#Mümin sarıkaya böyle olur mu müzik dinle

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru 02:33

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru

Bu tarifimizde ton balığı ile pizza nasıl yapılır sizler için videolu olarak hazırladık. Tüm pizzaların belkide en sağlıklı ve besleyicisi ton balıklı pizza. Aynı zamanda üzerinde pizza sosu için bir adet orta boy domate..

Muhallebili Kemalpaşa Tatlısı Tarifi 05:48

Muhallebili Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

1 paket Kemalpaşa tatlısı ( 150 gr ) arkasındaki pişirme miktarına göre şeker ve su Muhallebisi için 5 su bardağı süt yarım çay bardağı toz şeker ( isteğe göre biraz çoğaltılabilir ) 3 çorba kaşığı tepeleme nişasta 2..

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır 02:51

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır

Hamburger tarifi videomuz da kolay hamburger köftesi ve ekmeği nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Evde hamburger yapımının en büyük faydası kuyruk yağı değil gerçek kırmızı et yiyebilecek olmanız. Bu tarifteki hamburgerin d..

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi  Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır 03:14

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler ve özellikle etli yemek sevenler için MUTEŞEM BİR LEZZET olan Gerçek Bodrum usulü ÇÖKERTME KEBABI TARİFİ videosu hazırladık sizler için. Bir kere deneyen bu tadı asla unutamayacak, mutlaka deneyi..

Brüksel Dönüşü Erdoğan'dan Son Dakika Asgari Ücret Zammı Açıklaması 01:24

Brüksel Dönüşü Erdoğan'dan Son Dakika Asgari Ücret Zammı Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi dönüşü gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Asgari ücrette yeni artış olur mu? sorusuna Yıl ortasında önümüze gelirse elbet bunu değerlendiririz yanıtını verdi..

Almanya'dan ABD ve AB'nin Beklemediği Hamle 01:50

Almanya'dan ABD ve AB'nin Beklemediği Hamle

Almanya: Rus gazı ve petrolüne boykot, ülkede yoksulluğa neden olur..

Almanya'dan ABD ve AB'nin Beklemediği Hamle 01:50

Almanya'dan ABD ve AB'nin Beklemediği Hamle

Almanya: Rus gazı ve petrolüne boykot, ülkede yoksulluğa neden olur..

FLAŞ Ukrayna'yı Almayan NATO O Ülkeyi Bünyesine Katıyor 03:19

FLAŞ Ukrayna'yı Almayan NATO O Ülkeyi Bünyesine Katıyor

FİNLANDİYA NATO ÜYESİ OLUR MU..

İsmail Kartal Fenerbahçe Teknik Direktörü Olarak Barışın Yanındayım 04:31

İsmail Kartal Fenerbahçe Teknik Direktörü Olarak Barışın Yanındayım

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Shakhtar Donetsk maçı sonrası yaptığı açıklamada, “İnşallah bu savaş bir an önce son bulur, insanlar mutlu olur. Fenerbahçe teknik direktörü olarak barışın yanındayım” dedi...

Tavada Sazan Balığı Tarifi  Sazan Nasıl Pişirilir 02:17

Tavada Sazan Balığı Tarifi Sazan Nasıl Pişirilir

Tavada sazan balığı nasıl yapılır ve sazan balığı nasıl pişirilir merak edenler için nefis bir tarif videosu hazırladık. Güzelce temizlendikten sonra tuzlanmış ve mısır ununa bulanmış sazan balığı, bolca kızgın yağda kız..

Türkiye’deki Dev Kertenkele - Nesli Tükenmekte Olan Çöl Varanı 02:02

Türkiye’deki Dev Kertenkele - Nesli Tükenmekte Olan Çöl Varanı

Türkiye’deki dev kertenkele - Nesli tükenmekte olan Çöl Varanı konulu kısa belgeselimiz. Çöl varanı çöl ve yarı çöl alanlarda yayılım gösteren bir canlıdır. Çöl varanının en belirgin özellikleri, dillerinin uzun, ince ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zebra Kek Tarifi  İki Renkli Kek Nasıl Yapılır 02:52

Zebra Kek Tarifi İki Renkli Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 su bardağı 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı soda 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Zebra Kek..

Sıcak Çikolata Tarifi 02:07

Sıcak Çikolata Tarifi

Malzemeler: 4 su bardağı süt, 4 tatlı kaşığı kakao, 4 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı vanilya, Üzeri için rendelenmiş Çikolata. Sıcak çikolatanın yazılı tarifini görmek ve çıktısını almak için tıklayın; Soğuk kış gün..

ARMAGEDDON SAVAŞI 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İLE BAŞLADI! 2:11:45

ARMAGEDDON SAVAŞI 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İLE BAŞLADI!

