#Mümin sarıkaya böyle olur mu müzik dinle

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı 03:12

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı

'' Ah Ellerim Kırılaydı '' tüm dijital platformlarda! Söz - Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Solo Keman: Kadir Okyay Grup Keman: İstanbul Strings Yönetmen: Cel..

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar 03:57

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar

Söz & Müzik: Tuğba Özerk Düzenleme: Erhan Bayrak Ara Melodi : Aylin Alaz Bayrak Kayıt : Erhan Bayrak Mix / Mastering : Celil Yavuz Gitar : Caner Güneysu Yaylılar : İstanbul Strings ( Studyo Can ) Ud / Cümbüş : Altuğ..

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik) 04:13

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik)

Korktun mu sevmekten güçsüz görünmekten Vazgeç vazgeçmekten kaderin böyle Her şey değişmeden suçu hafifletsen Çokta sevilmezsen zorlama öyle Gitmekte tabiki kendi tercihin Kalan gücüyle elin teninde Hayat devam ediyor N..

Uygar Doganay - Hergün İsyan 04:55

Uygar Doganay - Hergün İsyan

Olmasaydın zalım bende Ağlamazdım hergün böyle Gideceksen güle güle Kal diyemem canım sana Dur diyemem canım sana Ağlıyorum hergün isyan Sensiz doğmaz güneş haram Gecem günüm kara zindan Gideceksen güle güle git..

Hande Ünsal - Sözüm Söz 03:08

Hande Ünsal - Sözüm Söz

Sözüm Söz şarkı sözleri ile Ne yapsam olmuyordu olsa sana değmiyordu Böyle bir vurgunu görmemişti tarihim Ben aşka eğildim diye yenilmedim ki Sözüm söz şahidim hayat Sen ister yan tutuş İstersen küle dön Bana gelme ye..

Hande Ünsal - Sözüm Söz 03:08

Hande Ünsal - Sözüm Söz

Sözüm Söz şarkı sözleri ile Ne yapsam olmuyordu olsa sana değmiyordu Böyle bir vurgunu görmemişti tarihim Ben aşka eğildim diye yenilmedim ki Sözüm söz şahidim hayat Sen ister yan tutuş İstersen küle dön Bana gelme ye..

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar 04:03

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar dinle. Git tam zamanı git Zaten yalandı Sen sevemedin ki Benim seni sevdiğim gibi Sus konuşma kalsın Dur dokunma yansın Ah bilemedin ki Seni nasıl sevdiğimi Kader ben nerden bilirdim ki ..

  • Candy tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizem Laçinkaya  Uzatma Nolursun 02:12

Gizem Laçinkaya Uzatma Nolursun

Seni kaybetmek Beylikdüzü'nde yaşamak gibi Ne yazık ki ikisi de hayatımın gerçekliği Öyle deme n'olursun Beni dinlemeden gitme pişman olursun Diyorum bi de pişkin pişkin... Sanki ben masumumda sen kendiliğinden değ..

Gökhan Özen -  Mahsum Kedi 05:25

Gökhan Özen - Mahsum Kedi

Gökhan Özen Mahsum Kedi dinle Bir masum kedi gibi koynuma Kıvrılıp uyuduğun günler nerde O bembeyaz, o pamuk ayaklarınla Odamda bıraktığın izler nerde Ben bir başkasını sahiplenirken Sen bir yabancının gözlerine bakaca..

  • Candy tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı  Diz Dize Lyrics 04:46

Koray Avcı Diz Dize Lyrics

Koray Avcı Diz Dize Dinle Şarkı Sözleri lyrics: Koray Avcı - Diz Dize Evumuzun önünden dere akar denize Yaşlansayduk sevduğum senun ile diz dize Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişuz zama..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video) 04:38

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video)

ZARA & KUTSİ - HAYATIMIN ANLAMI (2021) Gel yanıma bekliyorum Gel sevgilim ver elini Şarkımız çalıyor dinle Bak gözlerime tek seni görsün gözüm Bir ömür boyu isterim seni Tek benim ol her şeyim ol Can Yoldaşım İyi günd..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

Adı Efsane 16.Bölüm - Dursun Aşık Oluyor! 02:09

Adı Efsane 16.Bölüm - Dursun Aşık Oluyor!

Dursun, okula yeni gelen müzik öğretmenine aşık oluyor! Okula yeni müzik öğretmeni atanmıştır. Yıldız Ay! Biraz telaşlı olduğu görünen Yıldız Hoca, müdürün odasını ararken elindeki dosyaları düşürür. Ona yardım etmek içi..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı 02:44

Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı

Bizim Köyün Şarkısı 26 Ocak’ta Sinemalarda! İstanbul’da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeş..

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin 04:30

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin

1.KISIM Ben kirlerden uzak durmak istesem de toz yükselir, yutarım. Kararmış bulutları üzerime üzerime doğru alçalır,kaçarım uzağa. Geçmişim için ötenazi izni verdim doktora (Yap! Yap! Yap!) Son nefeste gözü açılır ve öf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzzet Yıldızhan Acım Saklı 04:27

İzzet Yıldızhan Acım Saklı

İzzet Yıldızhan - Acım Saklı - Dinlemeyen Pişman Olur...

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüseyin Kağıt - Son Bir Defa. 04:55

Hüseyin Kağıt - Son Bir Defa.

Son bir defa göreydim seni Hayal olsa senden kalan Der miyim hiç sözün yalan Öl de emrin olur ulan Son bir defa göreydim seni Sanma aşkım şikayettir Bana ne gam ne de derttir Ölümden korkan namerttir Son bir defa göreyd..

  • Candy tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli  Hüsran 04:30

Mustafa Ceceli Hüsran

Yine soluyor içimde bütün çiçekler Başka bir baharda gülümserler Yorgun kalbim yorgun hayallerim Direniyorlar bana hala yenilmedim Hep bir ümit yüreğimde Hep aynı cesaret İçimden bir ses der sabret sabret Onca dü..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlyas Yalçıntaş Gel Be Gökyüzüm 03:58

İlyas Yalçıntaş Gel Be Gökyüzüm

Güneş doğdu ama yasta Mevsimi hep hasta Yoksun oralarda Bi ses bin yol olur anla Kaybedilen aşka Bahçeleri gonca Belki affeder bizi, Onca hatıra gibi Gel be gökyüzüm Kıyıya vurdu aşklarım Ya beni öldür ya anla Nefesim..

Ankaralı Ayşe Dinçer Deli Deli 04:01

Ankaralı Ayşe Dinçer Deli Deli

Bu dünya senin değil sana benzemiyenin Sevmiyep sevenlere eziyet edenlerin Arama mutluluğu hep boş kalır ellerin Nelere muhtaç ettin sen beni deli gönül Deli deli deli deli deli gönlüm deli Sıyırmış ya Ne olur sust..

Suat Suna  Yalan Değil 04:26

Suat Suna Yalan Değil

aynı dertlerdeyim, yalnız ve sensizim biliyorum ben istedim ayrılmayı kabul etmezsin sanmıştım ah dönemez misin aynı yerdeyim, bomboş ve sensizim yalvarmaya hazırım ne olur affetsen son bir şans versen, tekrar sevemez mi..

  • PengoTV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay - Bana Sen Gel 04:39

Berkay - Bana Sen Gel

Şarkı Sözleri: Anladım ki bunca zamandır Bomboş gezip durmuşum Sol omuzumdaki küçük meleğimle Ben zaten çok mutluymuşum Islak bir halde kendimi karşısında Otururken bulmuşum Ne de güzelmiş senin yağmurun Ay değil ben t..

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil 03:34

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil

Yaşamak Bu Değil şarkı sözleri ile Duysun dağlar taşlar duysun sesimi Sensiz geçen günler verdi dersimi Ne olur vermeden son nefesimi Olanları unut affet sevgilim Gözler yol gösterir gönül hükmeder İnsan oğludur ..

Sinan Akçıl & Saide Guliyeva - Daima Yaşa Azerbaycan 03:12

Sinan Akçıl & Saide Guliyeva - Daima Yaşa Azerbaycan

Daima Yaşa Azerbaycan şarkı sözleri ile Yeşil ve kırmızı mavi Bu bizdeki kalbin rengi Çocuğu yaşlısı genci Hepsi cesur halkın sesi Vatansız olmaz Kursundan korkmaz Hepimiz tek can sen daima Yaşa Azerbaycan Kimseden k..

Sercan - Ben Hâlâ 03:47

Sercan - Ben Hâlâ

Ben Hâlâ şarkı sözleri ile Yine yaşlar düştü sokaklara Yine sarılıp kaldım umutlara Geçer belki diye gittim uzaklara Ama yok, geçmiyor Seni aradım ben hep rüyalarda Bulamadım, yoruldum uymaktan Sorarım, belki seni göre..

Sude Özcan - Örümcek 02:15

Sude Özcan - Örümcek

Örümcek şarkı sözleri ile Benim bu uçuşun pilotu Kimsenin değilim piyonu Kurdum kendime kendi filomu Herkesi yendim gel gör egomu Örümcekten adam olur senden adam olmaz Tüm şehri topla yine de senden korkmam Ritmi duyu..

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası 04:26

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası Düzelten : cihanbodur88 Gönül gözüm kapalı Bilerek sana yazılıyorum A penceresi aralı Her yerine bayılıyorum Yavrum baban nereli Nereden bu kaşın gözün temeli Sana neler demeli Ay seni..