#Mümin sarıkaya yok nazarımda

CHP'li Vekil: Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Reis'e Oy Verebilirsiniz 00:32

CHP'li Vekil: Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Reis'e Oy Verebilirsiniz

CHP Zonguldak milletvekili Ünal Demirtaş'ın kendi cumhurbaşkanı adaylarına bile güvenmemesi sosyal medyada alay konusu oldu.CHP milletvekili adayı Merve Kır'la birlikte memleketi Karadeniz Ereğli'de esnafı ziyaret eden C..

Yunuslarla İyi Anlaşan Ufaklık 01:11

Yunuslarla İyi Anlaşan Ufaklık

Yunusların ne kadar tatlı ne kadar sıcak hayvan olduklarını anlatmam gerek yok video her şeyi anlatıyor...

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakın Sırat Köprüsünden Nasıl Geçiyor 01:00

Bakın Sırat Köprüsünden Nasıl Geçiyor

Açıklamaya gerek yok video anlatıyor arkadaşlar .İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Arıları Baş Tacı Yapan Adam 01:27

Arıları Baş Tacı Yapan Adam

Kıbrıs'ta yaşayan Mersinli Yılmaz Şahin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı arı şovunu izleyenler hayretler içerisinde kalıyor. 41 yaşındaki Şahin, şovunda arıları adeta baş tacı yapıyor. Eline topladığı arıları başının..

Tehlikeli Olduğu Çok Geç Anlaşılan 10 Saçma Oyuncak 04:04

Tehlikeli Olduğu Çok Geç Anlaşılan 10 Saçma Oyuncak

Konu: Mağazalarda satılan tüm oyuncakların çocuklar için güvenli ve test edilmiş olduklarını düşünürüz. Günümüzde bi bakım haklı olabiliriz. Ancak geçmiş yllarda öyle oyuncaklar piyasaya sürüldü ki, bunların çocuklar açı..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsa Sezeroğlu'ndan Sosyal Medyayı Sallayan Yeni Video 00:48

İsa Sezeroğlu'ndan Sosyal Medyayı Sallayan Yeni Video

Şelale önünde çektiği videoda Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz! sözleriyle ünlü olan İsa Sezeroğlu'nun Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafıyla çektiği videoyla sosyal medyayı salladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi 02:15

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi

Hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yal..

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Arasında Kavga Çıktı! 11:15

Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Arasında Kavga Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Emine Aydın az önce Bahar Candan'ın isyanlarına duyarsız kalmadı ve Bahar'a çok güzel olduğunu söyledi. Gamze Taşkın ise Bahar'a inanılmaz güz..

  • ANKA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması  70 Terörist Öldürüldü 00:34

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması 70 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak kuzeyi/Sincar Dağı ve Suriye kuzeydoğusu/Karaçok Dağı bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatında 70 civarında teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklam..

Kara Düzen Film İzle 2:02:36

Kara Düzen Film İzle

Güney Boston bölgesinde çocukluklarını birlikte geçiren iki arkadaş Whitey Bulger ve John Connolly uzun zamandır görüşmemektedirler. Aradan yıllar geçmiştir ve kader onları tekrar bir araya getirir fakat bu sefer birbirl..

Ozark 2. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser 00:40

Ozark 2. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser

Ozark 2. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser Yayınlandı. Burada sezon dışı kavramı yok. Ozark 31 Ağustos'ta geri dönüyor..

Sebile Ölmez Nisan Favorilerim Kozmetik Instagram Filtresi Oyun 11:28

Sebile Ölmez Nisan Favorilerim Kozmetik Instagram Filtresi Oyun

Nisan ayı boyunca severek kullandığım makyaj ürünleri, cilt bakım ürünleri (temizleyici, gözenek temizleyici), oyun ve instagram filtresi uygulamarından bahsettim. Videoyu beğenmeyi lütfen unutmayın ❤️️ Videoda Golden Ro..

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif 07:12

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif

Selamlarr! Sivilceler büyüklü küçüklü hepimizin dönemsel dertleri oluyor. Araştırmalarım sonucu sivilceleri yok etmekte etkili üç malzemeyi bir araya getirerek müthiş bi sivilce kurutucu oluşturdum. Bu videoda da bunu si..

5 Dakikada Hallet Fazla Kiloları Saklamanın 10 Harika Yolu 03:30

5 Dakikada Hallet Fazla Kiloları Saklamanın 10 Harika Yolu

Hepimizin spor salonunda öldürecek saatleri yok. Kimimiz ise diyet yapamıyoruz. Bu video da bu tarz durumlar için tercih etmemiz gereken kıyafetleri sunduk Hadi o zaman başlayalım.Umarım beğenirsiniz İyi Seyirler:))..

Kusura Bakma Türkan Şoray 03:47

Kusura Bakma Türkan Şoray

Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık Eskisi Gibi Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık ..

Sen Yanımda Kal Diye Binlerce Kağıt İmzalarım 00:35

Sen Yanımda Kal Diye Binlerce Kağıt İmzalarım

Aynı fabrikada çalışan adı bir soyguna karışan şoför Ali (Kartal Tibet) ile santral memuresi Gül'ün (Hülya Koçyiğit) aşk öyküsü. Filmin Adı: Parmaklıklar Arkasında Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Hülya Koçyiğit, Ka..

Yudum - Haberun Ola 03:35

Yudum - Haberun Ola

Sen Bu Yüreğumun Tek Sahibiydun Kaderim Mi Bilemedum Gönlüme Girdun Ben Senu Sevdim Her Şeyi Sevdum Yeru Geldi Ağladum Seninle Güldum İçimde Sana Olan Bu Sevdayı Biturdun Han Hamam Getursan Da İsmemem Geçmiş Ola Hem Kend..

Şebnem Ferah  Özgürce Yaşa 04:12

Şebnem Ferah Özgürce Yaşa

Hayat boyu dilersin O gün için Ömür boyu beklersin Tam o an için Geçmiş uzakta kalmış Yarınsa yaklaşmaz Kaybetmeye gerek yok Bulmak için Bulmak için Zaman geçmek bilmez önce Sonra yıllar sayamazsın Bir bakmışsın geçip gi..

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif 07:12

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif

Selamlarr! Sivilceler büyüklü küçüklü hepimizin dönemsel dertleri oluyor. Araştırmalarım sonucu sivilceleri yok etmekte etkili üç malzemeyi bir araya getirerek müthiş bi sivilce kurutucu oluşturdum. Bu videoda da bunu si..

Hunharca Kınayı Getir Söyleyen Kadın 00:20

Hunharca Kınayı Getir Söyleyen Kadın

Yok böyle bir kına gecesi hakketen,görüntüde oturan yen gelinin etrafınfan dönen diğer kadınlardan çok şarkıyı söyleyen kadın şok etti..

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Saç Küpesi ve 6 Farklı Saç Modeli 08:02

Sebile Ölmez Saç Küpesi ve 6 Farklı Saç Modeli

Herkese Merhaba Saç Piercingi diye birşey aslında yok...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Önümüzdeki Dönemde De En Büyük Mücadelemiz Terörle Olacak 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Önümüzdeki Dönemde De En Büyük Mücadelemiz Terör

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Önümüzdeki dönemde de en büyük mücadelemiz terörle olacak. Terörü ayaklarımızın altına alarak yok edeceğiz ki ülkemizde huzur hakim olsun. dedi...

Serdar Ortaç - Asrın Hatası 05:34

Serdar Ortaç - Asrın Hatası

Bir kere sevdi gönül Mevsim bahar olsa da Yandı tutuştu gönül Kalbi bir taş olsa da Bin kere söylüyorum Bir kere dinlesen Bak yine söylüyorum Aşk için ölmese de Değmez sana değmez Aşkın öyle çok büyük ki Kimse..

Mustafa Sandal - Pazara Kadar 03:28

Mustafa Sandal - Pazara Kadar

Aşkına kurban olayım, olayım Mahşere gel de geleyim, geleyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim ..

Hande Yener - Kim Bilebilir Aşkı 04:09

Hande Yener - Kim Bilebilir Aşkı

Pencerede oturup Akşamlara bakarım Kimseyle konuşmadan Sensizliği yaşarım Dostlarıma anlatsam içimdeki sancıyı Ondan fayda yok derler Sanki seni bilirler Kim bilebilir aşkı Aşktan ölene kadar Sınırlarda yasat..

4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle 03:30

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle

Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti Türkiye Süper Ligi Maç Özetleri33 dakika önceYorum yok 622 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti,Türkiye Süper Lig de 29...

Kocaeli'nde Halk Otobüsünde Dehşet 02:01

Kocaeli'nde Halk Otobüsünde Dehşet

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yolcu otobüsünde yüksek sesli konuştuğu için uyarılan yolcu, otobüs şoförünü keserle öldürdü. Çıkan arbede ve dehşet anları otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yolcunun 'param ..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce