#Müslüm gürses hakkin yok müzik dinle

Seksi Poz Vermek İsteyen Kız Tepetaklak Oldu 00:21

Seksi Poz Vermek İsteyen Kız Tepetaklak Oldu

Güzel ve hatırı sayılır bir poz vermek için öyle bir yere çıkmak istedi ki, düştükten sonra zor olduğunu anladı. İzlerken bu kızın başka işi yok mu diyeceğiniz görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 2 The Lord of the Rings : The Return of the King Part 2 1:31:13

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 2 The Lord of the Rings : Th

Özet ve Detaylar Bölüm 2: Sauron'un orduları büyüdükçe büyümektedirler. Frodo ve onun can dostu Sam, korku dolu bir yolculuğun göbeğinde, korkunç Mordor'a adım adım yaklaşmaktadırlar. Tek yüzük yok edilmelidir ve iyilik ..

  • Film İzle tarafından
  • 4.763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.573 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esad, Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak 01:11

Esad, Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak

Esad Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak Suriye ordusu muhaliflerin kontrolündeki Halep'in doğusuna bomba yağdırırken, Devlet Başkanı Beşar Esad kenti geri almanın teröristleri Türkiye'ye sü..

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Filistinli Rezzan'ın Annesi: Nerede İnsan Hakları? 00:36

Filistinli Rezzan'ın Annesi: Nerede İnsan Hakları?

İsrail keskin nişancıları tarafından Gazze sınırında Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek olmak için gönüllü olarak görev yaparken iftar vakti şehit edilen 21 yaşındaki Filistinli hemşire Rezzan en-Neccar'ın annesi, İnsan ha..

Beyin Kontrolü İle Fareye Öldürme Hissi Aşılamak 00:34

Beyin Kontrolü İle Fareye Öldürme Hissi Aşılamak

Farenin kafasına takılan cihaz ile lpgden benzine geçiş gibi açıp kapatarak öldürme hissini uyarmayı başarmışlar. Oldukça ilginç bir çalışma olmuş. İnsanlık üzerinde etkisi ne olunur bilinmez ama tam tersi düşünürsek sok..

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin 02:37

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin

Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin valla sen delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki valla sen delisin Ne olmuş birden gördüysen onu Ömründe ilk gördüğün erkek omu Ama sus sus duymasınla..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Televizyon Kullanmayıp Hayatını İnstagrama Adıyanlar 01:00

Televizyon Kullanmayıp Hayatını İnstagrama Adıyanlar

Televizyon yok bizim evde ya cümlesi artık coolluğunu yitirdi kardeşlerim. Sosyal medya kullanmıyorum diyin daha havalı...

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Kandil Operasyonunun İki Şifresi 02:17

Kandil Operasyonunun İki Şifresi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kandil yürüyüşü ABD cephesini paniğe sevk etti. Fırat Kalkanı, Afrin Operasyonu ve son olarak Kandil kuşatması ile Türkiye, terör koridorunu adım adım yok ediyor. Operasyonun iki şifresi ise H..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Buldozere Meydan Okuyan Orangutan 00:54

Buldozere Meydan Okuyan Orangutan

Uluslararası Hayvanları Kurtarma Kuruluşu (IAR) Endonezya'da ormanların yok edilmesinin orangutanların yaşamını nasıl etkilediğini gösteren 2013 yılına ait bir video yayınladı. Ağaçları yıkan buldozerle karşılaşan Orangu..

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce: Türk Silahlı Kuvvetleri Mensubu Siyasetin İçinde Olamaz 00:47

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce: Türk Silahlı Kuvvetleri Mensubu Siy

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu, siyasetin içinde olamaz, siyasi partilerin iftar sofralarında rakipler eleştirilirken alkış yapamaz. Alkış yaparsan 30 Ağustos'ta gönderirim seni, hiç ş..

Yüksük Çorbası Tarifi  Çorba Tarifi 02:14

Yüksük Çorbası Tarifi Çorba Tarifi

Çorba tarifi sevenler için doyurucu ve nefis bir video hazırladık. Yüksük çorbası tarifi yapımı oldukça kolaydır. Ayrıca mantıyı yapmakla da uğraşmanıza gerek yok, hazır mantı ile yapılmaktadır. Yüksük çorbası nasıl yap..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır 01:34

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır

Bademi kabuksuz olarak da bulmak mümkün aslında, ama her yerde bulunmuyor ne yazık ki. Sürekli satıldığı bir yer de yok. Bir kere bulduğunuz yerde bir sonraki sefer bulamayabiliyorsunuz. O yüzden en temizi evde ayıklama..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kandil Operasyonunu Böyle Açıkladı 01:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kandil Operasyonunu Böyle Açıkladı

Niğde'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kandil, oraya da operasyonlarımızı başlattık diyerek 20 uçağın katıldığı hava harekatlarında 14 PKK hedefinin yok edildiğini söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversite öğrencilerine verilen kredi ve burslar hakkında ' Her müracat eden ünive..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Kek Kalıbı Nasıl Yağlanır 01:13

Kek Kalıbı Nasıl Yağlanır

Kevserin Mutfağından 3 farklı kek kalıbı yağlama yöntemi. Püf noktası videolarında bugün kek kalıbı yağlama var. Ben 3 yöntemi de kullanıyorum duruma göre. Ancak videoda da bahsettiğim gibi en sık kullandığım yöntem bir ..

At Sesi Çıkararak Ünlü Olan Abla 02:16

At Sesi Çıkararak Ünlü Olan Abla

Ablanın yeteneğine bir şey demiyorum bu kadar abartmaya gerek yok arkadaşlar . hıhı hadi görüşürüz ...

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

CHP'li Vekil: Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Reis'e Oy Verebilirsiniz 00:32

CHP'li Vekil: Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Reis'e Oy Verebilirsiniz

CHP Zonguldak milletvekili Ünal Demirtaş'ın kendi cumhurbaşkanı adaylarına bile güvenmemesi sosyal medyada alay konusu oldu.CHP milletvekili adayı Merve Kır'la birlikte memleketi Karadeniz Ereğli'de esnafı ziyaret eden C..