#Mümin sarıkaya yok nazarımda

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس كيفك إنت 04:05

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس ك

Nasılsın? Bana sert davranan bir tek sen vardın, Kalbimi kıran bir tek sendin. Kalbin artık beni takmıyor (umursamıyor), Sen umursamadın ve gittin. Neler söylüyorsun? Bana söylesene kim ağlattı beni? Ve kim üzgün bırakt..

  • PengoTV tarafından
  • 1.543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sitede doğalgaz krizi! 01:49

Sitede doğalgaz krizi!

BAŞKENT ANKARA'DAKİ BİR SİTEDE YAŞANAN YÖNETİM ANLAŞMAZLIĞI, APARTMAN SAKİNLERİNİ KARA KIŞA TESLİM ETTİ. İKİ YILDIR SOĞUKTA YAŞIYOR, BİR TÜRLÜ ISINAMIYOR... ÇÜNKÜ 24 BLOKTAN SADECE BİRİNDE DOĞAL GAZ YOK...

İrem Derici - Bazı Aşklar Yarım Kalmalı 03:29

İrem Derici - Bazı Aşklar Yarım Kalmalı

İrem Derici - Bazı Aşklar Yarım Kalmalı Şarkı Sözleri Gideceği zamanı bilmeli insan Vakit varken ezilmemeli Akışına bırakmalı hani bazen Bilirsin ya, dünya hali İkimiz de çok sevmiştik aslında İkimiz de direndik yaralı ..

  • Alpay Tekin tarafından
  • 1.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galada Aslı Enver Ve Meryem Uzerli̇'ni̇n Dekolte Yarışı 11:08

Galada Aslı Enver Ve Meryem Uzerli̇'ni̇n Dekolte Yarışı

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli'nin paylaştığı 'Öteki Taraf'ın galası önceki akşam gerçekleşti. Galaya birçok ünlü isim akın etti.Yönetmenliğini ve senaristliğini Özcan Deniz'in üstlendiği Öteki Ta..

  • BETA tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rötar Nedir 03:06

Rötar Nedir

Dilimizde Fransızcadan geçen rötar kelimesinin sözlük anlamı gecikme. Günlük kullanımda çeşitli manalarda kullanıldığı oluyor. Ama en çok da uçak yolculukları anlatılırken kullanılan bir kelime rötar. Rötar, kimi zaman i..

Süper Kahraman Nedir 04:14

Süper Kahraman Nedir

Süper Kahraman Nedir? Batman mi? Spiderman mi? Superman mi? Ironman mi? Süper Kahraman, sıradan insanların yapamadığı şeyleri yapabilecek güce sahip kişidir. Ancak süper kahraman olmak ve tüm bu güçlere sahip olup da s..

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video) 04:55

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video)

Dokumacı Kızlar (Söz) Hamam taşı gümüşten, Yeni gelmiş o işten, Part time çalışıyor, Beni pavyona alıştıran. Senin, diyecek birşey bulamıyorum da, Dur söyleyeyim, Senin zalım enişten yalellim ya allah. Dokumacı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka 02:14

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka

Adana’da bir market sahibi, dükkanının yanında sosyal mesafeli oturmayan kişileri ayırmak için aralarında torpil patlatıp şaka yaptı. Bu anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenirken, market sahibi Ferdi Şen, ..

Seren Serengil'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf 00:56

Seren Serengil'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf

Seren Serengil’le aşk yaşayıp ve geçen günlerde karşılıklı olarak ilişkiyi bitiren Özay Bakır, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Serengil’in ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili Bakır, “Benim duygularım şu..

  • BETA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Boğulur Murat Dalkılıç'la Birlikte Klip Mi Çekecek 07:24

Merve Boğulur Murat Dalkılıç'la Birlikte Klip Mi Çekecek

Lal Denizli ve Deniz Köletavitoğlu Ügümü'nün markası Dela Events'in dün akşam gerçekleşen lansman gecesi, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimleri ağırladı. Davete katılanlar arasında ünlü oyuncu Merve Boluğur’da vardı. Me..

  • BETA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gözler Onları Aradı Ünlü Çift Galaya Neden Katılmadı 08:20

Gözler Onları Aradı Ünlü Çift Galaya Neden Katılmadı

Kanal D’de üç sezon boyunca izleyicisi ile buluşan Poyraz Karayel dizisi, Poyraz Karayel Küresel Sermaye filmi ile sinemaya taşındı. Dizinin başrol oyuncuları İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun filmin galasına katılmam..

  • BETA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengin'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf 01:43

Seren Serengin'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf

Seren Serengil’le aşk yaşayıp ve geçen günlerde karşılıklı olarak ilişkiyi bitiren Özay Bakır, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Serengil’in ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili Bakır, “Benim duygularım şu..

  • BETA tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 kişiyi hayattan koparan kaza 01:03

3 kişiyi hayattan koparan kaza

2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 3 CAN YOK OLUP GİTTİ. ANTALYA'DAN KORKUNÇ BİR KAZA GÖRÜNTÜSÜ VAR SIRADA...

Sahte diploma dolandırıcıları 02:37

Sahte diploma dolandırıcıları

HUKUK DİPLOMASI 20 BİN LİRADAN, MÜHENDİSLİK DİPLOMALARI İSE 12 BİN LİRADAN ALICI BULUYOR. PARAYLA YAZILAN TEZLERDEN SONRA BİR DE SAHTE DİPLOMA FURYASI ORTAYA ÇIKTI. YÖK PARAYLA TEZ YAZAN VE YAZDIRANLAR HAKKINDA SUÇ DUYU..

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı 06:42

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı

Antalya’da 14 ay önce çalıştığı eğlence merkezinden çıkışında bir kişi tarafından iş yerine götürülerek cinsel saldırıya uğrayan genç kadın yaşadıklarının ardından intihar girişiminde bulunarak yatağa bağımlı hale geldi...

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Ahmet Zeki Üçok'tan Çarpıcı Suikast Timi İddiası Birkaç Ay İçinde Sansasyonel Eylem Yapacaklar 01:58

Ahmet Zeki Üçok'tan Çarpıcı Suikast Timi İddiası Birkaç Ay İçinde Sans

Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Başsavcısı emekli albay Ahmet Zeki Üçok, yurtdışına kaçan FETÖ'cü askerlerin suikast timi oluşturduklarını ve yeni bir eylem hazırlığı içinde olduklarını ileri sürdü. Kanal D haberden Ber..

MGK'da Doğu Akdeniz Vurgusu 01:40

MGK'da Doğu Akdeniz Vurgusu

Yeni yılın ilk Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. 4 buçuk saat süren toplantı sonrası 5 maddelik bir bildiri yayımlandı, Doğu Akdeniz’deki hak ve menfaatlerden taviz yok vurgusu yapıldı...

Aracına binmeye fırsat vermediler 02:28

Aracına binmeye fırsat vermediler

AVCILAR'DA DÜN BİR GALERİCİ TAM DA ARACINA BİNMEK ÜZEREYKEN KURŞUN YAĞMURUNA TUTULDU. 17 MERMİDEN 12'Sİ UMUT VARAN'A İSABET ETTİ. ''DÜŞMANIMIZ YOK'' DİYEN AİLESİ SALDIRGANLARIN BİR AN ÖNCE BULUNMASINI İSTEDİ...

Meğer cebi para doluymuş! 03:10

Meğer cebi para doluymuş!

SİPARİŞ VERDİ, PARAM YOK DEDİ, İNDİRİM İSTEDİ... BEKLEDİĞİ İNDİRİMİ YAPMAYAN KADIN DÖNERCİYİ, BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ... İNDİRİM İÇİN CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ CEBİNDEN, BİR DEĞİL 20 DÖNER ALACAK KADAR PARA ÇIKTI... 3 ÇOCU..

Bu dernek, bir başka dernek! 01:56

Bu dernek, bir başka dernek!

ANTEP HERİFLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ... DERNEĞİN ADI TAM OLARAK BU, ÜSTELİK ÜYE OLMAK DA ÖYLE KOLAY DEĞİL, GAZİANTEP ŞİVESİ OLMAYAN YA DA PATLICAN KEBABI YAPAMAYANLARIN HİÇ ŞAN..

2018 Lamborghini Urus Tanıtım Videosu 08:33

2018 Lamborghini Urus Tanıtım Videosu

Lamborghini'nin ilk SUV'si olan 80'li LM002, bir çığlık atan V-12 motoruyla güçlendirilmiş bir askeri sınıf kabadayıydı. O zamanlar tamamen bozguna uğramış görünse de, Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, Maserati ve yakında..

  • BETA tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor 00:57

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıkladılar. Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eş..

  • BETA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harika Arapça Slow Şarkı - Najwâ Fârûk - Mevcu' Galbî - موجوع قلبي ( Türkçe Altyazılı ) 02:22

Harika Arapça Slow Şarkı - Najwâ Fârûk - Mevcu' Galbî - موجوع قلبي ( T

Wonderful Arabic Slow Song By Najwa Farouk- Mawjou Galbi Nacwa Farouk'un güzel sesinden Seyf Amir'in Mavcu Galbi adlı şarkısı. Sözler (TR) Kalbim yaralı ve yorgun Ruhumu teslim ettiğim kişi kalbimi kırıyor Yüzüm yoru..

  • umay penbe tarafından
  • 4.621 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biden Arıyor, Kim Jong-un Cevap Vermiyor 01:27

Biden Arıyor, Kim Jong-un Cevap Vermiyor

Amerika'nın gündeminde o iddia var. Yazılanlara göre Washington yönetimi Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'a ulaşmaya çalışıyor. Ancak Kuzey Koreli resmi makamlar adeta kapı duvar. Washington'un haftalardır devam eden diyalo..

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı 09:52

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı

Bodrum'da, 2 bin 400 yıl önce Karya Satrabı Mausolos tarafından inşa edilen ve Büyük İskender’in şehri ele geçirmesinin ardından yok edilmeye çalışılan Halikarnasoss surlarının duvarları gün yüzüne çıkıyor. Yaklaşık 7,5 ..

Andımızı okurmusun derleme ! 01:33

Andımızı okurmusun derleme !

yorum yok...

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Selahattin Baki- 'Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor' 07:41

Selahattin Baki- 'Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor'

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, şampiyonlukla ilgili olarak, Ben şampiyonluğa inanıyorum. Bu çocuklar bu şampiyonluğu istiyor. Samandıra’da istek ve karakter sorunu yok. Yeni açtığımız sayfada inancımız..

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmin geçtiği dönem insanların, orkların, elflerin ve perilerin, yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı bir zaman dilimini anlatıyor. İnsan ırkına mensup Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde partner ola..

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce