#Mümin sarıkaya yok nazarımda

Suicide Squad - Deadshot 04:03

Suicide Squad - Deadshot

Suicide Squad - Deadshot Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli bir suç örgütünü..

  • ANKA tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zengin Kızın Şoför Seçimi 01:45

Zengin Kızın Şoför Seçimi

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Şoförün Ayak Oyunu 01:18

Şoförün Ayak Oyunu

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Rüzgar Erkoçlar'ın Takı İsyanı 00:47

Rüzgar Erkoçlar'ın Takı İsyanı

Rüzgar Erkoçlar Benim Düğünde Takılan Takıların Parasına İhtiyacım Yok..

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşilçamın Dayanılmaz 5 İşkencesi 01:27

Yeşilçamın Dayanılmaz 5 İşkencesi

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Küpe Modasını Başlatan Türk 00:26

Küpe Modasını Başlatan Türk

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

Hadi Hüsam Üzme Yengeni 00:50

Hadi Hüsam Üzme Yengeni

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Yüksel Özkasap  Ayrılık Ateşten Bir Ok 03:05

Yüksel Özkasap Ayrılık Ateşten Bir Ok

Ayrılık ateşden bir ok Nazlı yardan hiç haber yok Benim derdim herkesten çok Ben nasıl yanmıyam, dağlar, dağlar, dağlar İcine düştüm bir selin Kimse bilmez nedir halim Nazlı yarim olmuş gelin Ben nasıl yanmıyam, ..

Dar Kapıdan Araba Çıkarmaya Çalışan Şaşkın Sürücü 01:38

Dar Kapıdan Araba Çıkarmaya Çalışan Şaşkın Sürücü

Bahçenin dar kapısından çıkmak isteyen sürücü kaportayı adeta duvarda bıraktı. İtalya'da çekilen görüntüler izleyenlere yok böyle şaşkınlık dedirtti..

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yetenek Sizsiniz-Jürinin Alperle İmtihanı 04:45

Yetenek Sizsiniz-Jürinin Alperle İmtihanı

Jürinin Alper'le imtihanı: 'Yok artık dedirtti!' Papağan Alper'in jüri masasında sahibiyle yeteneklerini sergilediği anlarda renkli anlar yaşandı...

  • ANKA tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

 Hergün Otobüs Mü Çarpıyor Bu Ne Rahatlık 00:19

Hergün Otobüs Mü Çarpıyor Bu Ne Rahatlık

Adamdaki rahatlık kimsede yok..

  • JET TV tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kingdom Come Deliverance  Cinematic Trailer  PS4 02:00

Kingdom Come Deliverance Cinematic Trailer PS4

Take up sword and fight to avenge the brutal murder of your parents by a marauding Hungarian army in an historical RPG set in the vanished realm of Bohemia. Coming to PS4 in 2018. ( Bohemia'nın yok olan dünyasındaki t..

  • BETA tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü 05:17

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında görevlendirilen savcının FETÖ mensubu olduğu iddialarına i..

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi 01:13

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi Kalabalık bir ekip gündüz vakti herkesin gözü önünde insanların telefonlarını çalıyor. Ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Neye uğradığını anlamayanlar ise sağına soluna bak..

Ece Erken İsyan Etti 10:15

Ece Erken İsyan Etti

Ece Erken canlı yayına telefonla bağlanarak; Nazım Torbaoğlu ile çıkan aşk haberlerine ve tüm iddialara cevap verdi. Nazım Bey ile tanıştığımda bana evli olduğunu söylemedi benim bir tane bile yalanım yok dedi..

  • ANKA tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan, Erken Seçim İddialarıyla İlgili Konuştu 00:24

Erdoğan, Erken Seçim İddialarıyla İlgili Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Toplantı sonunda gazetecilerin erken seçim sorularına karşılık veren Erdoğan, “Şu anda serken seçim gündemimizde yok. dedi...

Zombi Takliti Yapan Gençle Röportaj Yapmak 04:11

Zombi Takliti Yapan Gençle Röportaj Yapmak

Ahsen TV'den tanıdığımız sevimli muhabir abimiz, Flakka denilen uyuşturucu içtikten sonra, krize giren elemanı bulmuş ve üstüne röportaj yapmış. Gel gelelim olayın aslında öyle bir şey yok..

  • JET TV tarafından
  • 1.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti 01:31

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti Gezi olayları sırasında basın açıklaması yapmak isteyen gruba tepki gösteren ve o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı miting..