#Mülteci evi

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti 00:59

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti

Bursa’da, arkasındaki yükü çekmekte zorlanan bir ata yapılan eziyet, yoldan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'nde, meydana geldi. Edinilen bilgiye gö..

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak 02:18

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak

ENAYİ (feat.Heijan) yürü yürü yürü yürü lan enayi (x2) Her yerde polisler Basar evi kanıt ister Kapımı zorluyo illegal işler Üstüme geliyolar hep sabır işte Boş beleş işler Arıyorum hiç çıkış yok yok Sonum ölüm o..

MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1 13:39

MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1

Discord : https://discord.gg/sChUMyR4nnEtiketler:nnminecraft hexxit nasıl indirilir,nminecraft hexxit bölüm 1,nminecraft hexxit nasıl indirilir telefona,nminecraft hexxit burak oyunda,nminecraft hexxit nasıl indirilir wi..

  • Emrullah tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR? 07:54

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR?

Discord sunucumuz; https://discord.gg/yKfyGzzwnnmontaj stars,nmontaj nasıl yapılır,nmontajer,nmontaj stars karakter çıkınca çıldıran,nmontaj stars animasyon,nmontaj adam,nmontaj star,nmontaj stars karakter çıkarma taktiğ..

  • Emrullah tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021) 01:29

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021)

MANAVGAT'TAKİ BÜYÜK YANGIN 4'ÜNCÜ GÜNÜNDE. Manavgat'ta sert esen rüzgarın etkisiyle yangınlar birçok alanda etkisini sürdürürken, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yangını ç..

Ankara'da sağanak yağış sele sebep oldu! Cadde ve sokaklar göle döndü 00:51

Ankara'da sağanak yağış sele sebep oldu! Cadde ve sokaklar göle döndü

Sağanak Ankara'da hayatı felç etti. Akşam başlayan yağış sele yol açtı. Cadde ve sokaklar göle döndü, birçok evi su bastı. Sağanak bir anda bastırdı, cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı evleri su bastı. Sağanak yağış ba..

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı 01:05

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı

Bursa'da zabıta ekipleri, temizlik için gittikleri çöp evden 112 bin lira nakit ve 6 bin 100 dolar çıkınca şok yaşadı. Bulunan paralar polis eşliğinde ev sahibi yaşlı kadının banka hesabına yatırıldı. Bursa'nın merkez O..