#Mümin sarıkaya yok nazarımda

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek 10:05

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek

Hazirlanisi ilk önce kekimizin Karameli icin yarim su bardagindan bir parmak fazla sekeri tavaya alalim. orta ateste sekerimizin karamel olmasini sagliyalim.Pisirecegimiz kek kalibini suyla islatin kesinlikle yaglamiyor..

Alp Navruz Ve Başak Parlak Arasında Neler Oluyor 01:20

Alp Navruz Ve Başak Parlak Arasında Neler Oluyor

Oyuncusu Alp Navruz ile Şevkat Yerimdar'ın başrol oyuncusu Başak Parlak, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken objektiflere takılmıştı. İkilinin samimi görüntüleri kafaları karıştırmış, 'Yeni bir ilişki mi?' sorusuna..

  • BETA tarafından
  • 1.317 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Melih Kök - Pes Etmek Kolay 04:04

Melih Kök - Pes Etmek Kolay

Pes Etmek Kolay şarkı sözleri ile Dene bir kez daha dene Duracak mı hayat havlunu atınca Hançeri kalbine hüzünleri kaderine yazmadı mı Yitip giden onca sene Savrulup ömürden sayılmadı mı Son durak kursak hayallere Zeh..

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken 03:32

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken

Seni Beklerken şarkı sözleri ile Biliyorum geçecek bu ağrılı sancılı günler Bu kapkara umutsuz düşler bitecek Beklerim sabırla avuturum senle kendimi Belki seversin benim seni sevdiğim gibi Ah körmüşüm görmedim ya..

Eylül Öztürk  Her Kadının Duası 01:00

Eylül Öztürk Her Kadının Duası

Allahım nolur yarabbim yiyeyim yiyeyim doymayayım Gömeyim baklava böreği de kati suretle kilo almayayım Yağlarım erisin yok olsun amiin Baklava verenim çok olsun amiin Fil gibi şişsin elalem ben tığ gibi kalayım oh olsun..

  • JET TV tarafından
  • 2.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Binici Hakkında Çıkan Aşk Dedikodularına Bakın Ne Dedi 04:16

Burcu Binici Hakkında Çıkan Aşk Dedikodularına Bakın Ne Dedi

Burcu Binici dün akşam bir mekan açılışında görüntülendi. Adı aşk dedikodularına karışan Güzel Oyuncu hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi. Dün akşam bir mekan açılışında görüntülenen güzel oyuncu Burcu Binici, geçti..

  • BETA tarafından
  • 517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selanik Gevregi Biscotti  Tarifi 06:20

Selanik Gevregi Biscotti Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 su bardagi arti 1 cay bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 yemek kasigi sirke 1 tane portakal kabugu rendesi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu Herbirinden 1 cay bardagi kadar koydum kuru üz..

Kanal İstanbul Nedeniyle Köyün Yüzde 80'i Satıldı 01:43

Kanal İstanbul Nedeniyle Köyün Yüzde 80'i Satıldı

Güzergâhı belli olan Kanal İstanbul projesi, iki köyün kıyısından geçecek. Başlangıçta köylerinin su altında kalacağını düşünen Dursunköy ve Baklalı sakinleri kanala ‘komşu’ olacaklarının açıklanmasıyla bir ‘Oh’ çekmiş. ..

Melike Sidar - Yağmur 04:20

Melike Sidar - Yağmur

Usage Policy: Yağmur şarkı sözleri ile Gözlerimden akan yaşlara bak. Yağmurum sel olmuş. Her kapıyı çalar gönlüm; Yine seni arar. Sensiz kaldım uçurumlarda. Bense gereksiz umutlarda, Yolunda gelmeni gözlerim. Özledim..

Onur Demir - Yabancı 04:31

Onur Demir - Yabancı

Yabancı şarkı sözleri ile Gözlerin kederle kahırla dolu Kendine benzettin beni yabancı Belliki görmüşsün sende her yolu Feleğe kahrettim bende yabancı Omuzların düşmüş duygular harpte Çok mu aldatıldın söyle yabancı ..

Kadir Kalkancı - Son Kararım 02:39

Kadir Kalkancı - Son Kararım

Son Kararım şarkı sözleri ile Yüreğimdeki gizli duyguları Kapatamıyorum eski sayfaları Hatırlamak canımı çok yakıyor Atamadim içimden kaygıları Doyamadım aşkına can damarım Bu resmine son diye bakmalarım Yaşadığım her..

Ocaklı Dj 00:10

Ocaklı Dj

Bu Dj dayının hiç bir alet edevat ve elektriğe ihtiyacı yok, dayı için tek gerekli şey bir ocak... Dayı eline aldığı ocak ile Dj olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi 12:49

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi

Arabasi hamurunun hazirlanisi 1 su bardagi arti yarim cay bardagi una 2 su bardagi soguk suyu koyun cirpin ve süzgecten gecirin. Tencerede 3 su bardagi suyu koyup kaynatin 2 cay kasigi tuzu koyun. Süzdügümüz pürüzsüz unu..

Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı 09:04

Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı

Demet Akalın, önceki akşam Kerimcan Durmaz’ın Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konsere yakın arkadaşına destek olmak için geldi. Akalın, sahneye çıkıp bir şarkısını da söyledi. Demet Akalın, sahne sonrası “Bir tane ş..

  • BETA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya 07:32

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya

Türk Pop Müziği'nin efsanelerinden Ajda Pekkan, müzik kariyerindeki başarısını podyuma da taşımaya karar verdi. Ajda Pekkan moda sektörüne ilk adımını modacı Zeynep Kartal ile birlikte atıyor. Ajda Pekkan By Zeynep Karta..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere Genelkurmay Başkanı Rus Ordusunun Gerisindeyiz 00:53

İngiltere Genelkurmay Başkanı Rus Ordusunun Gerisindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Sir Nick Carter, Rus ordusunun gelişimine ayak uydurmaya çalıştıklarını kaydetti. The Telegraph'ın haberine göre Carter, muhtemelen Kalibr füzelerini kastederek Suriye'de başarılı biçimde ku..

Karahan Subaşı - Tahammül 02:16

Karahan Subaşı - Tahammül

Tahammül şarkı sözleri ile Sarmadı yaraladı,kalbimi paraladı Gülmedi bize kader oyununu oynadı Yetmedi bu kumarın bitmedi şu inadın Belki bir gün denk gelirsek eğer Ah be kader,gönül bu sever inatçı tavrın bitermi b..

Arzu Ay - Kurtarın Beni 02:48

Arzu Ay - Kurtarın Beni

Kurtarın Beni şarkı sözleri ile Kaybettim ben kendimi bulsamda faydasız. Her adım mutluluğa atıyor imkansız. Karanlığa bulanan tüm sabahların, Yerini dolduruyor anılarım. Kurtarın beni kurtarın beni Yanar gecelerim ,d..

Metin Öztürk- 'Ben iki adayın dışında bir aday çıkacağını düşünmüyorum' 06:35

Metin Öztürk- 'Ben iki adayın dışında bir aday çıkacağını düşünmüyorum

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, seçimlerde 2 aday dışında bir adayın çıkacağını düşünmediğini belirterek, İki adayın dışında çıkacak aday Galatasaray içinde kendi kimliğini bitirmiş olur. Şovu yapmış olur, 3 gün,..

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:20

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Brock Lesnar (1977 doğumlu), Amerikalı bir profesyonel güreşçi ve eski karışık dövüş sanatçısı, amatör güreşçi ve profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu olarak WWW'ye Raw markası ile imzalandı. Dört kez bir WWE Şampiyonu,..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mayasız Dereotlu Poğaça  Tarifi 06:42

Mayasız Dereotlu Poğaça Tarifi

malzemeler 250 gram tereyağı yada margarin 1 su bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 2 tane yumurta Birinin sarısını üzerine sürmek için ayırın bir tatlı kaşığı tuz bir parça beyaz peynir lütfen poğaçaya koyacağınız peynir..

İsrail Filistin'de Gazeteciyi Vurdu, ABD Basını Bakın Ne Yazdı! 02:52

İsrail Filistin'de Gazeteciyi Vurdu, ABD Basını Bakın Ne Yazdı!

ABD:BAĞIMSIZ SORUŞTURMAYA GEREK YOK..

SONGÜL ZAR - BUL BENİ 02:32

SONGÜL ZAR - BUL BENİ

BUL BENİ şarkı sözleri ile Bul beni dön geri affet Kimseyi sevme sakın Benden daha fazla Dert bizi sarıyor yoruyor Sen beni duy ve hisset Farkımız yok aslında Çözüm bulunur elbet Yaşadığımız her anı Durup durup seyr..

Barış Murat Yağcı'dan Olay Açıklama İrem Derici'den Vazgeçti 05:44

Barış Murat Yağcı'dan Olay Açıklama İrem Derici'den Vazgeçti

Son olarak İrem Derici ile adı aşk iddialarına karışan Murat Yağcı önceki gün yakın dostlarının katılımıyla doğum gününü kutladı. Sadece yakın dostlarını çağıran yakışıklı oyuncu, İrem Derici ile aşk iddialarına da son ..

  • BETA tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaydan Gelen Fırtına Türkçe Dublaj İzle 1:49:07

Uzaydan Gelen Fırtına Türkçe Dublaj İzle

Artık dünya yaşanılabilir bir yer olmaktan çıkmıştır nedeni ise güneş patlamalarıdır ve çok ani iklim değişikliklerine neden olmaktadır. Dondurucu soğuklar birden kavurucu sıcaklara dönüşüyor. Dünya üzerinde insanların y..

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar 01:45

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar

Bir insana kanser teşhisi konulduğunda tümör hücrelerini yok etmek için iyonlaştırılmış radyasyon tedavisi sıklıkla kullanılır. Ama hastaya doğru miktarda radyasyon tedavisi uygulandığında hastalığı tedavi edecek temel y..

22 Sene Sonra Klonlamada Yeni Başarı 00:53

22 Sene Sonra Klonlamada Yeni Başarı

Çinli bilim insanları ilk kez maymun klonladı. Koyun Dolly ile aynı teknik kullanılarak gerçekleştirilen klonlama işleminde 22 sene sonra ilk kez başarı sağlandı. Araştırmacılar yaklaşık 2 aylık olan maymunların sağlık d..

Hayvanlarla aynı ahırda bir klasik… 03:01

Hayvanlarla aynı ahırda bir klasik…

Abdullah Özyetiş hayvancılıkla uğraşan bir Ankaralı... Ama Özyetiş'in ahırında sadece hayvanları yok. Bir de klasik otomobili var. 1955 model aracını kendi restore eden Özyetiş, hayvanlarına da aracına da evladı gibi bak..

Nilay x Bora Duran - Benim Olacaksın 01:01

Nilay x Bora Duran - Benim Olacaksın

ağlamana gerek yok..

Bekleyen TEHLİKELER! 1:03:54

Bekleyen TEHLİKELER!

Yok Edilecek Değerler..

  • STUDIO AS tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 2 yıl önce