#Müslüm gürses gönül müzik dinle

Pepe İçin Hoş Geldin Şarkısı 00:46

Pepe İçin Hoş Geldin Şarkısı

Beşiktaş'ın Portekizli stoper Pepe'yi renklerine katması Beşiktaş'a gönül vermiş taraftarları sevindirdi. Erzincan'dan da bu sevince ortak olan müzisyen Hüseyin Alan, Keke adlı şarkıyı Pepe için uyarlayıp sosyal medya üz..

  • JET TV tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateist Biriyle Sevgili Olur Musunuz? 04:39

Ateist Biriyle Sevgili Olur Musunuz?

İki gönül bir olunca samanlık seyran olur mu? Çok seviyorsanız, aşıksanız dile, dine, ırka bakar mısınız?..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal'a Bir Sakatlık Şoku Daha 00:42

Kartal'a Bir Sakatlık Şoku Daha

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül ile yeni bir sakatlık şoku yaşanıyor...

  • OFSAYT tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 4. Bölüm Fragmanı 01:04

Çocuklar Duymasın 4. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Meltem ile Gönül, sürpriz misafirlerini ağırlıyor; Tuna'nın davullu, zurnalı oyunu herkesi şok ediyor!..

En Dandik Bilgisayarı Bile Oyuncu Bilgisayarı Gibi Gösteren Janjanlı Ürün: Led Işıklandırma Kiti 03:45

En Dandik Bilgisayarı Bile Oyuncu Bilgisayarı Gibi Gösteren Janjanlı Ü

Masaüstü bilgisayar kasanıza güçlü bir ışıklandırma sistemi ile görünürlük açısından şıklık katmak istiyorsanız aradığınız led ışıklandırmayı Alseye markasının bu led aydınlatma modelleriyle yapabilirsiniz. Suya ve toza ..

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 6.Bölüm Fragmanı 01:10

Çocuklar Duymasın 6.Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 6.Bölüm Fragmanı yayında! Gönül ve Tuna'nın evlilik yıldönümü gelip çatmıştır ancak Tuna'yı kötü bir sürpriz beklemektedir!..

Halukun Bowling Topu İle İmtihanı! 05:28

Halukun Bowling Topu İle İmtihanı!

Haluk'un parmakları bowling topuna sıkışıyor ve olanlar oluyor. Çocukların sınav stresinden bunalan ve uyku problemi çeken Gönül'ün kafasını dağıtmak isteyen Zero, Meltem ile Haluk'tan yardım istiyor. Bunun için hep birl..

  • ANKA tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 7. Bölüm Fragmanı 01:07

Çocuklar Duymasın 7. Bölüm Fragmanı

Emine'nin yüzündeki yara, başta Haluk olamk üzere herkesin tepkisini çeker. Hüseyin, sert bir dille Haluk tarafından uyarılır. Tuna ile Gönül, kendilerini yeni bir mücadele içinde bulurlarken, Haluk ile Meltem şantiyeye ..

Çocuklar Duymasın 7. Bölüm 2.Fragmanı 00:56

Çocuklar Duymasın 7. Bölüm 2.Fragmanı

Çocuklar Duymasın 7.Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Zero Tuna ve Gönül, çocukları için rolleri değiştiriyor. Tuna bir anda Taş Fırın a dönüşünce herkes büyük bir şaşkınlık yaşıyor!..

Karısının Yanında Başka Hatuna Sarkan Dede 00:09

Karısının Yanında Başka Hatuna Sarkan Dede

Dayı yanındaki karısını görmezden gelip genç bir hatunla gönül eğlendiriyor. Yalnız teyze para mı kızdı yoksa dayının eğlenmesine mi? Orası muamma.....

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay ve Ateşböceği Final Şoku 01:01

Dolunay ve Ateşböceği Final Şoku

İki Yalancı ve Deli Gönül dizilerinin final yapmasının ardından sevilen dizi Dolunay ve Ateşböceği'nin de 2 ay sonuda final yapacağı kesinleşti...

  • ANKA tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 10. Bölüm 2.Fragmanı 01:06

Çocuklar Duymasın 10. Bölüm 2.Fragmanı

Çocuklar Duymasın 10. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Hüseyin'in güçlü sesi, daha da değerleniyor! TEOG'un kalktığını öğrenen Gönül ve Tuna, çocukları da yanlarına alarak kutlamalara doyamıyor!..

Gülen Gözler 1977 Şener Şen Vecihi Hd Türk Film İzle 1:32:42

Gülen Gözler 1977 Şener Şen Vecihi Hd Türk Film İzle

Yaşar Usta geniş ailesiyle beraber İstanbul’da yaşamaktadır. Karısı, beş kızı ve kendisinden oluşan bu kalabalık ailenin ihtiyaçlarını karşılamak için çok çalışmak zorundadır. Her şeyin yanında da kızlarının fikirlerini ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 8.093 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de  Kayıtsız Üsttekine İtaat Var 01:11

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de Kayıtsız Üsttekine İtaat Var

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın- Kayıtsız Üsttekine İtaat Var Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın, FETÖ'nün nasıl algı operasyonu yaptığını anlattı. Aydın, FETÖ'de kayıtsız şartsız üsttekine itaat var. Çünkü beyinde bu şekilde alg..

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Makaram Sarı Bağlar sözleri ( Hasan Özel ) Diyarbakır yöresi 03:56

Makaram Sarı Bağlar sözleri ( Hasan Özel ) Diyarbakır yöresi

Makaram Sarı Bağlar Diyarbakır-Selahattin Mazlumoğlu-Muzaffer Sarısözen Makaram Sarı Bağlar (Oy) Kız Söyler Gelin Ağlar Niye Ben Ölmüşmüyem (lo) Asyem Karalar Bağlar O Perde O Perde Zülfün Yüzüne perde Devriyele..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı 03:01

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıka

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı Son Dakika... Milli Takım'ın Kosova kadrosundan Enes Ünal, Okay Yokuşlu, Çağlar Söyüncü ve Bilal Başakcıoğlu çıkarıldı. Rusya'da düzenlenecek..

Esengül Zalim 05:03

Esengül Zalim

Ümit veren sen Cefa çeken ben Vefasızsın sen İnsafsızsın sen Taş kalplisin sen zalim x 2 [Nakarat] x 2 Anlamıyorsun gönül derdinden Çıkarıyorsun çabuk kalbinden Böyle giderse seni sevemem zalim Bilmem ki sen..

Hafıza Kaybı Sorunsalı 01:05

Hafıza Kaybı Sorunsalı

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Evli Bir Adamı Sevmek Bir Şeref Midir 01:55

Evli Bir Adamı Sevmek Bir Şeref Midir

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Bak Aklıma Ne Geldi Beni Kaçırsan 00:59

Bak Aklıma Ne Geldi Beni Kaçırsan

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Onun Benden Çok Sevdiğini Ben Kurtaracağım 02:00

Onun Benden Çok Sevdiğini Ben Kurtaracağım

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..