#Mümin sarıkaya yok nazarımda

Nassif Zeytoun - Oummi 03:50

Nassif Zeytoun - Oummi

Adda W Edoud Bu gözyaşı gözlerinden çıkarın, çıkarın! Ve seni bir dahaki sefere ağlama, söyle bana ne ediyorsa Ne için olursa olsun... Tüm zor zamanlar, mevcut... Bu ve daha da başa çıkabilirim! Ve senin için seni çok..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak 04:10

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak

Kanmazdım, inanmazdım adaleti yok aşkın Söz verdim ikimize seninin canın sağ olsun Değerini bilmezken neden böyle yanmışım sana Kopardın aşkımı, kader kesti biletini ayrıldım Gözü doysun neyin garantisi varki Kendine iy..

Erdoğan'dan Avrupa'ya  Yarasalar İstemiyor Diye 00:57

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yarasalar İstemiyor Diye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi mesajlar verdi.. Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü anma programı, 18 Mart Stadyumu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bedelli Askerlik Açıklaması 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bedelli Askerlik Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bedelli askerlik şu anda hükümetimizin gündeminde değil, böyle bir durum yok. dedi...

Başbakan Yıldırım Bizim İçin Not Milletin Notudur 01:46

Başbakan Yıldırım Bizim İçin Not Milletin Notudur

Başbakan Yıldırım, Bir değerlendirme kuruluşu Türkiye'nin notunu düşürüyor. Gerekçeleri, ipe sapa gelmeyen şeyler. Sizin notunuzun kıymeti harbiyesi yok. Bizim için not, milletin notudur. dedi...

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Bağcılarda İnsanlara Gazapizm Dinletmek 08:40

Bağcılarda İnsanlara Gazapizm Dinletmek

Çukur dizisi ile ünlenen Gazapizm'in Heyecanı Yok şarkısı Bağcılar'da insanlara dinletilmiş ve tepkileri alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ofiste Kahve Komasına Girenler ( Miray Akovalıgil ) 01:00

Ofiste Kahve Komasına Girenler ( Miray Akovalıgil )

Çalışırken ne sıklıkla kahve içmektesiniz? A) Valla çok aram yok, aklıma gelirse ayda yılda bir. B) İçmeden ayılamam. C) İçmeden çalışamam. D) Hiç içmiyorum, selülit yapıyormuş diye duydum...

  • JET TV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar 42:57

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • ZULMA tarafından
  • 2.376 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muharrem İnce Muhafazakar Seçmenden Böyle Oy İsteyecek 01:54

Muharrem İnce Muhafazakar Seçmenden Böyle Oy İsteyecek

Bir röportaj sırasında CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 'muhafazakar seçmen size neden oy vermeli?' sorusuna skandal bir cevap verdi. İnce, Ben de iki kurban bayramı ahıra girdim muhafazakar ailelerin yaşantısı..

Kuşkonmaz Çorbası 02:22

Kuşkonmaz Çorbası

Tarifin hiçbir zorluğu yok. Sadece iki noktaya dikkat etmelisiniz. İlk etapta kuşkonmazları iyice pişene kadar kavurmalısınız. Bunu kuşkonmazları yakmadan yapmanın yolu da kısık ateşte, kapağı kapalı şekilde, arada karış..

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri 03:37

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller acan dal..

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar 13:18

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar

Doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel adtır bü..

  • ZULMA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağla Şikel - Doğal Botoks Maskem Güzellik Bakım 03:52

Çağla Şikel - Doğal Botoks Maskem Güzellik Bakım

Bugün yakın zamanda keşfettiğim ama çok da memnun kaldığım bir maske tarifi paylaşıyorum sizlerle. Doğal Botoks Maskesi ! Tamamen doğal malzemelerle cildimizi gerdirip diri bir görünüme kavuşturuyoruz. Önce kontrol edi..

İnce Maşa İle Yapılan En İyi Bukleler 00:53

İnce Maşa İle Yapılan En İyi Bukleler

Saça Maşa Yaparken Bilmeniz Gerekenler 1- Saç maşası kalınlığı önemlidir! Doğru saç maşası nasıl seçilir, saç maşası alırken neye dikkat etmeliyiz gibi konular apayrı bir yazı konusu olacak nitelikte. Bu yüzden bu konul..

 Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım 14:13

Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyaf..

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975 03:26

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975

Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor Duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Her şe..

Kuralsız  – Insurgent  Film İzle 1:59:17

Kuralsız – Insurgent Film İzle

Hiyerarşik bir düzen ve beşe ayrılmış topluluklardan ibaret bir yaşam görmek isteyenler Kuralsız full izleyebilirler, bu düzene uyarlanmış bir test aşamasından geçerek ait olduğu yerde yaşamaya devam eden çocuklar. Tüm b..

  • Tv Series tarafından
  • 34.946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sebile Ölmez - Saç Küpesi Ve 6 Farklı Saç Modeli 08:02

Sebile Ölmez - Saç Küpesi Ve 6 Farklı Saç Modeli

Saç Piercingi diye birşey aslında yok. Ünlülerden sonra podyumda da gördüğümüz ve oldukça farklı ve tarz görünen bu saç aksesuarını hangi ürünlerle ve nasıl uygulayabileceğinizi anlatmaya çalıştım...

Mamayı Görünce Çıldıran Köpek 00:19

Mamayı Görünce Çıldıran Köpek

Golden cinsi köpeklerin ne kadar şaklaban olduklarını bilmeyenimiz yok herhalde o yüzden çok şaşırmıyoruz. İyi seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nasa'da Çalışıyoruz Diyip Dolandırıcılık Yapmak Hindistan 00:12

Nasa'da Çalışıyoruz Diyip Dolandırıcılık Yapmak Hindistan

Hindistan'da NASA'da çalıştıklarını söyleyerek bir iş insanını dolandırmakla suçlanan iki şüpheli, polis tarafından uzay giysileriyle kameraların önüne çıkartıldı. Burdan anlıyoruz ki Hindistanında Türkiye'den eksik bi..

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muz Yemede Çığır Açan Adam 00:15

Muz Yemede Çığır Açan Adam

Yok böyle bir rekor,görüntüde arkadaşıyla en hızlı muz yeme yarışması yapan adam,bir muzu bir çırpıda yutarak şaşırtıyor..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat 05:35

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat

Anahtar Kelimeler: Kazem al - Saadi, Besteci: Velid el- den Shami .. albümün süresi içinde Albümden Adam .. zamn Adam şarkı sözleri Dayekh yedi Dokhat Aalvarguetna Aavc gözlerim için uyku için Aftna Weinak sesli Lech Atr..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşlediğiniz En Büyük Günah Nedir - Röportaj 03:10

İşlediğiniz En Büyük Günah Nedir - Röportaj

İşlediğiniz en büyük günah nedir? Kimileri sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünüyor, bazıları sevabım yok ki günahlarımı sayayım diyor. Kız arkadaşını aldatan mı ararsınız, annesinden para çalan mı. Hepsi bu videoda! ..

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çitayı Öldüren Aslanlar 01:10

Çitayı Öldüren Aslanlar

O çene ve pençelere karşı hiç şansı yok, keşke hız yapıp kaçabilseydi... Yiyeceğinden değil, pisliğine öldürüyor. Bölgedeki potansiyel avları paylaşmak istemiyorlar.....

  • JET TV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 6 yıl önce