Atatürk'ün bahsettiği TOROS hattı vuruldu, Hedef ülke Türkiye! 7.7 ve 7.6 Büyüklüğündeki Depremler ile İşgal için zemin hazırlığı yapıldı, HAT-AY | AY - HATTI! Planlarına göre 1000 yıldır işgal etmek istedikleri coğrafya..

  • STUDIO AS tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 2 yıl önce
BOP! HATAY-İSKENDERUN KÜRT KORİDORU PLANI DEPREM İLE AKTİF EDİLDİ 57:24

BOP! HATAY-İSKENDERUN KÜRT KORİDORU PLANI DEPREM İLE AKTİF EDİLDİ

HATAY'a sahip çıkın! dikkat AY-HATTI! Senelerdir söylüyorum hedef ülke TÜRKİYE Planlarına göre 1000 yıldır işgal etmek istedikleri coğrafya Anadolu, çünkü Anadolu'ya hakim olan Dünyaya hakim olur!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Expo’lara Dikkat! Kahramanmaraş İle Her Şey Başladı! Pagan Ayini Yaptılar. Amaç Yeni Roma 33:32

Expo’lara Dikkat! Kahramanmaraş İle Her Şey Başladı! Pagan Ayini Yaptı

01:57 Neden Kasem? 03:10 Kahramanmaraş ile ne başladı? 07:26 İşgal tehdidi devam ediyor mu? 11:28 7 Tepeli Şehir Yok Olacak 14:05 Expo nedir? 19:12 Yeni Roma planı nedir? 27:30 Türklük tehdit altında 30:08 ABD Genel ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bitkisel demek masum demek değildir! 33:36

Bitkisel demek masum demek değildir!

Sağlıklı beslenmek, vücudumuzun sağlıklı bir şekilde büyümesine, gelişmesine ve işlevlerini yerine getirirken gerekli olan enerjiyi sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca sağlıklı beslenme, vücutta oluşabilecek birçok hastalığı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 9 ay önce
Tava Tostu Tarifi 00:48

Tava Tostu Tarifi

Malzemeler: Yarım ekmek, Birkaç dilim kaşar peyniri, 2 çay kaşığı tereyağı. Tariflerimden faydalanan çok farklı yaş gruplarından, mesleklerden, şehirlerden kişiler var. Aldığım her yorum beni çok mutlu ediyor. Ancak yaş..

Fındıklı Brownie Tarifi 03:53

Fındıklı Brownie Tarifi

Malzemeler: 200 gr tereyağ, 200 gr bitter çikolata, 1/2 su bardağı kakao, 3/4 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı krema (yoksa süt), 4 adet büyük boy veya 5 adet küçük boy yumurta, 1 su bardağı Fındık, 1 su..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Unlu mâmüller eskisi gibi masum değil! 18:21

Unlu mâmüller eskisi gibi masum değil!

Sağlıklı beslenmek, vücudumuzun sağlıklı bir şekilde büyümesine, gelişmesine ve işlevlerini yerine getirirken gerekli olan enerjiyi sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca sağlıklı beslenme, vücutta oluşabilecek birçok hastalığı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 9 ay önce
Sıvı Tuz, Haşimato Hastalığı 36:29

Sıvı Tuz, Haşimato Hastalığı

Vücudumuzun alkali olmasında limonun etkisi ne? Sıvı tuz kullanımının sağlığımıza ne gibi zararları var? Haşimato hastalığına ne sebep olur ve hastalığın bu kadar artmasının arkasındaki sebep ne?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 9 ay önce
En Güçlü Koruma Kalkanı! 42:39

En Güçlü Koruma Kalkanı!

AĞZININ TADI DEĞİŞTİĞİNDE BİL Kİ NEGATİFDESİN! Enerjinizi Kaptırmayın! 02:51 Kıyamet Çağında Mıyız? 11:21 Negatif Yüklerimizden Nasıl Kurtuluruz? 21:38 Bolluk ve Bereketi Nasıl Arttırırız? 27:56 Ayetel Kürsinin Koruması!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 8 ay önce
Yeşil Kabak Salatası Tarifi 02:33

Yeşil Kabak Salatası Tarifi

Malzemeler 2 adet Yeşil Kabak 1 adet havuç 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt 2 diş sarımsak 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi 1 avuç kıyılmış dere otu 2+1 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz. En sevdiğim salatalardan biridir Yeşil ..

Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gerçekleri Bilmenizi İstemiyorlar! 50:36

Gerçekleri Bilmenizi İstemiyorlar!

02:38 Ekonomistleri Neden Dinlemeyelim? 06:52 Hangi Yatırımı Yapmalıyız? 21:19 Altın Ne Olur? 28:27 Met Başaran Finansal Özgürlük için Ne Yaptı? 40:00 Küçük Paralarla Yatırım Yapma Tekniği! 48:38 Paramızı Nasıl Yönetebil..

  • STUDIO AS tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Direniş Karatay Hd İzle 1:53:55

Direniş Karatay Hd İzle

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..