#Mümin sarıkaya böyle olur mu müzik dinle

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

Devdas - Maar Dalak 04:24

Devdas - Maar Dalak

Chandramukhi​ Yeh Kiski Hai Aahat, Yeh Kiska Hai Saaya​ Kimin ayak sesleri bunlar, bu kimin gölgesi?​ Hui Dil Mein Dastak Yahan Kaun Aaya​ Kalbimi böyle çarptıran, kim geldi?​ Hum Pe Yeh Kisne Hara Rang Daala​ Bu p..

Sezen Aksu  Olmaz Olsun 03:07

Sezen Aksu Olmaz Olsun

Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep berab..

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight 03:37

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight

Al Götür Beni (Make Me Yours Tonight) Ne olursa olsun, Tut, bırakma yerde ellerimi Akıp gitsin, varsın, kendi Bildiği gibi bu hayat .. Aşktan geçilir mi? Your deep blue eyes are the sea of love I made up my mind to to ..

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Kalbim Beşiktaş  - Beşiktaş Marşı 03:27

Kalbim Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

KALBİM BEŞİKTAŞ Her köşende zaferler şampiyonluklar, Her taşında Şeref Bey hatıramız var, Uçurumlardan derin kalbimizde yerin, Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar. Yıllara yenilmedik buradayız işte dimdik Tarihi bir dah..

  • OFSAYT tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio) 03:25

Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio)

Kendine özgü tarzı ve yaptığı cover ve single çalışmalarıyla çok sevilen Manuş Baba’nın Kınay Production etiketiyle yayımlan “Dönersen Islık Çal” isimli albümünden “Eteği Belinde” isimli parçası Söz & Müzik: Manuş Baba ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Arabesk Hadi Canım Şip Şak Şip Şak Replik 01:33

Arabesk Hadi Canım Şip Şak Şip Şak Replik

Arabesk film muzikleri'nde mujde ar'in pavyonlarda söylediği Şarkıyı Dinle sözleri de Şöyle makinesi lambali fotografim cikacak hic gördün mü ömründe böyle bel böyle bacak hadi canim sipsak sipsak patlat lambayi ciksin..

  • PengoTV tarafından
  • 1.564 görüntüleme
  • 7 yıl önce
T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Volkan Konak - İzmir Marşı 02:42

Volkan Konak - İzmir Marşı

Volkan Konak - İzmir Marşı Şarkı Sözleri izmir’in dağlarında çiçekler açar. altın güneş ordu sırmalar saçar. bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. yaşa mustafa kemal paşa,yaşa; adın yazılacak mücevher taşa. izmir dağla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.963 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

Küçük İbo - Aklı Yok 04:47

Küçük İbo - Aklı Yok

Gönlüm bir sevdanın peşine düşmüş Aklı yok fikri yok deli misali Benliğimse hayat seline düşmüş Hep böyle yıllardır ömrümün hali Saçlarım çileden ağarıvermiş Mutluluk güneşi kararıvermiş Baktımda ömrümün hazanı gelmiş B..

Serdal Demir - Özür Dilerim 03:51

Serdal Demir - Özür Dilerim

Özür dilerim, özür dilerim Böyle olmasını hiç istemezdim Çekip giderim, çekip giderim Sen rahat edeceksen eğer Çekip giderim Gönlüm almıyor, kafam almıyor Seni benden bile bile aldılar İçim rahat yemin ederim etmiyor S..

MFÖ - Ele Güne Karşı 04:13

MFÖ - Ele Güne Karşı

Arayıp sormasan da unuttum seni sanma Dünya bir yana sen bir yana Aşık ettin beni kendine sonra da terkettin gizlice Aradım seni her yerde hiç kimselere soramadım Bekledim dön diye dönmedin bile bile Bile bile sevd..

Pera - Sensiz Ben (Official Video) 04:31

Pera - Sensiz Ben (Official Video)

Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da gittin Kırık cam misali hatalarım acıtır se..

İrem Derici - Tektaş 03:32

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum Elinde tek taş bi yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol ya..

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ? 03:28

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ?

Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun Ş..

  • Candy tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canımız Feda - Beşiktaş Marşı 03:47

Canımız Feda - Beşiktaş Marşı

CANIMIZ FEDA Gökyüzünün en asil kartalı Taraftarın gururu kralı Hiçbir yerde yok böyle büyük bir aşk Canımız FEDA sana büyük Beşiktaş Kara kartalım canım Beşiktaş Asyayı Avrupayı aş Beşiktaş Kara Kartalım Canım Beşikta..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Halayın Suyunu Çıkaranlar 00:26

Halayın Suyunu Çıkaranlar

arkadaşlar biraz abartmışmı nedir sizce..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Profesyonel Kaş Almak, Kaş  Ve Makyaj Yapmak 03:41

Profesyonel Kaş Almak, Kaş Ve Makyaj Yapmak

Profesyonel Kaş almak böyle olur.:))Seyrek kaşlar nasıl gür kaşlara dönüştürülür.Makyaj nasıl olmalı bu videomuzda bulabilirsiniz.iyi seyirler.....

  • Kadınca tarafından
  • 1.670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En iyiyim demiyorum, ama benden de iyisi yok diyen Pilot 00:46

En iyiyim demiyorum, ama benden de iyisi yok diyen Pilot

Böyle Uçak kullanan ancak rusya da olur...

  • PengoTV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferhat Göçer - Kızım 04:12

Ferhat Göçer - Kızım

Beni affet kızım Gözümün önünde büyüdün göremedim Beni affet kızım Nasıl sevdim seni gösteremedim Beni mahvet kızım Bir lafın yeter buna, sana söylemedim Hadi vazgeç kızım Benim gözümde hiç büyüyemedin. Evlendi..

Zeynep Baskan - Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden (Bozlak), Yarim Senden Ayrilali - Neset Ertas 06:07

Zeynep Baskan - Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden (Bozlak), Yarim

Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden Durmayıp Sevdiğim Gelesin Demiş (Of Of) Yardan Haber Gelmiş Ben Nasıl Duram Tez Günler İçinde Gelesin Demiş 2. Türkü Yarim senden ayrılalı Hayli zaman oldu gel gel Bak gözümden a..

Bu Karayı Al Parayı Değişti Mi ? 00:08

Bu Karayı Al Parayı Değişti Mi ?

Saf Tezgahtar Topu Şeffat Camdan Yaparsa Böyle Olur :-d..

  • PengoTV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce