#Müslüm gürses aldı başını gidiyor müzik dinle

Yol Çöktü Ve Ağaçları Yuttu 00:26

Yol Çöktü Ve Ağaçları Yuttu

Yol çöktü: Devasa çukur araç ve ağaçları yuttu Çin’in Nantong şehrinde yol çöktü, ortaya devasa bir çukur çıktı. Güvenlik güçleri bölgede hemen önlem aldı ve kimseyi alana yanaştırmadı. Patlayan su borusunun yumuşattığı ..

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Kutsi - Kısmetine Güven 04:10

Kutsi - Kısmetine Güven

Doğruyu bulmam zaman aldı Ama inan ben hiç üşenmedim O yolları dağları taşları ben yürüdüm Sevmemişim gibi mi duruyor uzaktan Ben seni nasıl sevdiğimi giderken anladım Kurtulamadım kendi kurduğum tuzaktan Senden k..

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı 01:11

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı

Japonya ata sporu sumoda yıllar sonra gelen başarıyla sevince boğuldu. Japonya doğumlu Kisenosato, Moğol sporcuların hakimiyetine son vererek 19 yıl sonra büyük şampiyon anlamına gelen Yokozuna unvanını aldı. Bu başarın..

Üsküdara Gider İken 04:23

Üsküdara Gider İken

Üsküdar’a Gider İken Aldı Da Bir Yağmur, Kâtibimin Setresi Uzun Eteği Çamur. Kâtip Uykudan Uyanmış Gözleri Mahmur. Kâtip Benim Ben Kâtibin El Ne Karışır, Kâtibime Kolalı Da Gömlek Ne Güzel Yaraşır. Üsküdar’a Gider ..

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..

Ölü Taklidi Yapan Yılan 00:56

Ölü Taklidi Yapan Yılan

Bir genç eline aldığı yılanın ölü numarası yaptığını cep telefonuyla kayıt altına aldı. Görüntülerde yılanın kıpırdamadan yerde kaldığı görülüyor...

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabalar Film İzle 1:51:44

Arabalar Film İzle

Arabalar 1 türkçe dublaj izle, John Lasseter'in senaryosu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği arabalar 1, 15 Eylül 2006 tarihinde gösterime girdi. Seslendirmesini Owen Wilson, Yekta Kopan ve Michael Keaton'un yaptığı ar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa'da Fuhuş Operasyonu 00:28

Bursa'da Fuhuş Operasyonu

Bursa’da kentin çeşitli yerlerinde fuhuş için müşteri bekleyen kadınlar ve travestilere yönelik polis dün gece operasyon yaptı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge 00:49

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge

Dünyada hızla yayılan Mannequin Challenge (donup kalma) çılgınlığına İstanbul Metrosu çalışanları ve yolcular da dahil oldu. Sarı çizgiye dikkat çekmek için çekilen video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.Dünyada çok s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi 03:21

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Kahramanmaraşlı iş adamı oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı. Kahramanmaraşlı iş adamı Yunus Kaya, oğlu Muhammet Fatih Kaya için dillere destan sünnet düğünü düzenledi. Ramada O..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Türk Akademisyen ve Öğrencilerden CRI'ye Ziyaret 05:10

Türk Akademisyen ve Öğrencilerden CRI'ye Ziyaret

Türkiye'den akademisyen ve öğrenciler Çin Uluslararası Radyosu (CRI)'nu ziyaret etti. Çin'in başkenti Beijing'de yer alan Çin Uluslararası Radyosu binasındaki sergi salonunu gezen heyet, radyonun tarihi ve yayın politika..

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..

Çukurova'da 'Beyaz Altın' Yerini 'Sarı Altına Bıraktı 04:27

Çukurova'da 'Beyaz Altın' Yerini 'Sarı Altına Bıraktı

Çukurova'da 'beyaz altın' yerini 'sarı altına bıraktı ZMO Adana Şube Başkanı Semih Karademir: Terk edilen pamuk alanlarının yerini ayçiçeği aldı ADANA - Adana'da beyaz altın olarak telaffuz edilen pamuk, yerini artık s..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

McDonald's Elamanına Yapılan Korna Şakası Pahalıya Patladı 01:11

McDonald's Elamanına Yapılan Korna Şakası Pahalıya Patladı

McDonald's elamanına kamyon kornasıyla şaka yapan adam cevabını en güzel şekilde aldı. Kameraya yansıyan bu anlar ise sosyal medyada paylaşıldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Caner Erkin Ve Şükran Ovalı Geceliği 7500 TL Olan Otelde Kalıyor!! 01:40

Caner Erkin Ve Şükran Ovalı Geceliği 7500 TL Olan Otelde Kalıyor!!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı'yı alıp İbiza'ya tatile gitti. Çiftin, geceliği 7 bin 500 TL olan otelde konakladığı öğrenildi. Beşiktaş'ta top koşturan Caner Erkin, siyah-beyazlı takımın şampiyo..

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenyurt'taki AVM'de Bomba Alarmı 00:27

Esenyurt'taki AVM'de Bomba Alarmı

Esenyurt'ta bulunan bir AVM'ye yapılan bomba ihbarı nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı. AVM'ye giriş çıkışlar kapatıldı...

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor 01:01

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın yasakladığı 7 ülke arasında bulunan İran, Beyaz Saray’a en sert tepkiyi gösteren ülke oldu. Trump’ın imzası sonrası söz konusu ülke vatandaşları Amerika genelinde birçok hava alanında gözaltı..

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı 00:50

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı

Kanada’nın Quebec eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az altı kişi hayatını kaybetti. Eyaletin başkenti Quebec City’nin Sainte-Foy bölgesinde meydana gelen olayda ayrıca altı kişi de yaralandı. Silahl..

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı 00:55

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı

Meksika’nın batı taraflarında bulunan Michoacan eyaletinde gökyüzünde beliren bulut, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu. Meksika’daki Michoacan eyaletinde görülen hava olayı, sosyal medyada en çok..

  • PITIRCIK tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Afrodit Ölümden Döndü 04:04

Afrodit Ölümden Döndü

Hindistandaki program çekimleri bittikten sonra Türkiyeye dönen Banu Alkan soluğu Asos ta aldı.Tatil yaparken kullandığı ATV nin altında kalan Banu Alkan ölümden döndü...

  • ANKA tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aldatan Karısını Balta İle Kovaladı 00:48

Aldatan Karısını Balta İle Kovaladı

Kocası sevgilisi ile evde bulundu ve balta aldı..

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meşhur Tecavüz Sahnesinde Yıllar Sonra Fark Edilen Hata 00:51

Meşhur Tecavüz Sahnesinde Yıllar Sonra Fark Edilen Hata

1984 yapımı 'Kader' filminde 'Tecavüzcü Coşkun'un ilaç attığı bardaktaki içkiyi kendisinin içtiği yıllar sonra fark edildi. Bu hata da Türk sinemasının unutulmazları arasındaki yerini aldı...

  • JET TV tarafından
  • 3.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Erçel Daymaz Aşk Acısını Bali Tatiliyle Giderdi 01:43

Hande Erçel Daymaz Aşk Acısını Bali Tatiliyle Giderdi

Hande Erçel Daymaz sevgilisi Ekin Mert Daymazla olan Ayrılığına Dayanamayınca Soluğu Bali de Aldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli ve Selin İmer'e Düğün Öncesi Kötü Sürpriz-Redettiler 09:50

Mustafa Ceceli ve Selin İmer'e Düğün Öncesi Kötü Sürpriz-Redettiler

Mustafa Ceceli ve Selin İmer’in düğün tarihi kesinleşti. Ancak düğünü Kuruçeşme’deki Les Ottomans Hotel’in küçük salonunda yapmayı planlayan Selin İmer ve Mustafa Ceceli, geçen hafta yapılan görüşmede otel yönetiminden r..

  • ANKA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..