#Müslüm gürses ayrilik rüzgarı müzik dinle

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle 1:20:27

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği kızla evlenmek isteyen bir çobanın başından geçenler anlatılır. Ayşe ile Çoban Murat birbirlerini seven iki gençtir. Zengin bir adam Ayşe’ye talip olur ve kızı babasından ister. Babası kızı verm..

 Hakan Taşıyan'ın Son Hali Hayranlarını Yıktı 00:47

Hakan Taşıyan'ın Son Hali Hayranlarını Yıktı

Alkol tedavisi gören arabesk müziğinin sevilen ismi Hakan Taşıyan'ın son hali hayranlarını yıktı. Müslüm Gürses'e olan benzerliği ve Güz Gülleri şarkısıyla bir dönem çok ünlenen arabesk müziğinin sevilen ismi Hakan Taş..

  • ANKA tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
itirazım yoksun remix 04:44

itirazım yoksun remix

remix mahsun kırmızıgül , müslüm gürses gülçin ergül..

  • PengoTV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇ 09:50

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇

32.GÜN,PERDE ARKASI,ANADOOLUDAN GÖRÜNÜM,SPOR SAYFASI,FULİN ARIKAN ,HABERLER,ESKİ MÜZİKLER,VANGELİS,TRT1-TRT2-TRT3-TRT4,NOSTALJİ0ler,90lar,eski diziler,ilk öpücük,lessie,barış manço,bizimkiler,kalan,yalan rüzgarı,küçük şe..

Kayahan Seni Çok Özledim Gece Gözlüm 04:24

Kayahan Seni Çok Özledim Gece Gözlüm

seni çok özledim gece gözlüm benim gemilere bin gel yine gidersin sonbahar rüzgarı kırarken dalları ayrı düşen yaprak yaşar mı söyle olsaydım olsaydım ben yağmur olsaydım düşseydim bulutlardan kirpikte dursaydım olsayd..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Rubato - Unuturum Diye Yorma Kendini 04:47

Rubato - Unuturum Diye Yorma Kendini

Unuturum diye yorma kendini Her sevenle beni bir tutamazsın Bu kadar yürekten sevmişken seni Öyle kolay değil unutamazsın unutamazsın Yıllar sonra bir gün beni ararsan Kulakların değil kalbin çınlasın Yıllar sonra..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik) 05:34

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik)

Bulutlara Esir Olduk; Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti yıllarım bilemeden Neşeyi büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye İnen olmadı..

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At 03:30

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At

Düşlerini gözlerinin rengine boyadım Başka birşey düşünemez oldum rüyadayım Önüm arkam sağım solum senle kaplıyım Tabii hala delirmediysem sende boş değilsin bana İlk adımı sen at! İlk adımı sen at Benim ayaklarım yere ..

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman 03:49

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman Şarkı Sözü Kirpiğin kaşına değdiği zaman Bekleme sevdiğim vur beni beni Sevdanın şafağı söktüğü zaman Diyardan diyara sal beni beni Saçların rüzgarı tel tel biçende Dudağın ..

Acun Ilıcalıdan Sabriyeye Övgü Geldi! Survivor 2017 01:27

Acun Ilıcalıdan Sabriyeye Övgü Geldi! Survivor 2017

Dokunulmazlık oyununun ikinci turunda Tuğçe'yle karşılaşan Sabriye, atışlarda 2'de 2 yapınca Acun Ilıcalı, Sabriye için Dominik'te Sabriye rüzgarı ifadesini kullandı...

  • ANKA tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Parti'den Abdullah Gül İddialarıyla İlgili İlk Açıklama 00:57

AK Parti'den Abdullah Gül İddialarıyla İlgili İlk Açıklama

CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal'ın, Abdullah Gül aday olursa değerlendiririz açıklamalarına AK Parti'den ilk yanıt geldi. A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün konuğu olan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Tu..

Zirveye Ulaşanlar 82.Bölüm 49:29

Zirveye Ulaşanlar 82.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 82. bölümünde; Cengiz Aydoğan, Tuğrul Acar ve Şakir Kandönmez konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Nil Burak'ın seslendirdiği Akdeniz Rüzgarı şarkısına yer verilmek..

Salih Yılmaz - Yaylanın Çimenine 03:58

Salih Yılmaz - Yaylanın Çimenine

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE' 02:03

LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE'

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

Tan Taşçı - Nasıl Seveceğim ( Official Video ) 03:29

Tan Taşçı - Nasıl Seveceğim ( Official Video )

Ne kadar çok uzakta olsan da Perdene değen rüzgarı bilicem Ellerinle sağladığın yaralarımı sen dağla Nasıl inanıcam sevdana, kime sarılıcam Şimdi bir daha nasıl sevicem söyle Bil ki dönmelisin kafayı yiyicem böyle Alnı..

Karayip Korsanları: Ölü Adamların  Öyküsü(fragman) 01:50

Karayip Korsanları: Ölü Adamların Öyküsü(fragman)

Johnny Depp returns to the big screen as the iconic, swashbuckling anti-hero Jack Sparrow in the all-new “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.” The rip-roaring adventure finds down-on-his-luck Captain Jack f..

Türk Malı 3.Bölüm  Bu Nikah Kıyılamaz! 09:44

Türk Malı 3.Bölüm Bu Nikah Kıyılamaz!

Şehnaz, koyu Trabzonlu olan babasının Eymen’i görmeye geleceğini söyleyince, evde işler karışır. Çünkü Eymen, hala firardadır. Bunun üstüne Şehnaz, Erman Kuzu’dan, bir akşamlık Eymen kılığına girmesini ve babasının karşı..

  • ANKA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Real Madrid 2-3 Barcelona Maç Özeti İzle 06:44

Real Madrid 2-3 Barcelona Maç Özeti İzle

Real Madrid 2-3 Barcelona (Maç Özeti - 23 Nisan 2017) 23.4.2017, Real Madrid 2 – 3 Barcelona İspanya La Liga’da El Clasico Rüzgarı esti. Kıran kırana geçen maçta top bir o kalede bir bu kaledeydi. Casemiro’nu golüyle Re..

Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm Fragmanı 00:59

Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm Fragmanı

uşakları, Müslüman halk ile ecnebileri birbirine düşürmek için ne gerekiyorsa yapmakta kararlı. Silahları da ele geçirmeleriyle kan akıtmak için önlerinde bir engel kalmadı. Sultan Abdülhamid dışında! Haremde, sevda rüzg..

Örümceğin Ağ Örme Tekniği 04:36

Örümceğin Ağ Örme Tekniği

Kısa zamanda, uygun açılarla, güneşi, ışığı, rüzgarı ve avlayacakları böceklere göre en uygun şekilde ağ yapan örümceğin time lapse görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 8. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 8. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 8. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın'da 70'ler rüzgarı esiyor!..

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında yaşananlar büyük merak uyandırdı! Çocuklar Duymasın ekibinin Hintliler gibi giyinip dans ettiği anlar herkesi çok eğlendirecek! Çoc..

Rakunun Rüzgar Keyfi 00:26

Rakunun Rüzgar Keyfi

Aracın camında dışarı sarkıp rüzgarı yakalamaya çalışan Rakun..

  • JET TV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Günde İki Seçim: Tunus Ve Lübnan 01:38

Bir Günde İki Seçim: Tunus Ve Lübnan

Arap Baharı'nın ardından Ortadoğu'da demokrasi rüzgarı esiyor. Dün Tunus ve Lübnan'da gerçekleştirilen seçimlerden çıkan sonuçlar....

İbrahim Tatlıses'in 22 Yıl Önceki İtirafları 07:16

İbrahim Tatlıses'in 22 Yıl Önceki İtirafları

Abdürrahim Albayrak Halay Çekiyor, İdo Tatlıses 5 Yaşında Ve Yıldız Tilbe İle İbrahim Tatlıses Yan Yana. İbrahim Tatlıses'in Doğduğu Mağarayla İlgili 22 Yıl Önce Yaptığı Açıklama Ve Hayatına Dair İtiraflarıyla Magazin Bu..

  • BETA tarafından
  • 175 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kibariye Ve Halil Sezai Harbiye'yi Yıktı Geçti 04:53

Kibariye Ve Halil Sezai Harbiye'yi Yıktı Geçti

Kibariye Ve Halil Sezai Harbiye Açık Hava Konseri Öncesi Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ultraviyole ledle virüsü yok ediyor 02:38

Ultraviyole ledle virüsü yok ediyor

İstanbul Havalimanı’nda TEKNOFEST rüzgarı sürüyor. Gençler yetenekleriyle ziyaretçileri karşıladı. Birbirinden başarılı fikirler büyük beğeni topladı..

Uzadıkça uzayan lezzet mıhlama! 02:04

Uzadıkça uzayan lezzet mıhlama!

TRABZONLULAR KUYMAK, RİZELİLER MIHLAMA DİYOR... KARADENİZ MUTFAĞININ DAMAK ÇATLATAN O LEZZETİ ANKARA'YA TAŞINDI. BAŞKENT'TEKİ MIHLAMA FESTİVALİNDE KARADENİZ RÜZGARI ESTİ...