

İlk yerli aşının üretimi başladı-

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN MÜJDE..YERLİ AŞI İÇİN HEYECANLANDIRAN BİR GELİŞME VAR. TÜRKİYE’DE YÜRÜTÜLEN 5 AŞI ÇALIŞMASINDAN BİRİNDE ÜRETİM AŞAMASINA GEÇİLDİĞİ DUYURULDU..BU ARADA BİLİM KURULU DA KORONAVİRÜS TESTLERİNİN YAYGINL..

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır 01:30

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır

Türkiye'nin ilk elektrikli traktörünün seri üretimi başlıyor. Açıklamayı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptı. Bakan Pakdemirli'den bir müjde de çiğ süt destek ödemesi bekleyen üreticilere geldi...

Gaz Keşfi 405 Milyar Metreküp Oldu 03:07

Gaz Keşfi 405 Milyar Metreküp Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ikinci müjde geldi. Karadeniz'de 85 milyar metreküp daha doğalgaz rezervi bulundu. Böylece bölgedeki doğalgaz kaynağı 405 milyar metreküpe yükseldi...

Çin Aşısı Pazartesi Günü Türkiye'de 02:45

Çin Aşısı Pazartesi Günü Türkiye'de

Çin'den gelecek koronavirüs aşıları Pazartesi günü Türkiye'de olacak. Müjde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Bakan Koca aşılamada nasıl bir yol izleneceği konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar....

Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti! 01:29

Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti!

ÜNLÜ OYUNCU KIVANÇ TATLITUĞ BERAAT ETTİ... GEÇMİŞ YILLARDA, SAHTE FATURA KESTİĞİ VE VERGİ KAÇIRDIĞI İDDİASIYLA HAKKINDA 10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILMIŞTI... BUGÜN MAHKEMEDEN ÜNLÜ OYUNCUYA MÜJDE GELDİ.....

Evlat hasreti bitti! 01:33

Evlat hasreti bitti!

YILLARCA EVLAT HASRETİ ÇEKTİLER. NORMAL YOLLARLA OLMAYINCA DA TÜP BEBEK DENEDİLER. TAM ÜMİTLERİ TÜKENMİŞTİ Kİ, BEKLEDİKLERİ MÜJDE GELDİ. İŞTE ÇETİN ÇİFTİNİN OĞULLARI YUSUF'A KAVUŞMA MÜCADELESİ...

Önce ağladı, sonra sevindi! 01:31

Önce ağladı, sonra sevindi!

TÜRKİYE ONU TELEF OLAN TAVUKLARININ ARDINDAN DÖKTÜĞÜ GÖZYAŞLARIYLA TANIDI. 8 BİN 500 HAYVANINI KAYBEDEN KADINA DERDİNİ UNUTTURACAK MÜJDE TARIM VE ORMAN BAKANI'NDAN GELDİ.....

Şeker Hastalarına İyi Haber 02:43

Şeker Hastalarına İyi Haber

Şeker hastalarına müjde...İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hasan Ökmen, Tip 2 diyabet hastaları ile hipertansiyon ve kolesterol yüksekliğini metabolik cerrahi operasyonu ..

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

The Best of Mozart 1:56:01

The Best of Mozart

TRACKLIST 1. Eine Kleine Nachtmusik Movt 1 2. Eine Kleine Nachtmusik Movt 2 ( 7:45 ) 3. Eine Kleine Nachtmusik Movt 3 ( 12:50 ) 4. Eine Kleine Nachtmusik Movt 4 ( 14:50 ) 5. Symphony No 35 Haffner Symphony Movt 1 (..

  • PengoTV tarafından
  • 2.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi 05:08

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi Hakkari’nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleri, teslim olan 2 teröriste insanlık dersi verdi. Çukurca ilçesi Üzümlü Bayrak Tepe bölgesine Zap bölgesinden gelerek tes..

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi 01:08

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri yapılırken Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka kendini kürsüye kelepçeledi. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ederken, B..

Napoli'nin Şampiyon Olması Durumunda Tüm Futbolcularla Yatacağını Söyleyen Kadın 01:00

Napoli'nin Şampiyon Olması Durumunda Tüm Futbolcularla Yatacağını Söyl

Oyuncu ve model 27 yaşındaki Paola Saulino daha önce de verdiği sözün benzerini Napoli için verdi. Referandum'da hayır oyu verecekler için oral seks sözü veren Paola şimdi de Napoli'nin Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olma..

  • PengoTV tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt 03:00

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt AP Türkiye raportörü Kati Piri, müzakere kartını öne sürdü, İlişkileri dondurmak vereceğimiz tek yanıt diyerek Türkiye'yi tehdit etti. İbrahim Kal..

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı 03:44

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı ABD'nin yeni başkanı Trump, Esad'dan hoşlanmadığını ancak, IŞİD'le mücadele için Rusya ve Suriye Rejimi'yle işbirliği yapılmasını desteklediğini söyledi. ..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Acun Ilıcalı Final Four'a Şeyma Subaşı'yla Gitti! 01:18

Acun Ilıcalı Final Four'a Şeyma Subaşı'yla Gitti!

Final Four maçına, ünlüler akın etti. Karşılaşmayı izlemeye gelenler arasında TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı da vardı. Acun yanında sevgilisi Şeyma Subaşı'yı da getirdi... Final Four'da Fenerbahçe ve Real Madrid karş..

  • ANKA tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..