#Mümin sarıkaya hep aynı hikaye müzik dinle

Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim 02:23

Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim

Bagislayin beni sevdalarim Kendimi parçalara ayiramadim Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Hiçbir ayrilik yeniden yaratmiyor artik beni Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Ve bütün ayr..

Küçük İbo - Aklı Yok 04:47

Küçük İbo - Aklı Yok

Gönlüm bir sevdanın peşine düşmüş Aklı yok fikri yok deli misali Benliğimse hayat seline düşmüş Hep böyle yıllardır ömrümün hali Saçlarım çileden ağarıvermiş Mutluluk güneşi kararıvermiş Baktımda ömrümün hazanı gelmiş B..

Barış Manço - Gamzedeyim Deva Bulmam 04:23

Barış Manço - Gamzedeyim Deva Bulmam

Hey heeeeeeeeeeeeeey! Heeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy Heeeeeeey heeey hey! Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Kaderimdir hep çektiğim inlerim hiç reha bulmam Kaderim..

Müzeyyen Senar - Gamzedeyim Deva Bulmam 04:21

Müzeyyen Senar - Gamzedeyim Deva Bulmam

Hey heeeeeeeeeeeeeey! Heeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy Heeeeeeey heeey hey! Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Kaderimdir hep çektiğim inlerim hiç reva bulmam Kaderim..

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At 03:30

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At

Düşlerini gözlerinin rengine boyadım Başka birşey düşünemez oldum rüyadayım Önüm arkam sağım solum senle kaplıyım Tabii hala delirmediysem sende boş değilsin bana İlk adımı sen at! İlk adımı sen at Benim ayaklarım yere ..

Otobüsün Tekerleri Yuvarlak 01:49

Otobüsün Tekerleri Yuvarlak

Otobüsün tekeleri yuvarlak Yuvarlak, yuvarlak Yuvarlak yuvarlak Otobüsün tekerleri yuvarlak Yusyuvarlak Silecekler camı silerler Vış vış vış Vış vış vış Silecekler camı silerler Hep silerler Otobüsün kornası bip bip bi..

Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni  Türkü 03:07

Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni Türkü

Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Sazımı asın duvara yalnız kalsın bah..

Gece - Ben Öldüm 03:03

Gece - Ben Öldüm

Benimsim dedim, değişmez ki bu Yüzünde hep büyüttüğün renkler var Akılsızım çok, benim yerle gökle ne işim var Öldüm kollarında cenneti gördüm Senden sonra söndüm yakan yok.. Öldüm kollarında cenneti gördüm Sende..

Hande Yener - Yalanın Batsın 04:46

Hande Yener - Yalanın Batsın

Sorsam bana benden yakındın Şimdi neden uzaktasın Hayal kurup hep inandırdın Yalanın batsın yalancısın Kapına köleyim desen inanır mıyım Yalvarırken seni görsem inanır mıyım Yeni aşk hayatında mutluluk dilerim Dö..

Uç Kartalım - Beşiktaş Marşı 02:55

Uç Kartalım - Beşiktaş Marşı

UÇ KARTALIM KARTAL'ım uç gökleree KARTAL'ım uç gökleree. Bayrağın en yükseklerde Bayrağın en yükseklerdee. İyi günde kötü günde İyi günde kötü günde. Bu taraftar hep seninlee Bu taraftar hep seninlee. UÇ KARTALIM Uç U..

  • OFSAYT tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da 04:11

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da

Yerle bir oldum da şarkı sözleri ile Aşkım dedin sevdin sandım Nereden bileyim İki yüzlü çıktın yar sen Hangisini seveyim Kalbimin tek sahibiydin hep öyle diyordun Başkasını sevmem deyip beni mi yiyordun Yerle bir ..

Erkan Aksoy - Girdap 03:13

Erkan Aksoy - Girdap

Girdap şarkı sözleri ile Bilirmisin ne sancılıdır gelmeyişin İki damla gözyaşına sığar bazen Kimi görürsen gör dinmez ağrın kederin Hep aynı yerde dönüp durmak sensiz çaresiz Girdap hasretin işte her gece içine çeken..

Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat 03:01

Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat

Mesafelere İnat şarkı sözleri ile İçime sığmıyor Alışmaya çalışıyor gibiydi gözlerim Yaşlara inat, yaşananlara, mesafelere inat Dur dedim durmuyor Uğurluyorum sende kalan hatıraları İstediğim anda geçemiyorum anla İç..

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video) 04:45

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video)

Söz : Serkan Uçar Beste : Onur Akın Aranjör : Mehmethan Dişbudak Yönetmen : Mehmet Sinan Yıldırım Mix&Mastering : Mehmethan Dişbudak Davul : Bülent Ay Gitar : Selahattin Güzelel Bağlama : Volkan Kaplan Perdesiz Gitar : U..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Serhat - Nerden Olsun 03:18

Serhat - Nerden Olsun

Nerden Olsun şarkı sözleri ile Olmaz olmaz unut o işi Onda yok ki bu nasıl bişi Ayrı ayrı hep aynı kişi Olsun olsun diyonuz ama Sizde yok ki nerden olsunnn Aaaah Siz de yok ki nerden olsun E şimdi geldik en başına ..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Sancak - Dert Değil (Official Video) 03:02

Sancak - Dert Değil (Official Video)

Söz & Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Gitar: Doğukan Aydın Mix & Mastering: Buğra Kunt Klip Yönetmeni: Oğuzhan Ejderoğlu https://www.instagram.com/sancakmusic/ ''Sancak - Dert Değil'' Olsan unuturum saati günleri Ses..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da 03:55

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da

Donizetti'nin Aşk İksiri Viyana Devlet Operası'nda sahneleniyor Donizetti'nin Aşk İksiri adlı eseri isteksizce operaya uyarladığı söylenir. Benjamin Bernheim'ın başrolünde Viyana Devlet Operası'nda gösterime giren eserd..

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1 14:48

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2 07:10

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pamuk Prenses Masalı -Antepçe 05:09

Pamuk Prenses Masalı -Antepçe

Antepçe Pamuk Prenses Masalı..

  • Candy tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Vesaire 02:05

Feride Hilal Akın - Vesaire

Kabul Et Artık Aşkta Çıkmaz Yoldasın Eline Yüzüne Bulaştırdın Herşeyi Ne Eşin Ne Dostun Seni Benden Sormasın Tükendi Sayfalar Çöpe Attım O Defteri Bugün Yarın Düzelir Elbet Diye… Boşu Boşuna Bekledim Durdum Geç De ..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Yıldız Tilbe - Birtek Seni Sevdim Gerisi Yalan 03:13

Yıldız Tilbe - Birtek Seni Sevdim Gerisi Yalan

Su Metrisin Önü,Bir Uzun Alan. Birtek Seni Sevdim,Gerisi Yalan. Senin Hasretindir, Hücreme Dolan. Birtek Seni Sevdim, Gerisi Yalan. Senin Hasretindir, Hücreme Dolan. Birtek Seni Sevdim, Gerisi Yalan, Gerisi Yalan… Hücrem..

Serap Budak - Sessiz Sedasız 04:50

Serap Budak - Sessiz Sedasız

Ayağın altına giden yol oldum Sessiz sedasız Ben kendi sevdamın kurbanı oldum Köşeme çekildim sessiz sedasız Ayağın altına giden yol oldum Sessiz sedasız Ben kendi sevdamın kurbanı oldum Köşeme çekildim sessiz sedasız.Be..