#Müslüm gürses adını sen koy müzik dinle

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı 03:20

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, son günlerde 'Kürt koridoru, Şii milisler, Türkmen milisleri, Kürt milisler' gibi sözlerin bir algı operasyonunun parçası olarak kullanıldığına ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

 Deha, Albert Einstein 02:19

Deha, Albert Einstein

Hayatındaki iniş çıkışları, gençlik yılları ve evrenin gizemlerini açığa çıkardığı dönemleriyle tarihe adını yazdıran Albert Einstein, Deha serisiyle yakında..

Demet Akalın'dan Hande Yener'e Veryansın Sözler!!! 10:45

Demet Akalın'dan Hande Yener'e Veryansın Sözler!!!

Hande Yener'le ilgili soru soran gazetecilere O kadının Adını Anmayın Benim Bayramlık Ağzımı Açtırmayın diye ateş püskürdü.....

  • ANKA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jason Bourne Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 2:03:11

Jason Bourne Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

İlk filmde adını ve geçmişini hatırlamayan ajan olarak karşımıza çıkan jason bourne, artık gerçek adını ve katıldığı gizli cia programını öğrenmiştir. Bildiklerini ifşa etmesi ihtimali yüzünden cia'in bir numaralı hedef..

  • Tv Series tarafından
  • 9.470 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Schmidt Throws A Fit  Season 6 Ep 21  01:11

Schmidt Throws A Fit Season 6 Ep 21

Schmidt, yeni vakfı için Schmidt Charitable Trust adını kullanamayacağını keşfeder, bu nedenle Cece, onun ilk adını kullanmasını önermektedir...

Boza Nasıl Yapılır Hindistan Usulü 04:23

Boza Nasıl Yapılır Hindistan Usulü

hinduların sattu drink adını verdiği bir içeceğin nasıl yapıldığına şahit oluyoruz nasıl yapıldığını izlediğinizde adını bile duymak istemiceksiniz..

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Ünlü Damat Adayı Birkan Key'in Acı Günü 03:12

Ünlü Damat Adayı Birkan Key'in Acı Günü

Katıldığı evlendirme programlarıyla adını duyuran damat adayı Birkan Key'in ablası Kader Key, İstanbul'da v.rularak .ldürüldü. Geçen cumartesi günü yaşanan olayda, evlilik programlarıyla adını duyuran Birkan Key'in eş..

  • BETA tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dede ile torun arasında -ev dağıtma- kavgası 02:04

Dede ile torun arasında -ev dağıtma- kavgası

GÜLÜMSER AKYOL'UN 30 YIL ÖNCE BİR OĞLU OLDU. ONA ÇOK SEVDİĞİ KAYINPEDERİNİN ADINI VERDİ. İDDİAYA GÖRE O TORUN ADINI TAŞIDIĞI DEDESİNİ HAYATTAN KOPARDI. BİRİ KARA TOPRAĞA, DİĞERİ DE CEZAEVİNE GİRDİ...

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Davetsiz Misafir _ Kilis 1:06:17

Davetsiz Misafir _ Kilis

STV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir bu hafta tarihi höyükleri, kaleleri, camileri ve kebapları ile ünlü Kilis’e gidiyor. Kilis’te ilk olarak adını şehrinden ..

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Mustafa Ceceli - Anmam 03:43

Mustafa Ceceli - Anmam

En başa dönmeye hiç gerek yok anladım, anladım Giderken bile arkama hiç bakmadım, bakmadım Nelerden vazgeçtim pişman olmadım, olmadım Sonunu düşünen kahraman olamaz korkmadım, korkmadım Demedim mi dünya güzeli Aşk bitin..

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti 02:09

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti

THY Euroleague çeyrek final serisi 4.maçında Darüşşafaka Doğuş ile Real Madrid İstanbul’da karşılaştı. Mücadeleyi 78-89 kazanan Real Madrid seriyi 3-1’e getirerek Fenerbahçe ve CSKA Moskova’dan sonra adını Final Four’a ..

Adnan Şenses  Dokunmayın Bana 01:36

Adnan Şenses Dokunmayın Bana

Dokunmayın Bana Rahat Bırakın Kendi Hayatımı Yaşayacağım Beni Terkedipte Giden Zalimi Vallahi Billahi Unutacağım... Meyhaneci Benim Tek Şırdaşımdır Şişeler,Kadehler Arkadaşımdır Bizim Şarkımızı Birdaha Çaldır Bug..

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Küçük Kedigili Paslı Kedi 01:57

Dünyanın En Küçük Kedigili Paslı Kedi

Paslı kedi (Prionailurus rubiginosus) küçük bir yaban kedisi. Bengal kedisi ile yakın akrabadır. Paslı kedi 40 cm'lik gövde boyu ve 20 cm kuyruk uzunluğu ile en küçük kedilerdendir. Adını boz sarı kürkü üzerindeki paslı..

  • JET TV tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli İyi ki Hayatımdasın 03:59

Mustafa Ceceli İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız Bu dünya vefasız Ruhuma hapsettim adını İyi ki hayatımdasın Sensiz kimler anlasın Attığı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle 1:20:27

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği kızla evlenmek isteyen bir çobanın başından geçenler anlatılır. Ayşe ile Çoban Murat birbirlerini seven iki gençtir. Zengin bir adam Ayşe’ye talip olur ve kızı babasından ister. Babası kızı verm..

Alaz Pesen - Acaba 03:53

Alaz Pesen - Acaba

Alaz Pesen - Acaba Dinle Acaba şarkı sözleri ile Bıçak gibi sözlerin saplandı hayalime Yaramaz gözlerinin peşindeyim bilesin Tokat gibi çarptı be deli bakışların Çılgın asi saçların, o dayı tavırların Sen ben acaba ..

Vahdet Vural - Ahirim Sensin 05:21

Vahdet Vural - Ahirim Sensin

Vahdet Vural - Ahirim Sensin Dinle Ahirim Sensin şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim..

Murat Boz - Aşk Bu 04:23

Murat Boz - Aşk Bu

Murat Boz Aşk Bu Müzik Dinle Şarkı Sözü İstediğinde kop gel yanıma konuşalım Aramızda bişeyler canlansın Aklın karıştığında, kendine kaldığında Bahaneler bul ortak olalım Ama sen beni bağışla Her yanım sana koşarken ..

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı 02:46

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklıma sorular geliyor Zehirliyor duyguları Bıraksan göz yaşı sel olur Ama gururda var Tersine akıyor yıllar İlk günden bile yabancısın ..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın 03:16

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senin derinlerinde bir yerde buldum Sımsıkı sarılacak, karışacak köklerimiz Görmek, beraber olmak seninle Çok güzel belki ama düşlemek bambaşka Tenin almış beyaz..

Sancak - Düşün Ki 03:02

Sancak - Düşün Ki

Sancak - Düşün Ki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yine içimde sen uyandın, yıllardır bundan usandım Kapındayım ümitlerle, git dersen anlarım Ya tutarsın kollarımı ya da kalmaz bir anlamı Ya gelirsin peşimden ya da çık git i..

Aydilge -  Kiralık Aşk 03:45

Aydilge - Kiralık Aşk

Aydilge - Kiralık Aşk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen misin İlacım? Yağmur dinmiyorsa Yollar bitmiyorsa Sen üzülme, bir gülümse Gel benimle Her şey bitti derken, şansın döndü birden Aşk öyle bir mucize Benimle gel, gü..

Ebru Şahin - Hoşgeldin 03:18

Ebru Şahin - Hoşgeldin

Ebru Şahin - Hoşgeldin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanım..