#Müslüm gürses adını sen koy müzik dinle

Leopar Saldırısından Yırtamayan Köpek 04:32

Leopar Saldırısından Yırtamayan Köpek

Bugünkü içeriği görünce aklıma geldi. Sen git mal gibi uyu. Uyursan ölürsün!..

  • JET TV tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş 03:14

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş

Sardı korkular gelecek yıllar Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar Gözlerimde canlanıca yaptığın haksızlıklar Güçlendim, her şey bambaşka olacak Döndün bak geldin şimdi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarı..

Soygunda Yaşlı Kadının Paralarını Almayan İnsaflı Hırsız 00:30

Soygunda Yaşlı Kadının Paralarını Almayan İnsaflı Hırsız

markete dalan soyguncular market sahibinin cebindeki ve kasadaki paraları alıyor, sonrasında o sırada dükkanda olan yaşlı kadın da yapmayın nolur falan diyor hatta ben de mi vereyim falan diyor ama hırsız ''teyze canını ..

  • JET TV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hanımınız İlgi İstiyor 03:25

Hanımınız İlgi İstiyor

Güzel Bayan Kocasından Yeterli İlgiyi Bulamayınca İntiharı Seçmiş Sen Benimsin Adlı Filimden Anlamlı Bir Kesit...

  • JET TV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Turkish Classics - Relaxation Music - Çiçek Pasajı 13:36

Turkish Classics - Relaxation Music - Çiçek Pasajı

1.Beni Canımdan Ayırdı 2.Göze Mi Geldim Sen Mi Unuttun 3.Yine Bu Yıl Ada Sensiz 4.Sarı Kurdelam Sarı Artist:Serdar Erbaşı Album: Çiçek Pasajı (Cite de Pera)..

Hased: Bende yok onda da olmasın 00:54

Hased: Bende yok onda da olmasın

Mertebeler: ▪Hased: Bende yok onda da olmasın ▪Buhul: Bende var onda olmasın ▪Şuhl: Onunki benim olsun ▪Gıpta: Onda var bende de olsun ▪Sehavet: Bende var onda da olsun ▪İsar: Benim değil onun olsun ▪Cud: Bende yok ama o..

  • PengoTV tarafından
  • 249 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Sevgilisinden Bir Ton Soğanla İntikam Alan Eleman 00:31

Sevgilisinden Bir Ton Soğanla İntikam Alan Eleman

Çin’de erkek arkadaşı kendisini terk ettikten sonra günlerce ağlayan kadın intikam almak istemiş. Eski erkek arkadaşının evine 1 ton soğan yolladı. Soğanlarla birlikte bir de not gönderen kadın, sen beni ağlattın. Şimdi ..

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tek Hamlesiyle Dikkatleri Üzerine Toplayan Tofaşçı 00:14

Tek Hamlesiyle Dikkatleri Üzerine Toplayan Tofaşçı

14 saniyelik sürrealist bir video. Son ses müzikle milletin ödünü patlatması, haliyle insanların ilgisini çektikten sonraki tatminkar sırıtışı... Veriyorsun bu işin hakkını be kral. Etrafa en büyük rahatsızlığı sen veriy..

  • PengoTV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Otobüste maske tartışması 01:25

Otobüste maske tartışması

Fatih'te otobüse binen bir kişi telefonla konuştuğu sırada maskesini çenesine indirince diğer yolcuların tepkisini çekti. Çıkan tartışma üzerine Maskeyle konuşunca ses gitmiyor diyerek kendini savunan vatandaşa diğer y..

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepki... 02:19

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepk

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde maske takması için kendisini uyaran polise aldırış etmeyip maske takmamak için direnen bir kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Polise ve çevredekilere hakaretler yağdıran kadının tavırları çevredek..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Özcan Deniz - Bir Dudaktan 03:21

Özcan Deniz - Bir Dudaktan

Balık,rakı,roka var soframda Kuşlar da uçuşuyor dallarda Bir şarkı söylüyor kız fonda Bir sen yoksun ortamda Bir üzüldüm, bir üzüldüm, bir hüzünlendim sorma Bir açıldım, bir kapandım duygusal bağlamda Yağmur yağa..

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Tuzla’da maskesiz şahıstan polise tehdit 02:51

Tuzla’da maskesiz şahıstan polise tehdit

Tuzla’da polis ekipleri maske denetimi yaptı. Kimliğini vermek istemeyen bir şahıs polise, “Kimliğimi vermem. Kusura bakmayın. Sen zor kullan, o zaman görüşürüz” demesi dikkat çekti...

Mucize kurtuluşta yürek yakan sözler- Annem birazdan gelecek 01:40

Mucize kurtuluşta yürek yakan sözler- Annem birazdan gelecek

AFAD görevlisi Atıl Hepçorman, Ayda Gezgin'in buldukları ilk andaki sözlerini paylaştı: Ayda sen misin? dedim. 'Buradayım benim. Annem birazdan gelecek.....

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı 09:16

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı

Turgay Güler’in sunumu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Araştırmacı Mustafa Şen’in katkıda bulunduğu En Sıradışı, gündemi enine boyuna ele alıyor. Yayına bu hafta ekra..

Şener Şen de koronavirüse yakalandı 01:10

Şener Şen de koronavirüse yakalandı

TÜRK SİNEMASININ EFSANEVİ İSMİ ŞENER ŞEN... VİRÜS İLLETİNDEN O DA KAÇAMADI... TESTİ POZİTİF ÇIKAN USTA OYUNCU HASTANEDE TEDAVİ ALTINDA.....

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin 04:06

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin

öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden sana olan sevdamdandır bilesin geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yapra..

Serdar Ortaç - İki Gözüm 04:45

Serdar Ortaç - İki Gözüm

İki gözüm anlamadım olanı Bulamadım ayrılığa yalanı Bu ne biçim aşk tüketir adamı Kaderle kanlı bıçağım Tahminim yok sen gidince Buna kaç gün dayanırım Tabiattan bu hayattan Daha kaç aşk karalarım Seni yorgun bi..

Barış Akarsu - Kimdir O 03:50

Barış Akarsu - Kimdir O

Herşeyi bilir sinsice susar Sen yaparsın o gelir bozar Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi ..

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı 04:05

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı

Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affet..

Hadise - Superman 03:42

Hadise - Superman

Kay biraz ileri konumuz yasak ihlali Çok saftım di mi ben de, olanları yuttum yani Sen sustukça ben haberlerini kuşlardan aldım İnsan böyle işte bozuldum gel gör şaşırmadım Kim bilir zehirli dudağında Kaç gecenin k..

Doğum Öncesi Anne Karnındaki Bebekle Konuşan Doktor 00:55

Doğum Öncesi Anne Karnındaki Bebekle Konuşan Doktor

Dünyaya gelmeye hazırlanan Eva'yı Bakayım olmuş musun? diyerek kontrol eden, sonrasında da Hadi sen giyin, çıkaracağız seni diyen Erson Aksu isimli doktorun muhteşem anlarını izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka 02:14

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka

Adana’da bir market sahibi, dükkanının yanında sosyal mesafeli oturmayan kişileri ayırmak için aralarında torpil patlatıp şaka yaptı. Bu anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenirken, market sahibi Ferdi Şen, ..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi 02:07

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi

Çok sayıda araştırmacının zihnini meşgul eden okyanus akıntılarından enerji elde etme fikri Tayvan’da hayata geçiyor. Sun Yat Sen Üniversitesi profesörlerinden Yang Yih Chen’e göre geleceğin enerjisi deniz altında yatıy..

Ekiplere böyle ''dayı''landı! 01:53

Ekiplere böyle ''dayı''landı!

BEN SENİN DAYIN DEĞİLİM, POLİSİM ... ANTALYA'DA KISITLAMAYI DELEN BİR ŞEHİR ZORBASI, 'DAYI' DİYE HİTAP ETTİĞİ POLİS MEMURLARINA DAYILANMAYI DENEDİ... İŞTE, SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUN? KABİLESİNDEN BİRİ DAHA....

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi! 02:10

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi!

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI...AMA O SEVGİLİ HEM ONUN HEM DE EN YAKIN ARKADAŞININ PEŞİNİ BIRAKMADI...'BİZİ SEN AYIRDIN' DEDİĞİ KADININ DA ESKİ SEVGİLİSİNİN DE HAYATINI CEHENNEME ÇEVİRDİ..ŞİMDİ DE ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR..İKİ ARKAD..