#Müslüm gürses bulunur elbet müzik dinle

GECE - İyileşmiyor 03:40

GECE - İyileşmiyor

Gölgen düştü üstüme, Kime saklansam, hep yağmurların, Buldu beni ıslandım elbet. Ne kadar çok istedim, Yürüyüp gitmek... İyi niyetli bir güne, Dünü mü ,yarını mı, emanet etmek. Çık karşıma düşman gibi, Aç kalbim..

Serdar Ortaç - Canıma Minnet 05:36

Serdar Ortaç - Canıma Minnet

Aşk yalanı sever, acıyı sever, yürek kanatır, Sen acıyı bırak, gelen gideni elbet aratır. Güz sana göre mi, o aşkımızın bitiş töreni, Bak için yanıyor, yürek eriyor, gittin gideli. Kalp ömür boyu sevmez, aşka küstür..

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7 10:07

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7

Uyuyan Güzel (Fransızca: La Belle au bois dormant, Almanca: Dornröschen) yüz yıllık uykuya dalan güzel bir prensesin bir öyküsünü anlatan klasik bir Avrupa masalıdır. 1697’de Fransız yazar Charles Perrault’un ve 1812’de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.247 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin 02:50

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin

Yollarımız burada ayrılıyor Artık birbirimize iki yabancıyız Ne kadar acı olsa Ne kadar güç olsa Her şeyi evet her şeyiunutmalıyız Hiç yaşamamışcasına, hiç sevmemiscesine Unutursun o günlerimizi gecelerimizi 0 gün..

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

Orhan Olmez- Bana Bırak 04:08

Orhan Olmez- Bana Bırak

Bana bırak Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Ben senden önce de yaşıyordum Senden sonra da yaşarım Hiç düşünme tüm dünyayı Tek başıma savaşırım Ben zaten hep savaşıyorum Senden son..

Nusret'e Yeni Bomba Rakip!!! 01:39

Nusret'e Yeni Bomba Rakip!!!

Sosyal medyada tuz gösterisi ve et şovlarıyla ününe ün katan Nusrete yeni ve dişli bir rakip çıktı.Türk ünlüler tarafından özellikle tercih edilen yeni et üstadı kimdir,yakından tanıyalım:))..

  • ANKA tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehtap Arslan - Saçının Tellerine 03:58

Mehtap Arslan - Saçının Tellerine

Gündüzün yok gecen yok Gözlerin hep yaşlı niye Anlatmak İstersen eğer Çekinme söyle derini Saçının tellerine Beyaz düşüren utansın Eni böyle per perişan Eden murat almasın Çektiklerin yetmedi mi Çilen derdin bitmedi m..

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan 02:31

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan

Kara Murat serisinden olan, Kara Murat Fatihin Fermanı filminde başrolleri Cüneyt Arkın ve Melda Sözen paylaşmaktadır. 1973 yılı Erler Film yapımı olan film diğer Kara Murat filmleri gibi Natuk Baytan yönetmenliğinde çek..

Herkesin Çocukluğunda Mutlaka Denediği Şey 00:02

Herkesin Çocukluğunda Mutlaka Denediği Şey

Herkes Çocukluğunda Elbet Yapmıştır..

  • JET TV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangi Ünlünün Sevgiliniz Olmasını İsterdiniz 02:19

Hangi Ünlünün Sevgiliniz Olmasını İsterdiniz

Herkesin çok sevdiği ünlüler elbet vardır peki sokağa sorulan bu soruya bakalım nasıl cevaplar verilmiş izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlkokulda Yaptığımız Saçmalıklar 00:50

İlkokulda Yaptığımız Saçmalıklar

Herkesin elbet yapmış olduğu ilkokulda çocukluk aklıyla tuhaf alışkanlıkları izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkek Ve Kadın Arasındaki İlginç Farklar 05:40

Erkek Ve Kadın Arasındaki İlginç Farklar

Erkek kadın arasında elbet ki dağlar kadar fark vardır gelin bunlara bir göz atalım..

  • JET TV tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Yapımı Kuş Banyosu 00:22

Ev Yapımı Kuş Banyosu

Aramızda kuş besleyenler veya beslemeyi düşünenler elbet vardır. Bakımı çok zor olan bu yavrularımız için sizlere pratik bir yöntem sunuyoruz. Ev yapımı kuş banyosu. İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aras Bulut İynemli'ye Nasıl Ulaşılır  Çukura Girdik 04:17

Aras Bulut İynemli'ye Nasıl Ulaşılır Çukura Girdik

Arkadaşlar Merhaba. bu hafta Çukur'a girdik ve Aras Bulut İynemli'yi bulduk. Videoyu yayınlamamayı düşünüyordum fakat bayağı emek verdim. Aras Bulut'un yüzümüze bile bakmaması bize kendimizi kötü hissettirdi. elbet bir g..

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Ankara Klasiği - Sim Dondurma 11:09

Bir Ankara Klasiği - Sim Dondurma

Ankara'da dondurma denilince akla ilk gelen yerlerden biri Sim Dondurma'dır. Biz de Tümer'le birlikte yaz mevsiminin gelişini kutlamak için dondurma yemeye karar verdik. 45 çeşit dondurmadan elbet birini beğenirsiniz diy..

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Tüm Fondötenlerimi Karıştırıyorum 11:36

Merve Kutlu Tüm Fondötenlerimi Karıştırıyorum

Yine trendler sallıyordu Youtube'u! Denemezsem olmazdı elbet. ????‍♀️ Tüm fondötenlerimi karıştırdım. (27) asdfaga...

Brüksel Dönüşü Erdoğan'dan Son Dakika Asgari Ücret Zammı Açıklaması 01:24

Brüksel Dönüşü Erdoğan'dan Son Dakika Asgari Ücret Zammı Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi dönüşü gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Asgari ücrette yeni artış olur mu? sorusuna Yıl ortasında önümüze gelirse elbet bunu değerlendiririz yanıtını verdi..

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video ) 02:54

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video )

Şimdi sen de öyle bakarsan bana Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan Her defasında başa dön derim Ama kalırım sen anlamazsan Kirli camlardan bakarım Güneşin aydınlığına ve kirine değil de her defasında Temizlemedi..

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_ 05:28

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_

Sen Gidiyorsun un şarki sözleri Sen Gidiyorsun Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim Ama hepsinden önce sen gidiyorsun Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım, sebebim gidiyor Ama hepsinden önce sen gidiyors..

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu 03:57

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu

Adem Gümüşkaya – Umrumda Olur Mu Şarkı Sözleri Kavga Dövüş Bize Göre Miydi Sevgilim. Kırdın Da Ne Oldu Sanki. Maksadını Çözemeden Yoruldum Bittim. Kalsaydın Ölür Müydün Ki ? Sana Neler Harcadı Kalbim. Delisin Ya Anlamad..

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Ahmet -afak - Azerbaycan Türkiye 03:59

Ahmet -afak - Azerbaycan Türkiye

Tarihimiz şanımız bir dilimiz irfanımız bir Kim girecek aramıza canımız kanımız bir Dede korkut bize söyler fuzuli yunusu öper Elbet türktür sever Azerbeycan Türkiye Egeden hazara kadar beşikten mezara kadar Azerbay..

Ahmet Şafak - Kara Tren Sen OĞlumu Gördün Mü 04:57

Ahmet Şafak - Kara Tren Sen OĞlumu Gördün Mü

Ben bilmem adına yemen diyorlar Orda yokmuş çayır çemen diyorlar Gidenler gidiyorda dönmüyorlar Kara tren sen oğlumu gördünmü Gördünmü gördünmü Köprü köyde vurulduda ölmedi Tüfengini vurulsada vermedi Bunca zaman..

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes' 03:10

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes'

Mikrofondo Zeo, merak edenler bulur CV’mi. Henüz çok küçüktüm, teyzem alırdı rap CD’lerimi. Peşine kanıma karışır oldu ben de yaptım ilk CD’mi… Bir çok geri kafalı insan kırıyorken CD’lerimi Sonra netten ara ve bul bizi ..

Uğur Işılak - Evet Diyoruz 02:12

Uğur Işılak - Evet Diyoruz

Düşündük inceden ince Evet, biz evet diyoruz Vatan ve millet deyince Evet, biz evet diyoruz Artık bahar gelsin diye Bütün yüzler gülsün diye Kavga değil kardeşliğe Evet, biz evet diyoruz Bayrak bizim, millet biziz Vata..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.716 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Tekin - Denizlerin Dalgasıyım 03:53

Deniz Tekin - Denizlerin Dalgasıyım

Sanatçının Soundcloud Hesabı; http://bc.vc/GH0xy7 Sanatçının Twitter Hesabı;http://bc.vc/MdsWUi Sanatçının Facebook Hesabı;http://bc.vc/VatxY3 Facebook Sayfamız; http://bc.vc/ApYOrS Twitter Hesabımız; http://bc.vc/mg..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..