#Müslüm gürses etme bulma dünyası müzik dinle

Havaya Sıkayım Derken Önündeki Adamı Vuran Maganda 01:30

Havaya Sıkayım Derken Önündeki Adamı Vuran Maganda

Düğünde havaya ateş etme hiç değişmiyo hakketen,görüntüde havaya ateş eden sanki acemiler topluluğu sağına soluna bakmıyıp bir de tırsıyolar...

  • JET TV tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sigaramin Dumani - Fasl-i Beyoglu 03:10

Sigaramin Dumani - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Sigaramin Dumani: Sigaramın dumanı Yoktur yarin imanı Altından köşk yaptırdım Gümüşten merdivanı Ey Güllü Güllü Güllü Peştemallı püsküllü Hanım etme bu nazı Gel bize bazı bazı Bize Ha..

Mustafa Ceceli - Söz Aramam 03:44

Mustafa Ceceli - Söz Aramam

Ey Aşk! Döndür hadi onu yolundan Alma benim yanımdan Etme beni sağımdan solumdan elimden kolumdan Ey Aşk! Ayrılığın farkı yok ölümden Ne çektiysem dilimden Etme beni canımdan ciğerden yurdumdan yerimden Arada kaldım yi..

X  Men Film İzle 2:11:36

X Men Film İzle

X-Men Apocalypse Günümüzde pek çok çizgi roman kahramanı, Örümcek Adam’ ın gişede elde etmiş olduğu başarının ardından birer ikişer sinemaya transfer olmaya başlamıştır. Özellikle de çizgisel dünyaları sinema perdesine a..

  • Tv Series tarafından
  • 6.401 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günahlara Dur De İbretlik Klip 01:46

Günahlara Dur De İbretlik Klip

Günahlara Dur de İsimli İlahisine Klip çeken Dayı nın videosu. Sözler: Bugün Kafayı çekme.Şeytana at bir Tekeme Günahlara bir Dur de..Şeytana at bir Tekeme Bugün Gıybet etme.Şeytana at bir Tekeme Günahlara bir Dur de..Şe..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adı Efsane Dizisi Final Kararı Aldı! 00:41

Adı Efsane Dizisi Final Kararı Aldı!

Kanal D'nin 'Adı Efsane' adlı dizisinde Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır'ın diziden ayrılmasıyla oyuncu kadrosu yenilenmişti. Dizi reytinglerde çakılınca final kararı aldı. Başrol oyuncuları ayrılan, yaptığı transferle..

  • ANKA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alihan   Sevda Mevsimi 04:34

Alihan Sevda Mevsimi

Sün gece sabaha kadar ağladım O eski günleri nasil aradım Seni öylesiye severken canım Böyle mi geçecek sevda mevsimi Seni öylesiye severken canım Sensiz mi bitecek sevda mevsimi Kavuşuruz diye avunurum ben Sensi..

Sinan Özen  Hala Seviyorum 03:44

Sinan Özen Hala Seviyorum

Söyle ne güzel diilmiydi O günler inkar etme lütfen soyle Sadece bir anlık hevesmıydin Yoksa benmi yanıldım soyle Seviyorum seviyorum seni Terkedip gitsende gizlice Yanarım aglarım halıme İnsafa gel söyle Söyle..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.649 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazreti Yahya Ve Prenses Salome 1995 Türk Filmi İzle 1:32:01

Hazreti Yahya Ve Prenses Salome 1995 Türk Filmi İzle

Konusu: Peygamber Hz. Yahya ile ona aşık olan Prenses Salome'nin öyküsü.. Yıl : 1995 Yönetmen : Muharrem Gürses Tür : Dram, Tarihi, Dini Oynayanlar : Alpay Önal, Çeçilya, Cemal Gencer, Nilüfer Aydan, Muharrem Gürses, Al..

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle 1:20:27

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği kızla evlenmek isteyen bir çobanın başından geçenler anlatılır. Ayşe ile Çoban Murat birbirlerini seven iki gençtir. Zengin bir adam Ayşe’ye talip olur ve kızı babasından ister. Babası kızı verm..

Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇ 07:02

Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇

Merhaba arkadaşlar bu videomuzda 1.Seri Hababam Sınıfı tüm filmlerin oyuncularının eski ve yeni halini derledik. Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi ve kanala abone değilseniz abone olmayı unutmayın. ÖNCEKİ VİDEOLAR : K..

  • PengoTV tarafından
  • 2.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hakan Taşıyan'ın Son Hali Hayranlarını Yıktı 00:47

Hakan Taşıyan'ın Son Hali Hayranlarını Yıktı

Alkol tedavisi gören arabesk müziğinin sevilen ismi Hakan Taşıyan'ın son hali hayranlarını yıktı. Müslüm Gürses'e olan benzerliği ve Güz Gülleri şarkısıyla bir dönem çok ünlenen arabesk müziğinin sevilen ismi Hakan Taş..

  • ANKA tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
itirazım yoksun remix 04:44

itirazım yoksun remix

remix mahsun kırmızıgül , müslüm gürses gülçin ergül..

