#Müslüm gürses aldı başını gidiyor müzik dinle

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı 01:50

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğ..

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi 04:08

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi AP, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için bugün 'dondurulsun' kararı aldı. Hükümet'ten yanıt gecikmedi. AB Bakanı Ömer Çelik, Esasen bu kararı yok hü..

TBMM Önünde Gergin Anlar 02:46

TBMM Önünde Gergin Anlar

TBMM Önünde Gergin Anlar Maliye Bakanlığı bütçesi görüşüldüğü sırada TBMM önünde eylem yapmak isteyen bir grup ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Olayda 3 kişi gözaltına alındı. TBMM’de Maliye Bakanlığı bütçe..

Sevgiliye Yapılabilecek En Korkunç Şaka 01:09

Sevgiliye Yapılabilecek En Korkunç Şaka

Kırmızı gıda boyasıyla, evde kaza geçirip ölmüş gibi yaparak sevgilisinin aklını aldı. Kameraya yansıyan eğlenceli ve komik şaka sizlerle.....

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kez Renkleri Gören Çocuğun Mutluluk Gözyaşları 01:14

İlk Kez Renkleri Gören Çocuğun Mutluluk Gözyaşları

Renkleri siyah-beyaz olarak gören 10 yaşındaki hayatının en anlamlı doğum günü hediyesini aldı. Doğum günü hediyesi renkleri görebilmesini sağlayan özel bir gözlük oldu...

Kerimcan Durmaz Ivanaya Zorla Soğan Yedirdi! 09:14

Kerimcan Durmaz Ivanaya Zorla Soğan Yedirdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Kerimcan Durmaz'ın akipten istediği soğan geldi ve Kerimcan Durmaz zorla İvana Sert'e soğan yedirerek intikamı aldı...

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasemin Adar'dan Altın Madalya 05:18

Yasemin Adar'dan Altın Madalya

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finale çıkan güreşçimiz rakibini kolay geçerek 75 kiloda altın madalyayı aldı...

16 Yaşında Nissan Gt-R İle Hatun Tavlamak 05:16

16 Yaşında Nissan Gt-R İle Hatun Tavlamak

Çocuklar kiraladıkları (ingilizcem 'Are you sex?' derecesinde olduğu için tahmin ediyorum) Nissan GT-R ile yine bizlerin ''Vay be taş gibi hatunu aldı'' diye iç geçireceği bir sosyal deneye imza atmışlar.Tamam kız tavlar..

  • JET TV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

Uefa 00:09

Uefa "Bu Gol Şikeli" İzle

UEFA ve İrlanda polisi, Asyalı bahis şikesi şebekesi ile ortaklık yapan İrlanda kulübü Athlone Town'ı soruşturma altına aldı. İşte şikeli olduğu tespit edilen gol.....

Gamzeye Gelen Pastayı Kerimcan Durmaz Alınca Olanlar Oldu 10:30

Gamzeye Gelen Pastayı Kerimcan Durmaz Alınca Olanlar Oldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde Gamze Taşkın sevgilisinin kendisine getirdiği tatlılarla podyuma çıktı ve yarışmacıların gözünün önünde yiyerek kimseye bir lokma vermedi. Keri..

  • ANKA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor Fenerbahçe'deyken de Onu Takip Ediyordu 01:06

Trabzonspor Fenerbahçe'deyken de Onu Takip Ediyordu

Trabzon'da transfer hazırlıkları başladı. Önceliği İvelin Popov’a veren Bordo-Mavililer Rusya Ligi’nde forma giyen isimleri de mercek altına aldı. Trabzonspor'u yakından takip eden yazarımız Serhat Demirtaş, bu transfer ..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin) 02:18

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin)

TEMA Vakfı için ünlüler bir araya gelip şarkı söyledi Ziraat Türkiye Kupası maçları artık A2 ekranlarında yayınlanacak. Peki A2 Frekansı ne, A2 frekans ayarı nasıl yapılır? Sorunun cevabı haberimizde... Yeni yayına başla..

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi... 01:15

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi...

New York'ta Eylül ayında güvenlik görevlilerinin dikkatsizliğinden yararlanarak 1,6 milyon dolar değerinde bir kova altın çalan hırsız hala yakalanamadı. Polis, hırsızlık anının görüntülerini yayınladı. Polis tarafından ..

  • Cowboy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trabzonspor Bir Yıldız Getirecek İzle 01:14

Trabzonspor Bir Yıldız Getirecek İzle

Trabzonspor, Milan'da forma giyen Kolombiyalı Carlos Bacca'yı transfer gündemine aldı. Yazarımız Serhat Demirtaş, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Trabzonspor için önemli bir transfer olur. Eğer bu transfer olurs..

En İyi Polisiye Dizisi Arka Sokaklar! 01:20

En İyi Polisiye Dizisi Arka Sokaklar!

