#Müslüm gürses kaybolan günler müzik dinle

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı 00:50

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı

Mısır’ın Sina Yarımadası’ndaki El Ariş kentindeki bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda yedisi polis en az sekiz kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı güvenlik kamerası görüntülerinde saldırı s..

Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni 04:04

Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni

Geçiyor günler yine benden habersiz Gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz Resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz Poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde Yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehir..

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

Neşesini Kaybetmemiş İhtiyar Delikanlılar (Sorma Arkadaş) 03:06

Neşesini Kaybetmemiş İhtiyar Delikanlılar (Sorma Arkadaş)

2 dayımız güzel düet yapmış, bu mutluluk ve eğlence hepimize gelsin izliyoruz. Bu Günler Halimi Sorma Arkadaş Yüreğim Yaralı Gözlerimde Yaş Günlerdir Uykuya Hasret Gözlerim Bu Sevda Ömrümü Yer Yavaş Yavaş Sen Hancı Ben Y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makarna Böreği Tarifi 07:34

Makarna Böreği Tarifi

Malzemeler 4 tane taze yufka Tuzlu suda haşlanmış makarna(500gr) Beyaz peynir ve doğranmış maydanoz Sosu için gerekenler : 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 3 tane yumurta 2 3 yemek kaşığı yogurt Not : Ben bu mal..

Merve Boluğur Yeniden Evlenmek İstiyor Murat Dalkılıç Neler Kaybetmiş Güzelliğiyle Hayran Bıraktı 07:51

Merve Boluğur Yeniden Evlenmek İstiyor Murat Dalkılıç Neler Kaybetmiş

Merve Boluğur Yeniden Evlenmek İstiyor! Zor Günler Geride Kaldı..

  • BETA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 29. Bölüm Fragmanı 00:50

Meryem 29. Bölüm Fragmanı

Meryem 29. Bölüm Fragmanı yayında! Burcu ve Güçlü'den mutluluğa büyük adım! Meryem ve Savaş, mutlu bir hayata başlamak üzere planlarını yapmaktadır. Savaş'ın yaptığı evlilik teklifini kabul eden Meryem için artık kötü g..

The Blacklist 5. Sezon 17. Bölüm Fragmanı 00:16

The Blacklist 5. Sezon 17. Bölüm Fragmanı

The Blacklist 5. Sezon 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 21 Mart Çarşamba Günü NBC'de The Blacklist 5x17 Promo/Preview Anna-Gracia Duerte The Blacklist Season 5 Episode 17 Promo The Blacklist 5x17 Promo Anna-..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

İsyankar Kamyoncu 01:43

İsyankar Kamyoncu

işin ucu kendilerine dokununca aklı başına gelenlerde bugün bu kamyoncu arkadaşı dinliyoruz,halbuki ne güzeldi değil mi ilk günler bedava iken allah razı olsun diyenler köprüde göbek atanlar halay çekenler kol börekleriy..

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurcala - Seçim Yarışı Başladı 02:16

Kurcala - Seçim Yarışı Başladı

Bu hafta bilirkişi Nevzat Can Ünsal, Kaan Kerouac'ın seçime sayılı günler kala rekabeti kızışıyor. Nevzat mı yoksa Kaan mı?..

  • JET TV tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin 01:54

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin

ABD Başkanı Donald Trump, Aralık 2017'de 'Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağım ve Büyükelçiliği Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacağım' demişti. ABD'nin Büyükelçiliğini taşıma günü 14 Mayıs 2018 olarak açıklanmıştı. K..

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

Üzümlü Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:39

Üzümlü Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir üzümlü portakallı şam kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Çocukluğumuzun pastane kurabiyesi olarak hatırladığımız şam kurabiyesinin tadına bakınca o günler canlanıveriyor göz..

Sevilen Aksiyon Film Oyuncuları Bakın Şimdi Ne Haldeler 05:49

Sevilen Aksiyon Film Oyuncuları Bakın Şimdi Ne Haldeler

Yaaa terminator u nasıl izlerdik eskiden. Hey gidi günler .iyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Damla Stresli Eğer Kalmak İstiyorsam 104. Bölüm Survivor 2018 01:15

Damla Stresli Eğer Kalmak İstiyorsam 104. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de mücadele eden ve son zamanlarda zor günler geçiren Damla, Murat'la dertleşti...

  • BETA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Pahalı Ürünler Soyulabilen Slıme Maske 10:59

Cansu Yegin Pahalı Ürünler Soyulabilen Slıme Maske

Yiiine ve yine bir ürün inceleme/birlikte deneyelim videosuyla geldim.Görüntüsüyle,yapısıyla,kokusuyla herşeyiyle ilginç bi’maske bence bu! Dr. Jart’ın maskeleri genel olarak değişik oluyor zaten.:) Bu arada etkisi hızlı..

Aslı Afşaroğlu Mezuniyet Şal Bağlama Modeli 04:42

Aslı Afşaroğlu Mezuniyet Şal Bağlama Modeli

Bugün sizlerle böyle bir model buldum ve mezuniyet özel günler için uygun olduğunu düşündüm ve paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz :)..

Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..

Ali Kınık - Koca Reis 05:10

Ali Kınık - Koca Reis

Hani derdik; hayat yalan Ölüm bize oyuncaktı Dünyada tek kalsak bile Asla yılmak olmayacaktı Biz ne günler gördük Reis Ne kavgalar verdik Reis Gelen vurdu yıkılmadık Bu da geçer hey koca Reis Şehitleri düşün Re..

Deniz Tekin - Denizlerin Dalgasıyım 03:53

Deniz Tekin - Denizlerin Dalgasıyım

Sanatçının Soundcloud Hesabı; http://bc.vc/GH0xy7 Sanatçının Twitter Hesabı;http://bc.vc/MdsWUi Sanatçının Facebook Hesabı;http://bc.vc/VatxY3 Facebook Sayfamız; http://bc.vc/ApYOrS Twitter Hesabımız; http://bc.vc/mg..

Zakkum - Ben Böyle Değildim 04:45

Zakkum - Ben Böyle Değildim

Anlatın ne olur tek tek bana Değiştim mi ben, ben böyle miydim? Bu kadar mıydı mutlu günler? Kimim kaldı ah, beni kim dinler? Anlatın ne olur tek tek bana Tükendim mi ben, ben böyle miydim? Ağlamazdım, yakışmazdı...

Leicester City 2-0 Sevilla (Uzun Özet - 14 Mart 2017) 10:56

Leicester City 2-0 Sevilla (Uzun Özet - 14 Mart 2017)

Leicester City'nin yeni evi Devler Ligi: 2-0 UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında ilk maçta 2-1'lik skorla boyun eğdiği Sevilla'yı konuk eden Leicester City, rakibini 2-0'lık skorla devirerek çeyrek finale yüksel..

  • PITIRCIK tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Belgin Uruk 2018 Kolay Saç Modelleri 10:09

Belgin Uruk 2018 Kolay Saç Modelleri

Yarım balık sırtı örgü ile yapmış olduğum topuz özel günler için sade ve şık bir model hazırladım sizlere ..iyi seyirler, arkadaşlar..

Hastanede Can Çekişirken Kocam Beni Benim Yatağımda Aldattı 06:10

Hastanede Can Çekişirken Kocam Beni Benim Yatağımda Aldattı

Bir dönem yaptıkları işlerle gündeme gelen ancak yakalandıkları hastalıklarla zor günler geçiren o isimler, en büyük darbeyi en yakınlarından yedi. İşte o ünlü şarkıcının yaşadıkları ve tıpkı onun gibi atlattıkları z..

  • BETA tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hadise'nin Ablasından Şaşırtan Hamle 01:54

Hadise'nin Ablasından Şaşırtan Hamle

Annesinin rahatsızlığı nedeniyle zor günler yaşayan Hadise, menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz ile yollarını ayırmıştı. Hadise, stil danışmanlığını üstlenen kardeşi Derya Açıkgöz ile de çalışmama kararı almıştı..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..