#Müslüm gürses kaç kadeh sustu müzik dinle

Ebru Yaşar - Kalmam 03:28

Ebru Yaşar - Kalmam

Kalmam şarkı sözleri ile Bi yanım git diyo bi yanım kal Bi yanım ölüm bi yanım can Zaten gururum ayaklarının altında Bi yanın şeytan bi yanın saf Bi yanım yaz bi yanım kar İhanetinin Ben hariç herkes farkında Dili y..

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm 04:31

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm Sen bana bakma, ilk değil Gidenin kazandığı, hileli bir oyun bu. Sen bana bakma, belki de en doğrusu bu. Ben sonbaharım, döktüğüm son yaprak bu. Ben ne yangınlar gördüm, öylece bırak..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlham - Toza Sor 04:04

İlham - Toza Sor

İlham - Toza Sor Dinle Şarkı Sözleri ve Daha Fazla Bilgi: Söz - Müzik: İlham Düzenleme: Atiberk Mix - Mastering: Atiberk Yönetmen: Atiberk Kaç defa vurulmalı Sakat bir at yaşıyorsa Vuran kim ne fark eder Ölümü böyle y..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik ) 04:35

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik )

Güliz Ayla - Öyle Sev (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gece şehre düşmüş ben hala uyanık Görüntün bazen net bazen de bulanık Karma var kanıtlandı ben inandım artık Kimbilir kimler olduk ve kaç kere karşılaştık Önce..

Simge - Misafir ( Remix ) 04:50

Simge - Misafir ( Remix )

Simge - Misafir (Remix) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözü korktu sıkılıp kaçtı Ne kadar masumdu Ne kadar utangaçtı Masalın kahramanı gitti Ve masal böyle bitti Yoluna devam etti Anılar kaybolmadan Ve sabır usanmad..

Behiye Aksoy   Artık Bu Solan Bahçede 04:18

Behiye Aksoy Artık Bu Solan Bahçede

Artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok, Bir yer ki sevenler sevilenlerden eser yok. Bezminde kadeh kırdığımız sevgililer yok, Bir yer ki sevenler sevilenlerden eser yok...

Zengin Kızın Şoför Seçimi 01:45

Zengin Kızın Şoför Seçimi

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Şoförün Ayak Oyunu 01:18

Şoförün Ayak Oyunu

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Böbrek Taşı Nasıl Oluşur 01:00

Böbrek Taşı Nasıl Oluşur

Böbreğin idrarı oluşturan kadeh tarzındaki kanallarında kristallerin birleşerek oluşturduğu yapılara böbrek taşı denir..

  • NABIZ tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CHP'lilerin Bu Görüntüsünü Yayınladığımız İçin Özür Diliyoruz (+18) 00:39

CHP'lilerin Bu Görüntüsünü Yayınladığımız İçin Özür Diliyoruz (+18)

Muharrem İnce'nin İzmir mitingi sonrası CHP'li seçmenler içki masalarında zil zurna sarhoş olup, Cumhurbaşkanı'na küfürler etti. Sosyal medyada paylaşılan videoda içki masalarındaki CHP'liler, kadeh kaldırıp küfürlü teza..

Bir Çuval İnciri Berbat Eden Garson 01:03

Bir Çuval İnciri Berbat Eden Garson

Bir şirket çalışanlarının etkinliğinde masa üzerindeki kadeh kulesine içki koymakla görevli garson bir anlık dikkatsizliği sonucu kuleyi yerle bir etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fazla Gaza Gelen Kız 00:03

Fazla Gaza Gelen Kız

Arkadaşları ile oturduğu masada kadehe konulan içkiyi bir dikişte içen kız bir gazla kadehi masaya vurunca kadeh kırılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Seksendört - Şimdi Hayat 04:25

Seksendört - Şimdi Hayat

Bir kadeh sessizlik doldurdum Daldım gittim semaya Güz geçti bahar geçti derken Bir gün daha görsek ne ala Dünya derdi sarmış dört yanımı Yaşamayı öğrenemedim hala Şimdi hayat ister çiçeklerle gelsin İsterse vursun geçs..

Deha Özer - Aşk İçin Savaşalım 03:43

Deha Özer - Aşk İçin Savaşalım

Valizler toplanmadan oturalım biraz, Vakit var ayrılığa savaşalım biraz! Son kozunu oyna, bir ümit kaldıysa, Omzuma kon biraz, kanadın yorulduysa! Bir film açalım haydi gel, Bir kadeh şarap koyalım, mumları yakalım! Bun..

Güllü Acımıyorsan 04:46

Güllü Acımıyorsan

tek tesellim kaldı oda hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel c..

Sen Beni Bir Seviyorsan Ben Seni Bin Seviyorum 02:30

Sen Beni Bir Seviyorsan Ben Seni Bin Seviyorum

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle 1:12:03

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hırsızlık çetesini çökerten bir adamın mücadelesi anlatılır. Hüseyin bir kadeh içki içmek için bara gider. İçeride sarhoş bir müşteriden başka kimse yoktur. Biraz sonra gelen esrarengiz bir adam yeşil g..

Muhabbet - Yandım 04:23

Muhabbet - Yandım

Muhabbet Yandım Sözleri Yalnızlık Sardı Her Bir Dört Yanımı Artık Sabrım Kalmadı Yalancı Doğruyu Söylemeden Durma Giderim Buralardan, Giderim Bu Diyardan Olmaz, Sinirlerime Hakim Olmam Durmaz, Gözyaşlarım Durmaz Susmam,..

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar 04:33

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar

Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır ..

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

HiraiZerdüş - İyi değilim 04:14

HiraiZerdüş - İyi değilim

Bir kaç yüzyıl uzağına düştüm hayatın Sanıyorum ki senden önce hiç olmadım Senden sonra hiç yaşamayacağım.. Çok şey birikti Ama çok az şey konuşacağım. - Ellerimin üstü Boynumun altı üşüyor Anlıyor musun? ... B..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam 03:53

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam dinle Ah kaç gece baş ucunda bekledim Kaç kere kucağımda avundun uyudun Sen doğunca ben de baştan başladım O günden bu güne hayli bir yol aldım Eğer gün gelir ben olmazsam yavrum Hayat h..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..

Çağan Şengül - Küçüğüm 04:02

Çağan Şengül - Küçüğüm

Sözler: Kırgınım, ait değilim bu dünyaya Yorgunum fakat duy diye sesim gür hala kaç şarkı,kaç şiir seni yazacak satırlarca? yoksun ya, dünya yıkılsın üstüme canım yanmaz. Bu rüyadan uyanmam gerek küçüğüm affet Anladım,..

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:05

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim Şarkı Sözleri Hayat bu kadar mı? Bence değil Bir kaç sözüm var Biraz senin gibi Yıkılmayan duvarları var Bazen esintili Bazen uzak yakınlarım var Ben ben böyleyim kendi yolumda Bırak..

  • PengoTV tarafından
  • 1.934 görüntüleme
  • 8 yıl önce