#Mümin sarıkaya böyle olur mu müzik dinle

Vedat Özkaya  Doruklara Sevdalandım 05:29

Vedat Özkaya Doruklara Sevdalandım

Filiz filiz harelendim dağlara uymak için Kan gölünde kurulandım hayatı duymak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için. Kekik kokusu duydum Kekik kokusu koynunda huysuz gece..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

İçimdeki yokluğuna ağladım Geceleri gündüzlere de bağladım Dudaklarıma ismini yasakladım Duvarlara yüreğimi yasladım Yokluğunu hatalarıma bağladım Geç oldu ama şimdi anladım Akarım, taşarım, yol olur, ben yaşarım Söyle ..

Burçin Varış - Seni Seviyorum 03:05

Burçin Varış - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum şarkı sözleri ile Seni benden almaya Senin de gücün yetmez Şu yaralı kalbime Benim de sözüm geçmez Seni benden almaya Senin de gücün yetmez Şu yaralı kalbime Benim de sözüm geçmez Anlamasan da beni Dinle..

Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix) 03:32

Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix)

Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix) Dinle Ruhum yeniden dogdu Ama sanki her sey kayboldu Cok derin hislerim (ooo) Omzum yükle doldu Ama bende vazgecmek yoktu Bitmedi, bitmedi, bitirmedim Ben ozel de..

 Aşık Mahzuni Şerif  Bu Dünyanın Saltanatı 05:33

Aşık Mahzuni Şerif Bu Dünyanın Saltanatı

Aşık Mahzuni Şerif - Bu Dunyanın Saltanatı Şarkı Sözleri Yürü bre fani dünya Bu güzellik sana kalmaz Dökülür bağların gülü Çok uzun zamana kalmaz Geçer gider ömür atı Duman çöker katı katı Bu dünyanın saltanatı Devri s..

Çelik Gariban 03:36

Çelik Gariban

Çok zorsun çok zor Ne ara ne de sor ne olur Ne ara ne de sor Ne gel ne de git ne olur Her zaman haklısın Dur biraz dur ne olur Hep mi sen haklısın Sus biraz sus ne olur Al aşkını başına çal Çok üzdün çok biraz y..

Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim 02:23

Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim

Bagislayin beni sevdalarim Kendimi parçalara ayiramadim Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Hiçbir ayrilik yeniden yaratmiyor artik beni Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Ve bütün ayr..

Barış Manço - Unutamadım 04:22

Barış Manço - Unutamadım

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen ..

Cengiz Kurtoğlu - Demek Gidiyorsun 06:33

Cengiz Kurtoğlu - Demek Gidiyorsun

BU KADAR KOLAY UNUTTUN ÖYLE Mİ SENİ SEVİYORDUM BİLİYORSUN AŞKIN BİTTİ DEMEK GİDİYORSUN BANA BÖYLE Mİ VEDA EDİYORSUN DEMEK HİÇ SEVMEMİŞ ÖZLEMEMİŞSİN BENİ UNUTMUŞ DÜŞÜNMEMİŞSİN BENİ SAHTE DUYGULARLA YALAN DUYGULARLA..

Cengiz Kurtoğlu - Ağlamam Ondan 04:22

Cengiz Kurtoğlu - Ağlamam Ondan

Böyle gözyaşı dökmezdim Böyle eriyip gitmezdim Sevdim diye kandırdı ya Yıllarımı harcadı ya Ondan ağlamam ondan Yandım yandım ama ben ona değil Yandım yandım ama hasrete değil Sevda bitti oldu yalan Canım dedim oldu yıla..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Olsaydın 04:43

Cengiz Kurtoğlu - Benim Olsaydın

BİTERDİ GÖNLÜMDE MAZİMLE SAVAŞ ELLERİN DEĞİL DE BENİM OLSAYDIN ELBETTE DİNERDİ GÖZLERİMDE YAŞ ELLERİN DEĞİL DE BENİM OLSAYDIN KARANLIK KÖŞELER YUVAM OLMAZDI ACILAR KEDERLER BENİ BULMAZDI İÇİMDE SON UMUT BÖYLE SOLM..

Sude - Gönlümce 02:45

Sude - Gönlümce

sözler Gecelerin vuslatında Seni bekler yüreğim Karanlıkta kaybolmuş Kimsesiz çocuk gibiyim Sonsuzdu gözlerin Yıldızlar gibiydin Karadelik oluverdin Korkardım bilirdin Bugün aklıma geldin Sen hiç böyle değildin ..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Yedi Karanfil 4 - Ah Bir Ataş Ver ( FON MÜZİĞİ ) 04:24

Yedi Karanfil 4 - Ah Bir Ataş Ver ( FON MÜZİĞİ )

Ah bir ataş ver cigaramı yakayım Sen salın (sallan) gel ben boyuna bakayım Uzun olur gemilerin direği Ah çatal olur efelerin yüreği Ah vur ataşı gavur sinem ko yansın Arkadaşlar uykulardan uyansın Uzun olur gemilerin ..

İki Yalancı 1.Bölüm - Serkan ile Duygunun Aşk Oyunu! 06:00

İki Yalancı 1.Bölüm - Serkan ile Duygunun Aşk Oyunu!

Serkan ile Duygu aralarında bir oyun oynamaya başlarlar ve sonunda kazanan yine aşk olur.Serkan ile Duygu'nun oynadığı oyun aralarında elektrik oluşmasına neden olur. Serkan, oyunu Duygu'nun kazanması halinde onu sinemay..

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Erdem - Sussan olmuyor susmasan olmaz 04:13

Mehmet Erdem - Sussan olmuyor susmasan olmaz

Şikayetim var cümle yasaktan Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah Mapusa sığmaz eyvah Gün olur yerle yeksan olurum Gün olur şahım devri devranda Kanun üs..

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam Şarkısı 02:32

Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam Şarkısı

Vücudumuz (Sen Hiç Gördün mü?) Şarkı Sözleri İki elim, iki kolum, bacaklarım var Her insanda bir burun bir de ağız var Her insanda bir burun bir de ağız var Sen hiç gördün mü, üç kulaklı bir adam Sen hiç gördün mü, üç ..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 05:59

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı ( Ever since Istanbul is Istanbul ) Lyrics İstanbul İstanbul Olalı Söz-Müzik: Sezen Aksu Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir..

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı 03:01

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı Yayında! Söz & Müzik: Demet Sağıroğlu & Gürol Ağırbaş Arnavut Kaldırımı şarkı sözleri ile; Biten, sevgilerin, ardından Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aram..

Ahmet Cem Öncel Akçay'da Düşlerim 03:51

Ahmet Cem Öncel Akçay'da Düşlerim

Söz-Müzik: Ahmet Cem Öncel Düzenleme: Ahmet Cem Öncel Yönetmen: Alper Baraner Akçay'da Düşlerim şarkı sözleri ile Ben kendimi bildim bileli Kaçarım yine gelirim Buralara her fırsatta Ve ben burdayken Seni düşlerim b..

Aramizda Daglar Var İzzet altinmese 03:58

Aramizda Daglar Var İzzet altinmese

Aramizda daglar denizler mi var Aşilmasi cok zor engeller mi var Seni benden fazla sevenin mi var Söyle bana dönmen neden imkansiz Sanki simdi bensiz cok mutlumusun Ben böyle aglarken huzurlumusun Bu büyük sevdamd..

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) 03:56

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme, Şiir Seslendirme : Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dili..

  • TEK KANAL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı 04:22

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı

Yarim Senden Ayrılalı Hayli Zaman Oldu Gel Gel Bak Gözümden Akan Yaşa Ab-ı Revan Oldu Gel Gel Böyle M’olur Küsüp Gitmek Seni Seveni Terk Etmek Haram Oldu Yemek İçmek İşim Figân Oldu Gel Gel Kurulu Yaydır Asılmaz Gönül ..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..