#Müslüm gürses kalbim müzik dinle

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Hakan Tosun - Kendine Müslüman 04:28

Hakan Tosun - Kendine Müslüman

Sen gittin gideli güneş doğmadı Alıştım yokluğuna çıkıp ta gelme Benden alacağın bir şey kalmadı Gözümde değerini yerle bir etme Kırdığın ne varsa tamir ederim Durmadı ya kalbim yine severim Düşmedim ayaktayım ölmedim ..

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 04:52

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin

Aşktan utandın konuşamadın . Yüzüme bakamadın yan yana iken . Oysa her gece düşündüm . Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın . Yıldızlar gece ay ve ben . Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel . Bu kadar yeter ..

Bülent Serttaş - Güldalım Kızım 03:07

Bülent Serttaş - Güldalım Kızım

Serin Sessiz Eser Şimal Rüzgarı Ne O Bugün Yoksa Esmiyormusun Gözümün Nuru Canımsın Benim Büyüdün De Şimdi Gidiyormusun Mutluluğa Doğru Üç Güzel Kızım Dallarıma Defne Ol Güzel Kızım Allah’ a Emanet Git Güle Güle Gül Dalı..

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi 04:57

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi [Nakarat] Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Birgün ağla..

Zakkum - Ben Böyle Değildim 04:45

Zakkum - Ben Böyle Değildim

Anlatın ne olur tek tek bana Değiştim mi ben, ben böyle miydim? Bu kadar mıydı mutlu günler? Kimim kaldı ah, beni kim dinler? Anlatın ne olur tek tek bana Tükendim mi ben, ben böyle miydim? Ağlamazdım, yakışmazdı...

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Olcay Öztürk - Dön Gel 04:14

Olcay Öztürk - Dön Gel

Yok, olmuyor Sensizlik yaşanmıyor Giden günlerime Kalbim kan ağlıyor [x2] Çok özledim seni Bir tanem, sevdiğim İnan ki olmuyor Yokluğun çekilmiyor [x2] Dön gel artık sevgilim Çaresizim anla beni Gözlerim yollarında Ne..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

Ayla Dikmen   Anlamazdin 03:16

Ayla Dikmen Anlamazdin

Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben..

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi 04:28

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi

Sen bırakıp giderken beni yalnızlıkla baş başa Sen bakmadan ardına gömüp duyguları karanlığa Kayboldum dehlizlerde Kayboldum sessizlikte Kayboldum ümitsizliklerde ben Kayboldum meçhullerde Kayboldum derinlerde Ka..

Hakki Bulut  Ben Buyum 04:19

Hakki Bulut Ben Buyum

Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ne köşküm, sarayım, ne servetim var Ne malım, ne mülküm, ne servetim var Sana bir saltanat vaat edemem ki Yalnız seni seven temiz bir..

İntizar Özlemedin Mi 04:18

İntizar Özlemedin Mi

Unutmadım yaptıklarını hala Bir adım atsan kanıyor yani Unutma sevenler bir daha sevmez Tenin günahından bi geçse bari Gittikçe sana benziyor denizler Bir durgun bir dalgalı bu ara Gittikçe sokaklarda adımların Gittikçe..

Sigaramın Dumanına Sarsam  Grup Entika Canlı Performans 02:16

Sigaramın Dumanına Sarsam Grup Entika Canlı Performans

Grup ETNIKA ve İskele Sancak Meyhanesi Kaleici-Antalya Farklı tarzları harika yorumları ile Grup Etnika. Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dö..

Sen Beni Bir Seviyorsan Ben Seni Bin Seviyorum 02:30

Sen Beni Bir Seviyorsan Ben Seni Bin Seviyorum

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Hazal Filiz Küçükköse'den Hayranlarına Müjde 01:32

Hazal Filiz Küçükköse'den Hayranlarına Müjde

1988 yılında Mersin’de dünyaya gelen Hazal Filiz Küçükköse, Ankara’da lise öğrenimini tamamladı. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü 3. sınıfa kadar okuyup bırakan Hazal Filiz Küçükköse, şu ..

  • BETA tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur Acılar 06:05

Ferdi Tayfur Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde Işık oluyorsun bana karanlık gecelerimde Yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde Bu akşam seni ölesiye özledim Bu akşam seni görmek istiyor gözlerim Sıcak ellerini tutmak istiyor ..

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik 36:39

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik

Düzce'de bulunan bu konağın hikayesi oldukça ürpertici cinsten.Çeyrek asır önce yeni evlenen bir çift varmış fakat gelinin kaynanası evliliği onaylamıyormuş.Bu yüzden gelinine sürekli eziyet çektiriyormuş.Bir süre sonra ..

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur Elveda Mutluluklar 04:55

Ferdi Tayfur Elveda Mutluluklar

İçime kederden bir duvar ördün Kapattın gönlümü gülen dünyaya Tatmamıştım ömrümde hasret gibi bir acı Sen beni bu dünyada ettin dilek ağacı Elveda mutluluklar elveda tüm umutlar Elveda ey gençliğim elveda geleceğim Be..

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 2019 03:03

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 20

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Bu saçma tiyatro Değişik allegro Ölene dek verilmeyecek sana bi bordro Yükselip mikroyu kaparsan olursun maestro Bi koro gibiyiz Kaan'la Hiphop'a..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm 2:17:27

Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm

Ömer Zafer’in PeşindenCan dostu Arif’in ettiği intikam yeminini sürdüren Ömer, Zafer Erbay’ı kıstırmak için yeni yollar aramaktadır. Ömer, Solaklı’nın Zafer’in adama olduğunu ve Zafer’e ulaşmanın yolunun Solaklı’ya yakı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bendeniz - O Biliyor 04:05

Bendeniz - O Biliyor

Sen koca dünya sanma Buluşuruz bir anda Belki çarşı pazarda Bak ateşim başında yar Saklayamazsın benden Ne işler çevirdiysen Sonunda ellerin Sonunda dillerin Sonunda yüreğin yanacak Ardından gözlerin Emanet sözlerin Y..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video) 03:03

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video)

Yarınım Yok şarkı sözleri: Yarınım yok ama geriye dönemem bu yoldan asla Sanırım çok sona yürüdüm kalbimde koca bi yasla Umudum yok yeni bi hayal kuramam bu kadar fazla Sevgiye muhtaçtım ne geçti elime yetinip azla Ge..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi 03:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi

Programda Seda Nur isimli genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şiir okumak istediğini söyledi. Erdoğan, Seda Nur'u kırmayarak, Nurullah Genç'in Beni Yakışına şiirini Seda Nur ile okudu. O ZAMAN KASETTİ CD'LER YOKTU Erd..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi 00:35

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi

Washington yönetimi terör örgütü PYD'nin elebaşı Salih Müslüm'in vize başvurusunu reddetti. Vize başvurusu reddedilen Müslim, Washington'da düzenlenen bir konferansa katılacaktı. Programa tele konferansla katılmak zoru..

İzmir'de Sıcaktan Bunalan Erzurumlu 02:27

İzmir'de Sıcaktan Bunalan Erzurumlu

İzmir'de yüksek sıcaklık karşısında krize giren Erzurumlu yerel sanatçı Müslüm Eren tarafından esprili bir dille videoyu hep birlikte izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce