#Mümin sarıkaya yok nazarımda

2053 de Kız İsteme - Aykut Elmas 00:31

2053 de Kız İsteme - Aykut Elmas

Popüler kültür bizi nerelere sürükleyecek bilemeyiz ama ilerki zamanlarda bu tarz bir olayın yaşanmayacağının da garantisi yok.....

  • JET TV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taklit Yeteneğiyle En İyi Taklitçileri Dahi Madara Edecek Bir Papağan Einstein 05:41

Taklit Yeteneğiyle En İyi Taklitçileri Dahi Madara Edecek Bir Papağan

Kendisiyle daha önce de tanışmıştık. Hayvanlar aleminin taklitçisi gibi bir şey Einstein. Taklit edebileceği seslerin sınırı yok. Afrika Gri Papağanı cinsi olan Einstein, Knoxville Hayvanat Bahçesi'nde ikamet ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

Nurettin Rencber -  Eski Yara 05:04

Nurettin Rencber - Eski Yara

Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara..

Beyaz Giyme Toz Olur - Seda Bingöl İzle 03:27

Beyaz Giyme Toz Olur - Seda Bingöl İzle

Beyaz giyme söz olur Siyah giyme toz olur Gel beraber kaçalım Muradımız tez olur Salına da salına da gel Haydi yavrum dön dolaş yine bana gel Beyaz giyme tanırlar Seni yolcu sanırlar Zaten bende talih yok Seni benden a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özge Doğru - Mutlu Son 03:56

Özge Doğru - Mutlu Son

Aşk bu günah değil yakmaz Hiç bir kitapta da yazmaz Tene can verir gözle durmaz Aşk emir kalp kaçamaz Suskun yalanları öttüm Yemin ettim tövbe bir daha İnan ilk bakışmada gördüm Seninle dünya bir yana Yıldızlara söyledim..

Ozan Tufan’ın Mükkemmel Macklemore-Thrift Shop Yorumu 00:11

Ozan Tufan’ın Mükkemmel Macklemore-Thrift Shop Yorumu

Ozan tufan ft macklemore im sorry ha im sorry gotdotdeeet sizlerle efendim. Fazla söze gerek yok görüntüler açıklıyor. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Hukuk Devletinde Darbe Yapmaya Kalkışanlar Hesabını Mutlaka Verecek 02:08

Başbakan Yıldırım: Hukuk Devletinde Darbe Yapmaya Kalkışanlar Hesabını

Başbakan Yıldırım, 28 Şubat davasına ilişkin, Yaptıklarınızın yanınıza kar mı kalacağını zannediyorsunuz? Hukuk devletinde hukuksuz iş yapanlar, darbe yapmaya kalkışanlar hesabını mutlaka verecek. Hiç başka yolu yok. d..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Su Kaydırağında Kurallar Olmadığı İçin Bunlar Yaşandı 04:01

Bu Su Kaydırağında Kurallar Olmadığı İçin Bunlar Yaşandı

Hepinizin de bildiği gibi su kaydıraklarında herhangi bir kazanın yaşanmaması için belli kurallar bulunmaktadır. Ancak bazen kişiler bu kuralları yok sayarak kaydıraklardan kaymakta ve başlarına kötü şeyler gelmektedir...

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçine Boksör Kaçan Zenci Elemanın İnanılmaz Kavgası 00:46

İçine Boksör Kaçan Zenci Elemanın İnanılmaz Kavgası

Yok böyle kavga,görüntüde kendinden fazla emin gelerek kavgayı adeta bir boksör gibi yapan adamın kavgası..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsung Galaxy A8 2018 İncelemesi 19:28

Samsung Galaxy A8 2018 İncelemesi

Samsung'un orta seviye A serisini, S serisine ciddi şekilde yakınlaştıran A8 2018 telefonunu inceliyoruz. Genel Özellikler İşlemci Exynos 7885 8 Çekirdek (6+2) 4 GB RAM 64 GB Depolama ve MicroSD GPU: Mali G71 5.6 inç Su..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Buray - Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray - Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

'Zeytin Dalı Harekatı Çok Uluslu Büyük Bir Oyunu Bozdu' 02:48

'Zeytin Dalı Harekatı Çok Uluslu Büyük Bir Oyunu Bozdu'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, TVNET'te Nedret Ersanel'in sunduğu Büyük Oyun programında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Afrin operasyonunun önemine de değinen Karagül 'Zeytin..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017 04:31

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017

Bu yılın en bomba en beklemedik flaş düeti Hülya Avşar ve Rafet El Roman'dan geldi. Sen Olmazsan Şarkı Sözleri Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz se..

  • ANKA tarafından
  • 1.852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun 04:08

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun

Köşedeki çiçekçi seni sordu bu sabah Burada yok dedim selam söyledi tazeymiş gülleri Yokluğun gibi... Yürüdüm biraz seni düşledim, umudumu senle süsledim Ne dar sokaklar ne boş duraklar seni unutmama yardım etti Senin ..

 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..

İşgalci ABD İle Türkiye Arasındaki Büyük Fark 01:26

İşgalci ABD İle Türkiye Arasındaki Büyük Fark

TSK ve ÖSO'nun birlikte yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 58. gününde Afrin şehir merkezi ele geçirildi. Mehmetçiğin şehir merkezinde hilal oluşturduğu anlar havadan görüntülenirken Afrin'in hiç zarar görmeden teröristl..

Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı 04:54

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı

Seveyim Mi, Sevmeyeyim Mi? Sadece şunu söyler misin bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? Yüreğinden yol göster bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? (x2) Sana olan aşkımı, O kadar çok anlatmak isterdim ki Ama o kadar sabrım yo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

The Titan Fragman 02:08

The Titan Fragman

Yakın gelecekte, askeri bir ailenin hayatını kökünden sökmesi, insanın genetik evrimini hızlandırmak için çığır açan bir deneyde yer alabilmeleri için. Amaç? İnsanlığı başka bir gezegene yeniden yerleştirmek ve yok olmak..

Kütüğü Motosiklete Çevirip Trafiğe Çıkmak 00:45

Kütüğü Motosiklete Çevirip Trafiğe Çıkmak

Yok böyle bir çılgınlık,görüntüde bir kütüğü motosiklete çevirip ailecek trafiğe çıkılma olayı,bir rüzgar çıksa savrulup sakat kalmak garanti..

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte 54:07

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte

Videoda olan tarifi biraz revize ettim. Şu anki hali hem daha sade hem daha lezzetli. Piyasada satılan çiğ köftelerden aşağı kalır bir tarafı yok inanın ben sık sık yapıyorum. 4 Su bardağı esmer ince bulgur. 1 Su bardağ..