#Müslüm gürses adını sen koy müzik dinle

Üç Günde Yenisini Buldu El Ele Yakalandılar 04:45

Üç Günde Yenisini Buldu El Ele Yakalandılar

Pop müziğin başarılı ismi Sinan Akçıl, çapkınlıktaki hızıyla Formula 1 pilotlarına rakip çıktı. Geçtiğimiz gün 20 gündür aşk yaşadığı Buse Narcı ile ayrıldığını itiraf eden 36 yaşındaki popçu, bu açıklamasından saatler s..

  • BETA tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kurban Pazarının Şampiyonu Belli Oldu 01:12

Kurban Pazarının Şampiyonu Belli Oldu

Kurban pazarının 'Şampiyonu' Sultangazi'de kurulan kurban pazarında en büyük ilgiyi 1 ton 350 kilogramlık ağırlığı ve 35 bin liralık fiyatı ile sahibinin Şampiyon adını verdiği boğa görüyor...

Cüneyt Özdemir'den Şeyma Subaşı'na Şok Yorum 11:21

Cüneyt Özdemir'den Şeyma Subaşı'na Şok Yorum

Acun Ilıcalı ile evliliği ile adını duyuran Şeyma Subaşı şu sıralar kitabıyla magazin gündeminde yer ediyor. Cüneyt Özdemir de Şeyma Subaşı'nın çıkan kitabını ti'ye aldı...

  • BETA tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adriana Lima'nın Sevgilisi Emir Uyar Para Saçıyor 05:36

Adriana Lima'nın Sevgilisi Emir Uyar Para Saçıyor

Adriana Lima'nın sevgilisi Emir Uyar ile görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Adriana Lima hayranları Emir Uyar ile ilgili ayrıntıları merak etti. Adriana Lima ile adını duyuran Emir Uyar'ın gittikleri bir mekanda g..

  • BETA tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bahar Candan Paylaştığı Bu Fotoğrafı Tepki Yağdı 01:00

Bahar Candan Paylaştığı Bu Fotoğrafı Tepki Yağdı

Bir zamanlar katıldığı moda programıyla adını tüm Türkiye’ye duyuran Bahar Candan sosyal medya hesabından paylaştığı her fotoğrafıyla olay oluyor...

  • BETA tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Naim Süleymanoğlu Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu 08:24

Naim Süleymanoğlu Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu

Kariyerine 47 dünya rekoru, 3 olimpiyat altın madalyası, 6 Avrupa şampiyonluğu ile 7 dünya şampiyonluğu sığdırdı. Dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan film 25 Ekim'de ..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kate Ve Mim - 1. Bölüm 10:52

Kate Ve Mim - 1. Bölüm

5 yaşındaki sevimli Kate, oyuncak mor tavşanı Mim-Mim ve arkadaşlarıyla birbirinden eğlenceli maceralar yaşıyor. Mimiloo adını verdiği hayal dünyasında her gün yeni bir serüvene uyanan eğlenceli ekibimiz, oyunlar oynuyor..

  • ÇocukTV tarafından
  • 328 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kate Ve Mim-Mim - 2. Bölüm 10:52

Kate Ve Mim-Mim - 2. Bölüm

5 yaşındaki sevimli Kate, oyuncak mor tavşanı Mim-Mim ve arkadaşlarıyla birbirinden eğlenceli maceralar yaşıyor. Mimiloo adını verdiği hayal dünyasında her gün yeni bir serüvene uyanan eğlenceli ekibimiz, oyunlar oynuyor..

  • ÇocukTV tarafından
  • 296 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeşil Doğan Golden Eniği 02:00

Yeşil Doğan Golden Eniği

Almanya'nın Wermelskirchen kentinde, köpek yetiştiricisi Joanna Justice'in Melody adlı dişi goldeni'nin doğurduğu dokuz enikten birisi nane yeşili renginde dünyaya gelmiş. Adını da rengine uygun olarak Mojito koymuşlar..

  • JET TV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burhan Öçal 61 yaşında baba oldu! 14:15

Burhan Öçal 61 yaşında baba oldu!

Dünyaca ünlü müzisyen Burhan Öçal, geçtiğimiz mart ayında Melike Yıldırım ile nikah masasına oturmuştu. 61 yaşında olan Öçal baba oldu. Kızları olan çiftin bebeklerine verdiği isim de belli oldu. Ünlü çift adına panda ev..

  • GÜL tarafından
  • 372 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emrah Apartmanı'nın hikayesi 01:55

Emrah Apartmanı'nın hikayesi

BAZEN EVİN KALEN OLUR. BAZEN DE ANILARINI GÖMDÜĞÜN BİR MEZARLIK... SIRADAKİ HABERDE TAM DA ÖYLE OLDU. BİR TORUNUN ADINI YAŞATMAK İÇİN YAPILAN APARTMAN BAKIN KİME MEZAR OLDU?..

Jamie Carragher'in Başakşehir ile İmtihanı 00:53

Jamie Carragher'in Başakşehir ile İmtihanı

Eski İngiliz futbolcu Jamie Carragher yorumcu olduğu programda Başakşehir’in adını telaffuz etmekte zorlandı. Carragher’in Başakşehir demeye çalıştığı anlar stüdyodakileri kahkahaya boğdu..

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
O bir fenomen... Adı Bahtiyar... 02:19

O bir fenomen... Adı Bahtiyar...

ÖTERKEN NEFESİ TÜKENEN, SONUNDA DAYANAMAYIP BAYILAN DENİZLİ HOROZUNU HATIRLAYACAKSINIZ. SAHİBİNİN, ADINI BAHTİYAR KOYDUĞU O HOROZ, SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU, ŞİMDİ YURT DIŞINDAN BİLE TALİPLERİ VAR...

3 aydır beslediği kuşu evden kaçtı! 01:28

3 aydır beslediği kuşu evden kaçtı!

BEBEKKEN ALDIĞI MUHABBET KUŞU 5 GÜN ÖNCE EVDEN KAÇTI... O GÜN BUGÜNDÜR, LİMON ADINI VERDİĞİ KUŞUNU ARAYAN 11 YAŞINDAKİ IRMAK'IN GÖZYAŞI DİNMİYOR...habe..

İzmir'den Ankara'ya yürüdü! 01:54

İzmir'den Ankara'ya yürüdü!

KİSTİK FİBROZİS... BİRÇOKLARI ADINI BİLE DUYMADI AMA O HASTALIĞA YAKALANAN 3 BİN 500 KİŞİ VAR TÜRKİYE'DE. VE BİRÇOĞU DAHA ÇOCUK YAŞTA... 2,5 YAŞINDAKİ ATEŞ ÇİÇEK'İN BABASI FARKINDALIK YARATMAK İÇİN İZMİR'DEN ANKARA'YA YÜ..

Ajdar'dan şoke eden sözler! 01:46

Ajdar'dan şoke eden sözler!

ÇİKİTA MUZ ŞARKISIYLA ADINI DUYURAN AJDAR, SOSYAL MEDYADA CANLI YAYIN YAPTIĞI KADINA SARF ETTİĞİ SÖZLERLE BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ. KİBİRLİ TAVRI VE ACIMASIZLIĞIYLA HERKESİ ÖFKELENDİREN AJDAR, MANEVİ DESTEK İSTEYEN KADINA DEME..

Bu su yanıyor! 01:21

Bu su yanıyor!

ÜZERİNE ÇAKMAK ÇAKMAYA GELMİYOR… ERZURUM’DAKİ KUYU SUYU ALEV ALEV YANIYOR… KÖYLÜNÜN ‘FIHFIH’ ADINI VERDİĞİ O SUYUN SIRRI ARAŞTIRILIYOR…..

Eski mezunlar şehidin ismini istemedi! 01:52

Eski mezunlar şehidin ismini istemedi!

2017 YILINDA BATMAN'DA ŞEHİT EDİLEN ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN'IN ADI BALIKESİR'DE OKUDUĞU LİSEYE VERİLMİŞTİ, AMA ESKİ MEZUNLARDAN TEPKİ ÇEKEN BİR TALEP GELDİ,,, ŞEHİDİN İSİMİNİ İSTEMEYEN MEZUNLAR,, OKULUN ESKİ ADINI A..

Böyle otomobil hırsızlığı görülmedi! 02:10

Böyle otomobil hırsızlığı görülmedi!

HIRSIZLAR BUNU DA YAPTI... İSTANBUL'DA BİR OTOMOBİLİN AÇILIR-KAPANIR TAVAN PENCERESİ ÇALINDI... SÜRÜCÜ, ÇAREYİ MUŞAMBADAN SUNROOF YAPMAKTA BULDU... İCADININ ADINI DA BAKIN NE KOYDU...

En sıcak gün! 02:30

En sıcak gün!

TÜRKİYE BUGÜN YANDI, KAVRULDU. 1 TEMMUZ BU YILA EN SICAK GÜN OLARAK ADINI YAZDIRDI. PEK ÇOK İLDE DIŞARI ÇIKANLAR NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI. İSTANBULLU İSE BAKIN NERELERE KAÇTI?..

Bu da fındık özel harekat! 01:31

Bu da fındık özel harekat!

ORDU'nun Korgan ilçesinde fındık toplamanın zorluğunu anlatmak isteyen bir grup, 'Fındık Özel Harekat (FÖH) adını verdiği tim kurdu...

Ölür diye ifadesini aldılar! 01:26

Ölür diye ifadesini aldılar!

ÖLMEDEN KATİLİN ADINI SÖYLE..

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi 01:02

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi Suriye’de 5 yıldır devam eden bombardımanın ve günlerdir Esed rejiminin kuşatması altında harabeye dönen Halep’teki yıkım havadan görüntülendi. Suriye’de 5 yıldır devam eden..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..