#Mümin sarıkaya yok nazarımda

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı 04:33

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı

Orman yangınları ülkenin akciğerlerini küle döndürürken, yarım asırdır ağaç kesme işiyle uğraşan Ağırman ailesine de ekmek kapısı oluyor. Ülkenin dört bir yanında yanarak yok olan ormanlar yürekleri burkarken, bu olay b..

Hande Yener - Kuş 04:03

Hande Yener - Kuş

Hande Yener - Kuş Müzik Dinle Şarkı Sözü Kalbini aç gözünü kapa Üzerine yağsın aşk lapa lapa Takılma bırak keyfine bak Öğreneceğiz hata yapa yapa Aşk denen şey lafla olmaz Sevene yok itirazım Çıkar gelir adres sormaz..

Soner Sarıkabadayı - Pişman Değilim (Akustik) 04:03

Soner Sarıkabadayı - Pişman Değilim (Akustik)

Soner Sarıkabadayı Pişman Değilim Akustik Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yeter artık yeter Alacağın da kalmadı senin Beter oldum beter Gideceğin de yok gibi senin Yansın önce resimler Zaten bakamıyorum Kalsın bir tek..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

Galaksinin Koruyucuları  Hapishaneden Kaçış   2 04:40

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 2

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 2 Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca güçlü, hırslı ve ihtiraslı bir kötü adam olan Ronan'la başı derde girer. Ronan'ın tek..

  • ANKA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galaksinin Koruyucuları  Hapishaneden Kaçış 1 03:45

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 1

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 1 Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca güçlü, hırslı ve ihtiraslı bir kötü adam olan Ronan'la başı derde girer. Ronan'ın tek a..

  • ANKA tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir 02:35

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir

Pyongyang, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore'yi tamamen imha yönündeki ateşli tehdidi bir köpek havlıyor anlamına geldiğini belirtti ve Trump'un uyarıları sadece saçma bir köpek rüyası olduğuna dikkat çekti. K..

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..

Ziynet Sali - Bana da Söyle 04:06

Ziynet Sali - Bana da Söyle

Ziynet Sali Bana da Söyle şarkı sözleri ile Yılları bir güne nasıl sığdırdın, Bana da söyle bende bileyim Hasretin acısını nasıl dindirdin Bana da söyle bende bileyim Yüreğin ince ince sızlamadı mı? Gözlerin gizli g..

Muhammed  Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı 02:43

Muhammed Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı

Muhammed Onur Bayraktar Yüreğim Ağır Yaralı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nasıl bir yangın ki bu Alevlerin bile canı yanıyor Nasıl bir yalan ki bu Kelimeler kaçacak yer arıyor Gel bunları olmamış sayalım desemde boş Hi..

Şarkı Söylerken Saçmalamakta Çığır Açan Adam 00:53

Şarkı Söylerken Saçmalamakta Çığır Açan Adam

Oyun havalarının sevilen kanalı Vatan Tv'ye çıkan bir şarkıcı , şarkı söyleme tarzı ile yok artık dedirtmiş. Adam şarkı söylerken yerinde durmamış...

  • JET TV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay 03:01

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Huzurum yok yarınlarsa uzak Ne feryatlar var elim başımdan ayrı kalmaz Çok dövdüm dizlerimi can öyle bakma Kusurum çok yarınlarla yıka Ne günahlar var gönül kapımd..

Grup Laçin - Bekar Gezelim 03:27

Grup Laçin - Bekar Gezelim

Grup Laçin - Bekar Gezelim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaylı geliyor yaylı Bizi de alsa bari Ayşe saraya çıkmış Doğru söylese bari Haydi güzelim şeker ezelim Bu sene de bekar gezelim Girdim mahpushaneye Ahbaplar..

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik)

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşanan Dönem Yalan Çağı Yorar herkesi yürek Bağı Yok yere üzdün bilemezsin O canın hiç sevemez Acıdan Bir yola düşmüş Kaderinde Dönemez ! Vurur Yüze, ifad..

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti 02:56

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yol hizmetleri uzmanları, Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da Fırat nehri üzerinde askeri araç ve personelin, nehrin doğu yakasına ulaşımı için bir köprü inşa etti. 213 metre uzunluğundaki ..

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

Yarının Sınırında - Omegaya Saldırı 04:09

Yarının Sınırında - Omegaya Saldırı

Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve de en önemlisi telep..

  • ANKA tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında-  Plaj Savaşı 04:52

Yarının Sınırında- Plaj Savaşı

Yarının Sınırında- Plaj Savaşı Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahların..

  • ANKA tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik) 04:36

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biri vardı çoktan izi kaldı kalpte Camımın damlasında Duruyormuş orada sanki bir düşmancasına. Sevemez misin aşkı bağlayamaz mı? Gönlümün bahçesine ..

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik ) 03:09

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik )

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden önce yoktu yalnızlığım Sen gidince geldi yanıma Bilmiyordum nasıl bekler insan Geceler nasıl hain, günler nasıl düşman Nerdesin sen diğer ya..

Yarının Sınırında - Savaş Eğitimi 03:47

Yarının Sınırında - Savaş Eğitimi

Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve de en önemlisi telep..

  • ANKA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında-  Savaş Eğitimi Tamamlandı  02:06

Yarının Sınırında- Savaş Eğitimi Tamamlandı

Yarının Sınırında- Savaş Eğitimi Tamamlandı Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızı..

  • ANKA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında - General İle Konuşma 04:02

Yarının Sınırında - General İle Konuşma

Yarının Sınırında - General İle Konuşma Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, si..

  • ANKA tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında-  Uyandığında Beni Bul  02:38

Yarının Sınırında- Uyandığında Beni Bul

Yarının Sınırında- Uyandığında Beni Bul Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, ..

  • ANKA tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Esmersoy İhtiyacım Olduğu Zaman Estetik Yaptırırım 02:41

Burcu Esmersoy İhtiyacım Olduğu Zaman Estetik Yaptırırım

Burcu Esmersoy İhtiyacım Olduğu Zaman Estetik Yaptırırım. Şuanda İhtiyacım Yok Dedi...

  • BETA tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce