#Müslüm gürses aldı başını gidiyor müzik dinle

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı 05:03

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı

Adana'da gelininin sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından oğlu öldürülen Musa Arıç'ın, gelini ve oğlu için yaptırdığı 'kalp' dekorasyonlu evin inşaatı yarım kaldı. Cinayet sanığı olarak tutuklanan gelininin babası..

 54 Yaşındaki Hülya Avşar'ın Sütyenli Pozuna Beğeni Yağdı 01:17

54 Yaşındaki Hülya Avşar'ın Sütyenli Pozuna Beğeni Yağdı

54 yaşındaki ünlü şarkıcı Hülya Avşar Instagram hesabından sütyenli pozunu paylaştı. Avşar kızının bu pozu 1 saatte 20 binin üzerinde beğeni aldı. Ünlü şarkıcı ve sunucu Hülya Avşar sütyenli pozunu paylaşarak Hala taş g..

  • ANKA tarafından
  • 1.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rober Hatemo - Tanımazsın Beni 03:31

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni

Tanımazsın beni aradan çok yıllar geçti Sen başka yerde ben başka yerde günler gelip geçti Benim hala o günlerde sende gözüm var Benim hala hayalimde güzel yüzün var Yüzünde gülücük elinde minicik kırmızı bir gül ..

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı 01:25

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki ilişkiler İran’ın füze denemesinin ardından gerginleşti. Tahran’a tepki gösteren Başkan Donald Trump, İran’ın “ateşle oynadığını” belirtti. Trump kendisinin Obama gibi “naz..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Sosyal Medyada Güldüren Video Ola Hani Kablo 00:48

Sosyal Medyada Güldüren Video Ola Hani Kablo

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesine Bağlı Gözücü Köyünde kaçak elektrik kontrol ekibinin periyodik köy kontrolleri sırasında çekilen bir görüntü sosyal medya da kısa süre içinde binlerce tıklanma aldı. Köylü vatandaş ile kaçak el..

Yanmış Tostu Görünce Gülme Krizine Giren Vatandaş 01:24

Yanmış Tostu Görünce Gülme Krizine Giren Vatandaş

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde esnaflık yapan bir vatandaşın gülme krizine girmesi kameralara yansıdı. Eleşkirt ilçesinde esnaflık yapan bir vatandaşa gösterilen yanmış tost esnafı gülme krizine soktu. Cep telefonu kameras..

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çetintaş Giyim Üretimi Durdurdu 01:20

Çetintaş Giyim Üretimi Durdurdu

Reklamı Kapat Çetintaş Giyim, Üretimi Durdurdu 49 dakika önce Erkek giyiminde 1953'ten beri üretim yapan Çetintaş Giyim, üretimini durdurma kararı aldı. Firmanın yönetimi fabrikanın kapanmasını istemediği için ortak ara..

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu 01:09

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu

ABD’de federal bir yargıç, Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke ve mültecilere getirdiği ülkeye giriş yasağını geçici olarak durdurma kararı aldı. Seattle kentinde görev yapan yargıç James Robart hükümetin vize yasağı..

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı 03:34

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı

Suriye’de Halep’in kuzeydoğusunda yer alan El Bab’ta yoğun çatışmalar yaşanıyor. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu, El Bab’ın 2 kilometre doğusunda..

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

 Lider Şahin'in İrem Derici'yi Aldatma Görüntüleri 03:14

Lider Şahin'in İrem Derici'yi Aldatma Görüntüleri

Haftalar önce İrem Dericiyle ayrılan Lider Şahin basına konuşma kakarı aldı.Ayrılık sebebi ise aldatma olduğu haberleri kesinleşti...

  • ANKA tarafından
  • 532 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yoldan Geçen Kamyonete Saldıran Ayı 00:32

Yoldan Geçen Kamyonete Saldıran Ayı

Alaska’da ormanlık yolda bir ayı gören şahıs, hemen cep telefonuyla o anları kayda aldı. Aracı fark edince yol kenarına gizlenen ayı ise, ardından hızla saldırıya geçti. Kamyonette kısa süreli bir panik yaşanırken, sürüc..

  • JET TV tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayağıyla Kırdığı Camdan Yanan Aracın İçindeki İnsanları Kurtaran Kahraman Amca 00:48

Ayağıyla Kırdığı Camdan Yanan Aracın İçindeki İnsanları Kurtaran Kahra

Azerbaycan'da gerçekleşen olayda, kaza yapan araç yolun ortasında alev aldı. Herkes kaçarken alev alan aracın içindekileri kurtarmaya ise bir amca geldi. Ayağıyla camı kırdı ve .....

  • JET TV tarafından
  • 1.380 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Adriana Lima’nın Sevgilileri 01:23

Adriana Lima’nın Sevgilileri

Türkiye'nin en çok kazanan yazarlarından kişisel gelişim kitapları yazarı Metin Hara ile birliktelik yaşamaya başlayan dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Adriana Lima'nın aşk defterinde bugüne kadar kimler yer aldı? B..

  • ANKA tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Deaş Üyesi Kardeş Yakalandı 00:25

2 Deaş Üyesi Kardeş Yakalandı

Mersin'den yolcu otobüsüyle Samsun'a gelen DEAŞ üyesi oldukları ileri sürülen Iraklı 2 kardeş, polis tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekip..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı 01:41

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik Ankara ve İstanbul Emniyeti il..

Kadının Çantasındaki Elektronik Sigaranın Patlaması 00:29

Kadının Çantasındaki Elektronik Sigaranın Patlaması

Belarus'ta metroya binmek isteyen kadının çantasındaki elektronik sigaranın bir anda patlaması sonucu kadın büyük panik yaşarken çanta da alev aldı...

  • JET TV tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Serenay Sarıkaya'nın Seksi Kıyafetli  Pozları Büyüledi 01:17

Serenay Sarıkaya'nın Seksi Kıyafetli Pozları Büyüledi

Serenay Sarıkaya, seksi kıyafetlerle pozlar verip Instagram'da paylaştı. Serenay Sarıkaya'nın seksi pozları 15 dakikada 45 bine yakın beğeni aldı Fi dizisiyle başarılı bir sezonu geride bırakan Serenay Sarıkaya sosyal me..

  • ANKA tarafından
  • 2.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çitos Efe - Amerikan Dublaj 01:00

Çitos Efe - Amerikan Dublaj

Amerikan dublajlarından efe'de nasibi aldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avuçlarının Arasında Kertenkele Doğan Genç Kız 00:30

Avuçlarının Arasında Kertenkele Doğan Genç Kız

Kertenkele yumurtasını avcunda tutan genç kız kertenkelenin doğum anına tanık oldu. Cep telefonuna kaydettiği anlarda minik kertenkelenin ilk doğduğu anları yer aldı. İşte sosyal medyada beğeni toplayan o görüntüler...

  • JET TV tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Doğum Gününde Depreme Yakalanan Derya Tuna'dan Açıklama 02:48

Doğum Gününde Depreme Yakalanan Derya Tuna'dan Açıklama

Bodrum’da meydana gelen 6.6 şiddetindeki depreme doğum gününü kutladığı esnada yakalanan Derya Tuna yaşadığı korku dolu anları anlattı. Tuna’nın depreme yakalandığı andaki görüntüler ise Dünya basınında da yer aldı...

  • ANKA tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

Firari FETÖ'cü Dündar'ın Algı Operasyonu Böyle Patladı 02:04

Firari FETÖ'cü Dündar'ın Algı Operasyonu Böyle Patladı

A Haber'in hazırladığı Algı Operasyonları belgeselinde ekrana gelen bölümde Gezi Parkı Provokasyonları da yer aldı. Kırmızılı kadından sosyal medyada yayılan yalan...

Nihat Hatipoğluna Sorulan Beyin Yakan Sorular 02:04

Nihat Hatipoğluna Sorulan Beyin Yakan Sorular

Nihat Hatipoğlu bir Ramazan klasiği olduğu gibi ona sorulan birbirinden saçma sorular da maalesef artık bir klasik halini aldı. Bakalım bu Ramazan'da ona ne tür tuhaf sorular sorulmuş.....

  • ANKA tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Real Madrid Kaldığı Yerden 03:28

Real Madrid Kaldığı Yerden

Geçen hafta olumsuz hava şartları nedeniyle Celta Vigo maçı ertelenen Real Madrid, Osasuna önünde hata yaptı. LaLiga'nın 22. haftasında Osasuna'ya konuk olan Real Madrid, maçtan 3-1 galip ayrıldı. 24. dakikada Cristian..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..