#Müslüm gürses aldı başını gidiyor müzik dinle

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anket Film izle 1:42:02

Anket Film izle

THE CLEARSTREAM AFFAİR – ANKET 2014 TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE Ülke içindeki karışıklıklar piyasaları çok etkilemektedir. Bu etkilemeden dolayı borsalar ve ülkede etkilenmektedir. The Clearstream Affair – Anket 2014 filmi de ..

  • Tv Series tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe'ye Bir İyi Bir Kötü Haber 00:39

Fenerbahçe'ye Bir İyi Bir Kötü Haber

Fenerbahçe'nin kaleci transferinde ibre birkez daha David Ospina'ya döndü. İngiliz Basını Arsenal'ın sarı lacivertlilerden gelen 3 milyon sterlinlik teklifi kabul ettiğini yazdı. Ospina'nın da Fenerbahçe ile prensip anl..

  • OFSAYT tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kardeş Tuzağı Film İzle 1:41:46

Kardeş Tuzağı Film İzle

İki kardeş arasında yaşanan rekabet sonucunda ihanet oluşmuştur. Kardeşlerden biri başkan adayıdır, diğeri ise de başını bazı kötü olaylardan dolayı kurtaramamış bir iş adamıdır. Başkan olanın kardeşinden intikam alabilm..

  • Tv Series tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaylı Pkklı 00:59

Uzaylı Pkklı

Silahlı İHA ve insanlı keşif uçaklarının akınları PKK’yı bunalttı. Teröristler termal kameralardan kaçabilmek için alüminyum folyoya sarınmaya başladı. TSK’nın son dönemde terörle mücadelede özellikle SİHA’lar (Silahlı İ..

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı 00:54

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş Gayrettepe Hoş Sohbet Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle Gayrettepe’den Balmumcu istikametine giden Kubilay Aydın, sokak üzerinde ilerlediği esnada ..

Londra Metrosunda Patlama Anı 00:17

Londra Metrosunda Patlama Anı

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. BBC'nin aktardığına göre terörle mücadele kaynakları olayı 'terör saldırısı' olarak değerlend..

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak 01:06

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Tottenham'ı karşı karşıya getirecek maçta gözler son 11 karşılaşmada 15 kez fileleri havalandıran Harry Kane'in üzerinde olacak. Real Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın basın toplan..

Klavye Delikanlıları- Ağlamayan Bebeye Meme Yok 08:40

Klavye Delikanlıları- Ağlamayan Bebeye Meme Yok

Klavye Delikanlıları 3. Bölüm Özet: Büyük sınavı Bayram veriyor. Seyran’ın bıraktığı mektup, ardında bin bir tane soruyla Bayram’ı allak bullak etmiştir. Bizimkiler, Güneş Hanım’a durumu izah edememeleri bir yana hem par..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alacakaranlık Efsanesi 2 Yeni Ay İzle 2:10:38

Alacakaranlık Efsanesi 2 Yeni Ay İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Simpsonlar Sinema Filmi İzle 1:23:12

Simpsonlar Sinema Filmi İzle

Simpsonlar Sinema Filmi - The Simpsons Movie Film İzle Dünyanın en ünlü ailesi beyaz perdeye geliyor. 60 ülkede, 20 farklı dilde yayınlanan, her hafta 60 milyon kişinin seyrettiği, 18 sezon, 400 bölümdür bizlerle birlik..

  • PengoTV tarafından
  • 6.834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Film İzle 1:33:48

Evim Film İzle

Kendi yaşadığı bölgedeki canlılar tarafından kovalandığından dolayı artık düşmanlardan kurtulabilmek için başını bir yerlere sokmaya karar veren Of, dünyada güvende kalabileceğini düşünmektedir. Fakat Of, kendini yakalam..

  • PengoTV tarafından
  • 8.747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

Neden Uyuruz 02:39

Neden Uyuruz

Uyumak, uyumamak ya da uyuyamamak! Neden'de bu hafta neden uyuduğumuzu sorguluyoruz. Yoksa neden uyandığımızı mı demeliydik? Bedenimizin de ruhumuzun da yapmaktan en çok hoşlandığı şeylerin en başlarında gelecek olan u..

Kirpi - Türk Filmi İzle 1:35:35

Kirpi - Türk Filmi İzle

Kirpi, her şeyden önce bir vasiyet filmi. Yazar Sulhi Dölek'in yaşamını yitirmeden önce bana söz verin ve bu kitabı sinemaya aktarın dediği bu film, yazarın vasiyetinin hayata geçirilmesiyle ayrı bir anlam kazanıyor. İ..

  • PengoTV tarafından
  • 6.611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:47

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir geceliğine bütün yasakların serbest bırakıldığı Amerikan geleneği Arınma Gecesi (Purge) 2025 yılında ilk kez kapılarını dünyanın çeşitli yerlerinden sadece bu etkinlik için gelen ziyaretçilere açmıştır. Gece..

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey 01:29

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle 1:17:55

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden on dört yıl hapis cezası alan Murat’ın değişen hayatını konu edinir. Murat, Ayşe ile evlilik hazırlıkları yaparken bir anda kendisini hapishanede bulur. On dört sene hapishaned..

Sebile Ölmez - Lip Balm'ın 25 Farklı Kullanım Şekli 06:14

Sebile Ölmez - Lip Balm'ın 25 Farklı Kullanım Şekli

EOS, Flormar, Pot O'Miracle ve Nivea'nın lip balmlarını kullandım. Kimi kutuda krem kimi vazelin kıvamında, kimiyse klasik tüpte. Kutu olanları temizlemesi imkansız olduğundan kulak çubuğu ile kullandım. Eğer siz bu vide..

Darısı Başımıza 1. Fragmanı 01:00

Darısı Başımıza 1. Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 528 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Jet Sosyete 13. Bölüm - Geldi Bahar Ayları 09:53

Jet Sosyete 13. Bölüm - Geldi Bahar Ayları

Bahar Jet Sosyete’yi de Çarpıyor! Safiye’nin altınlarını hediye eden Gündüz, acil para kazanmanın yollarını arıyor. Geçici olarak Gizem’in özel şoförü olarak işe başlayan Gündüz’ün Alara’ya söylediği yalanlar başını der..

Jet Sosyete 10. Bölüm - Merzifon İngilizcesi 08:08

Jet Sosyete 10. Bölüm - Merzifon İngilizcesi

Özpamukçularda Düğün Zamanı! Yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Nüfus dairesindeki bir yanlışlık üzerine yasal olarak Cengiz Bey ile evli olmadığı keşfeden Gizem tekrar evlenmeyi ka..

Jet Sosyete 10. Bölüm - Az Laf Çok İş 07:56

Jet Sosyete 10. Bölüm - Az Laf Çok İş

Özpamukçularda Düğün Zamanı! Yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Nüfus dairesindeki bir yanlışlık üzerine yasal olarak Cengiz Bey ile evli olmadığı keşfeden Gizem tekrar evlenmeyi ka..

Jet Sosyete 10. Bölüm - Evlilik Sözleşmesi 08:51

Jet Sosyete 10. Bölüm - Evlilik Sözleşmesi

Özpamukçularda Düğün Zamanı! Yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Nüfus dairesindeki bir yanlışlık üzerine yasal olarak Cengiz Bey ile evli olmadığı keşfeden Gizem tekrar evlenmeyi ka..