  • PengoTV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Çağatay Akman - Can Havli 02:31

Çağatay Akman - Can Havli

CAN HAVLİ Şarkı Sözleri İle GECELERİ GECELERE DÜŞTÜM TUT KALDIR BENİ MESELEYİ BULDUM SOLMADAN ÖNCE HECELEYE HECELEYE RENK VERDİ TÜM AHALİ REÇETEYİ TERK ET DEDİ CAN HAVLİYLE SÖZÜM OLMAZ BENİ BULMA YAŞADIM ÇOK GÖZÜM ORDA N..

Sakiler - Canıma Minnet 03:32

Sakiler - Canıma Minnet

Canıma Minnet şarkı sözleri ile Aşk yalanı sever, acıyı sever, yürek kanatır, Sen acıyı bırak, gelen gideni elbet aratır. Güz sana göre mi, o aşkımızın bitiş töreni, Bak içim yanıyor, yürek eriyor, gittin gideli. Kalp..

Dağların Ardında (Rabi'h) Fragman 01:31

Dağların Ardında (Rabi'h) Fragman

Rabih Malik (Barakat Jabbour) bir müzik topluluğunda şarkı söyleyen görme engelli bir gençtir. Grubuyla birlikte Avrupa turnesine çıkmaları gerektiğinde pasaport başvurusu yapar, ancak sahte kimlik taşıdığı gerekçesiyle ..

Serdar Ortaç - Canıma Minnet 05:36

Serdar Ortaç - Canıma Minnet

Aşk yalanı sever, acıyı sever, yürek kanatır, Sen acıyı bırak, gelen gideni elbet aratır. Güz sana göre mi, o aşkımızın bitiş töreni, Bak için yanıyor, yürek eriyor, gittin gideli. Kalp ömür boyu sevmez, aşka küstür..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Tesettür Büyük Beden Abiye Modelleri 2017 00:59

Tesettür Büyük Beden Abiye Modelleri 2017

Özellikle kilolu bayanların özel gün ve gecelerde kıyafet bulma zorlukları kaçınılmaz bir durum.Ama son yıllarda özellikle tesettür giyimde de artık büyük beden kıyafet tasarımları öne çıkmakta.Yeni sezon trend abiye mod..

  • Kadınca tarafından
  • 3.302 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bodrum Masalı 24.Bölüm Fragmanı 2 00:59

Bodrum Masalı 24.Bölüm Fragmanı 2

Ergüven ailesinin kaderinin çizilmesinde Bora'nın parmağı mı var? Aslı, annesini bulma konusunda bir adım daha mı yaklaşıyor?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
A Famıly Man Trailer (2017) 02:44

A Famıly Man Trailer (2017)

Hayatı, hayatta kalma en uygun kazan dairesinde kapanarak kapatan bir başörtüsü, ailenin ihtiyaçlarıyla çatışan şirket sahibi olma hayalini, iş bulma şirketinin kontrolü için üst düzey rakibiyle savaşıyor...

Rafadan Tayfa 8.Bölüm İzle 13:25

Rafadan Tayfa 8.Bölüm İzle

Çocuklar olan bitenden habersiz oyun alanında toplanmış Rüstem ağabeylerini dinlemektedir. Onca merakın ardından çözmeleri gereken bilmeceler sonrasında define bulacaklarını anlayınca bir hayli sevinirler. İki grup halin..

Evlilik Programları Yeni KHK ile Yayından Kaldırıldı 00:28

Evlilik Programları Yeni KHK ile Yayından Kaldırıldı

Zuhal Topal , Esra Erol ve Seda Sayan'ın yatığı evlilik programları ve arkadaş bulma amacıyla kişilerin tanıştırıldığı veya buluşturulduğu türden programlara yeni KHK kararı ile yer verilemeyecek..

  • ANKA tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müzeyyen Senar-Gamzedeyim Deva Bulmam izle 03:23

Müzeyyen Senar-Gamzedeyim Deva Bulmam izle

Gamzedeyim Deva Bulma şarkısı..

Blade Runner 2049 Fragmanı 00:15

Blade Runner 2049 Fragmanı

İlk film olaylarından otuz yıl sonra yeni bir bıçak koşucusu olan LAPD Görevlisi K (Ryan Gosling), toplumdan geriye kalan şeyleri kaosa sürükleme potansiyeline sahip uzun süren gömülü bir sırrın ortaya çıkmasını sağladı...

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu! 03:03

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu!

Faryalı ile Yıldız arasındaki soğuk rüzgarlar, herkesi etkiliyor; gençler eteklerindeki taşları bir bir döküyorlar! Faryalı ile Yıldız'ın yıllardan sonra yeniden bir araya gelmeleri, Maya'nın gelişiyle sekteye uğramıştı...

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanoğlu'nun Sürgünü 8.Bölüm İzle 30:44

Osmanoğlu'nun Sürgünü 8.Bölüm İzle

Programın 8. bölümünde; sürgün sırasında yurt dışında yaşamını sürdüren hanedan üyelerinin köklerini bulma çabaları ve Türklük olgusuna bakış açıları konu edilmektedir...