#Müslüm gürses adını sen koy müzik dinle

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak 03:52

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne zaman aynayı sevmezsen Sana birde gel benden bak Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel Bizi birde burdan yak Bu duyguyu tarif edemiyorum Yok işe yarar bir tek..

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor 04:08

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri NASIL KOYDUK ADINI BİLMİYORDUK TADINI DAHA ARIYORDUM YARIMI HATALAR OLUYOR HALA NASIL KOYDUK ADINI BİLMİYORDUK TADINI DAHA ARIYORDUM YARIMI YA..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en tatlı uykularda..

Nahide Babashlı - Bu Akşam Ölürüm 03:20

Nahide Babashlı - Bu Akşam Ölürüm

' Bu Akşam Ölürüm '' Sözleri Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen beni tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Düşlerinde büyürüm,büyürüm Kabusun olur ölürüm Bu ak..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sibel Can  Berivanım 05:19

Sibel Can Berivanım

Dağ başında bir gül gibi Boynu bükük kalan yarim Dikenleri acılanan yüreğime eken yarim Bir kez sana bağlanmışım Ben kendimi heey unutmuşum. heey Aşkın ile kavrulmuşum, sevdan beni kül eyledi. (2x) Berivanım, ber..

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım 05:28

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım

Kadınım Sana dargınım Kırgınım sana kızgınım Haksızlık, vefasızlık bu Bu herşeyi inkar eden duygu Ne acı, yazık Kadınım söyle sen mutlu oldun mu? Bu deli adamı unuttun mu? Sevdin mi gerçekten ah seviştin mi? Söyle onl..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Ferdi Tayfur Sabahçı Kahvesi Dinle Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Prangalar Düzelten : ahmtkck Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbolcu Olma Hayaliyle Köyden Yeşil Sahalara İndiler 04:50

Futbolcu Olma Hayaliyle Köyden Yeşil Sahalara İndiler

Erzurum'un Çat ilçesinde, köy çocuklarını müzik ve sporla okula kazandıran beden eğitimi öğretmeni Yasin Sepil, yetenekli köy çocuklarını profesyonel futbolcu yapmak için yeşil sahalarla buluşturarak farklı bir projeye i..

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet 03:17

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet

Öksüz doğdu Mehmet İte kaka büyüdü Mehmet Onbir yaşına doğru Okula da gitti Mehmet Çaka çaka okudu da Mehmet Döne döne başı döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet Okumayı sökemedi ki Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam ka..

Bergen - Benim İçin Üzülme 04:59

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj 1:38:43

Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj

Arabeskin Babaları :Müslüm gürses,ferdi tayfur,ibrahim tatlıses,orhan gencebay, sizlerle damar parçaları..

  • PengoTV tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zakkum __ Elbet Bir Gün (Official Video) 03:58

Zakkum __ Elbet Bir Gün (Official Video)

- ELBET BİR GÜN: Sen beni bilmezsin Ben senin girdabındayım Hayalimi kırsan kaç yazar Ben hayat kırıklığındayım Sen beni görmezsin Hep yanı başındayım Hem sana siper olup Hem düşman safındayım Elbet bir gün Sen de özle..

Nilüfer  Dönsen Bile 04:34

Nilüfer Dönsen Bile

Nilüfer - Donsen Bile Donsen Bile Şarkı Sözleri Aşkından paramparça bir kalbi taşıyorum Gittiğin günden beri sanmaki yaşıyorum Seni bana sorana haberim yok diyorum Şimdi nerde kimlesin bilmek istemiyorum Dönsen bile dön..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri 03:40

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri

Ula Nuri şarkı sözleri ile... Sabahtan kalkacağım, Ateş mi yakacağım İnek mi sağacağım, Tarlamı kazacağım, Mısır mı kıracağım, Fındık toplayacağım Uşak mı bakacağım Sen kahvede durursun, ben mi çalışacağım Uşakların z..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Peşmerge Ve Irak Güçleri Musul'da İlerleme kaydediyor 04:31

Peşmerge Ve Irak Güçleri Musul'da İlerleme kaydediyor

Peşmerge Ve Irak Güçleri Musul'da İlerleme kaydediyor Musul için başlatılan operasyon kapsamında bir yandan koalisyon güçleri DAEŞ mevzilerini havadan bombalarken bir yandan da Peşmerge güçleri ve Irak kuvvetleri karada..

Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun Beni 04:34

Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun Beni

Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun Beni..

  • PengoTV tarafından
  • 2.864 görüntüleme
  • 8 yıl önce