#Müslüm gürses aldı başını gidiyor müzik dinle

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Manchester City 3-1 Hull City (Maç Özeti - 08 Nisan 2017) 11:04

Manchester City 3-1 Hull City (Maç Özeti - 08 Nisan 2017)

Manchester City şeytanın bacağını kırdı: 3-1 Manchester City, Hull City karşısında rahat bir galibiyet alarak dört haftalık üç puan hasretine son verdi. Premier Lig'de 32. hafta karşılaşmalarında Hull City'yi ağırlayan ..

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı 00:57

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki tatbikatta 3'üncü safha bugün başladı. Alana getirilen Irak askerleri, Türk askerleriyle birlikte tatbikat yaptı. Yaklaşık 1 saat süren tatbikatta, başta tan..

UEFA'dan Quaresma'nın Doğum Gününe Özel Video 00:30

UEFA'dan Quaresma'nın Doğum Gününe Özel Video

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi Twitter hesabından paylaşılan video, kısa sürede binlerce retweet ve beğeni aldı. 'Sihirli ayağının kendisine 'Harry Potter' takma adını kazandıran adam' başlığıyla paylaşılan videoyu Beşi..

Halep'te Sivil Katliamı 6 Ölü, 15 Yaralı 00:35

Halep'te Sivil Katliamı 6 Ölü, 15 Yaralı

Esed rejiminin Halep'teki güvenli bölgelere düzenlediği hava saldırısında 6 sivil hayatını kaybetti, 15 kişi yaraladı. Esed rejimi, Halep kentinin Kafr-Karmin güvenli bölgesine düzenlediği hava saldırısında sivilleri he..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Boşanıyorlar! Evliliği İhanetmi Bitirdi! 03:17

Boşanıyorlar! Evliliği İhanetmi Bitirdi!

Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse 2014 yılında evlendiği oyuncu eşi Tuan Tunalı ile boşanma kararı aldı...

  • ANKA tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KTÜ'de Güvenlik Görevlileri İle Sol Görüşlü Öğrenciler Arasında Kavga Çıktı 00:59

KTÜ'de Güvenlik Görevlileri İle Sol Görüşlü Öğrenciler Arasında Kavga

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde sol görüşlü bir grup tarafından üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere izinsiz bildiri dağıtıldığı sırada özel güvenlik görevlileri ile grup arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlik ..

Kanlı Otopark Baskınının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:46

Kanlı Otopark Baskınının Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul Sultangazi'de bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı silahlı otopark baskının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde otoparkın tarandığı anlar ve ardından yaşanan çatışma yer aldı...

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı 01:06

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı

Bülent Ersoy'a neden 8 yıl sahne yasağı konmuş Ağustos 1980'de İzmir Fuarı'nda seyircilerden gelen tezahürat sonrası göğüslerini açınca İzmir Cumhuriyet Savcılığı, hakkında soruşturma açtı. Eylül 1980'de Kordon'daki ev..

Reklam Arasında Yaptığıyla Sosyal Medyayı Salladı 00:37

Reklam Arasında Yaptığıyla Sosyal Medyayı Salladı

FOX TV'de spiker Sean Hannity'in reklam arasında stüdyoda sigara içmesi ABD'de günü en çok izlenen videosu olurken aynı zamanda büyük tepki aldı...

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı 01:46

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı

ABD Elçiliğinin Personelinin Çoğunu Küba'dan Ayrılma Kararını Aldı. Dışişleri Bakanlığı, elçilik personeline ve aile üyelerine yönelik ciddi tıbbi sorunlar oluşmasından sonrasında Havana'daki ABD elçiliğindeki personel..

  • PengoTV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpeğinin İntikamını Alan Adam 01:16

Köpeğinin İntikamını Alan Adam

Hayvanın Sahibi Hayvanlardan İntikam Aldı.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Saki Yumruk Makinesine Öyle Bir Vurdu Ki 00:48

Gökhan Saki Yumruk Makinesine Öyle Bir Vurdu Ki

Çevredekilerin yoğun ısrarına dayanamayan ünlü Kick Boksçu Gökhan Saki, makineye vurduğu döner tekme ile izleyenlerin aklını aldı...

Gelin Arabası Yerine Gelin Kamyonu Yaptı 01:00

Gelin Arabası Yerine Gelin Kamyonu Yaptı

Düğününde yeşilçam'ın efsane filmlerinden olan 'selvim boyum al yazmalım' dan etkilenen damat Aşkın Şimşek gelin arabası yerine gelin kamyonu yaptı. Şimşek, gelini süslediği kamyonuyla kuaförden aldı ve köy yollarında tu..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Heracles Almelo 1-2 AZ Alkmaar Maç Özeti 01:58

Heracles Almelo 1-2 AZ Alkmaar Maç Özeti

AZ Herakles'ten gelerek Alkmaar'a giden yolda. Almelo'da 1-2'ye çıktı. De gasten kregen kanser kanseri. Binnen tien minuten kreeg AZ degisim degerlendirilmeli. Dabney dos Santos'ta oyun alanını daraltmak için kaleci Bra..

Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı 02:21

Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı

Beykoz açıklarında bir geminin arkasında çektiği ve boş olduğu öğrenilen Barç, su alarak battı. İstanbul Boğazı'nda bir geminin çektiği yük taşımada kullanılan ‘Barç isimli gemi Beykoz Paşabahçe açıklarında su alarak b..

Fıkrasına Gülünmeyen Sunucu Sosyal Medyayı Salladı 00:27

Fıkrasına Gülünmeyen Sunucu Sosyal Medyayı Salladı

TV programında anlattığı olaya gülünmeyen sunucu Emek Ege'nin o anları sosyal medyada en çok izlenen videolar arasında yerini aldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Meclis Başkanı'nı Kabul Etti 00:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Meclis Başkanı'nı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Meclis Başkanı Atıf et-Taravine'yi kabul etti.Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı kabulü, yaklaşık 40 dakika sürdü.Atıf et-Taravine ve beraberindeki heyeti..

Balıkçının Kamerasına Köpekbalığı Saldırdı! 00:43

Balıkçının Kamerasına Köpekbalığı Saldırdı!

Avustralya'nın Queensland şehrinde bir balıkçı, teknenin altındaki balık sürüsünün görüntülerini almak için suya bir GoPro uzattı ve şahane görüntüler almaya başladı. Fakat bir köpek balığı, GoPro'yu ağzına aldı ve yutma..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Osmanlı Subayı - Fragman 01:53

Osmanlı Subayı - Fragman

Osmanlı Subayı Filmi 19 Mayıs 2017 de Sinemalarda. Özet ve Detaylar I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor. Hemşire Lillie,Van'da tanıştığı Osmanl..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaz Sıkışması Nedeniyle Patlama  1 Yaralı 00:59

Gaz Sıkışması Nedeniyle Patlama 1 Yaralı

İzmir’in Konak ilçesinde, bir evde gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Olayda Suriye uyruklu bir kişi yaralanırken, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın olay yerine gelerek patlama hakkında bilgi aldı...

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı 01:54

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Kent merkezinde terör örgütü PKK adına korsan gösteri düzenleyen ve katılanların adreslerini belirle..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı 00:52

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı

Endonezya'da 72. Ulusal Silahlı Kuvvetleri Günü, Endonezya'nın Banten kentinde askeri geçit töreni ile kutlandı. Törende, Türkiye ve Endonezya ortaklığında yapılan Kaplan tankı, savaş helikopterleri, denizaltıları ve sil..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu  İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar 02:15

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar

15 Temmuz darbe girişimi sırasında TRT binasına baskında bulunan darbeci komutanlardan Ümit Gençer'in, o gece yaşananlarla ilgili anlattıkları iddianamede yer aldı.. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe giri..