Engelsiz Yaşam Vakfi ve Haçiko Derneğinin ortak düzenlediği ödül töreninde Arka Sokaklar dizisi Yılın En İyi Polisiye Dizisi ödülüne layık görüldü. Başarılı dizinin ödülünü Arka Sokaklar ekibi adına Özgür Ozan aldı!..

  • ANKA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener'in Dişi Kırıldı Dudağı Patladı!! 02:07

Hande Yener'in Dişi Kırıldı Dudağı Patladı!!

Hande Yener bir avm de konser verirken dansçısıyla çarpıştı dişi kırıldı dudağı patladı!! Kaza sonrası tekrar sahneye çıkan Hande Yener bu kazayı da ti ye aldı....

  • ANKA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Tolgahan Sayışman ve Eşinden Jarnana Düeti! 02:53

Beyaz Show- Tolgahan Sayışman ve Eşinden Jarnana Düeti!

Beyaz Show'un 5 Mayıs yayınının konuklarından Tolgahan Sayışman ve Almeda Abaz'nin canlı söyledikleri Jarnana parçası büyük alkış aldı!..

  • ANKA tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Yakasız - Haydi Söyle 09:53

Burcu Yakasız - Haydi Söyle

İşte Benim Stilim 7. sezon yarışmacılarından Burcu Yakasız sesiyle büyülemeye devam ediyor. Haftanın finali bölümünde Yaza Merhaba partisinde Haydi Söyle şarkısını seslendiren yarışmacı jüriden tam not aldı..

  • ANKA tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın'dan 3 Adamı Sevmiyorum Açıklaması 03:09

Demet Akalın'dan 3 Adamı Sevmiyorum Açıklaması

Murat Boz Bahar Candan aldatması ile ilgili Demet Akalın'da konuşan isimler arasında yerini aldı. Demet Akalın Murat Boz Bahar Candan ve 3 Adam ile ilgili neler söyledi..

  • ANKA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avusturya'da cumhurbaşkanlığı seçimini AB yanlısı aday kazandı 01:30

Avusturya'da cumhurbaşkanlığı seçimini AB yanlısı aday kazandı

Avusturya'da, düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre çevreci aday Alexander Van der Bellen kazandı. Ekonomi profesörü Van der Bellen, sayılan oyların yüzde 53.6'sını aldı. Aşırı sağcı, göçm..

Bournemouth - Liverpool: 4-3 04:42

Bournemouth - Liverpool: 4-3

Premier Lig'de Liverpool, Borunemouth deplasmanında beklemediği bir yenilgi aldı. 76. dakikaya 3-1 önde giren Kırmızılar, sahadan yenilgi ile ayrıldı. Zirvedeki rakiplerinin mücadelesinin olduğu haftayı değerlendirmek i..

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu 01:30

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu

Rizeli Hasan Önder, Vietnam’da düzenlenen Dünya Çay Şampiyonası Eleme Organizasyonunda Türk çayını Türkler’e has tekniklerle tanıttı. 2017 Dünya Çay Şampiyonası için uzmanların belirleneceği müsabaka Vietnam’ın başkent..

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz 1:13:42

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 84. Bölüm Özeti : Rüstem Çam, 55 yaşında kendi halinde bir adamdır. Oğlu Umut’la birlikte yaşayan Rüstem, komşusu tarafından evinde öldürülmüş olarak bulunur. Olay yerine intikal eden cinayet büro elemanlarını..

  • dizi tarafından
  • 23.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Behzat Ç. 88. Bölüm Sansürsüz 1:10:39

Behzat Ç. 88. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 88. Bölüm Özeti : Bir özel dedektiflik bürosunda cesedi bulunan Arif Özcan, tasmayla boğularak öldürülmüştür. Olay yerine gelen Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, Arif’in yakın zamanda ortaklığını bitirdiği arka..

  • dizi tarafından
  • 14.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin Yüzde 100 Yerli Zırhlı Aracı  Tümosan Pusat 2 03:32

Türkiye'nin Yüzde 100 Yerli Zırhlı Aracı Tümosan Pusat 2

TÜMOSAN mühendisleri tarafından yüzde 100 yerli olarak tasarlanıp üretilen TÜMOSAN PUSAT, milli motor, şanzıman, güç aktarma, süspansiyon ve elektronik sistemleri IDEF fuarında 8 numaralı HALL'de yerini aldı. PUSAT'ın ta..

Kemal Doğulu Bu Bölümde Neden Yok! İşte Sebebi 11:29

Kemal Doğulu Bu Bölümde Neden Yok! İşte Sebebi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 11 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 142. bölümünde jüri ve yarışmacılar podyum açılışlarını yaptı. Kemal Doğulu kardeşinin nikahı için yayına katılamayınca yerine Uğurkan Erez yorumlarıyla b..

  • ANKA tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce