#Müslüm gürses kaç kadeh sustu müzik dinle

98 Yaşında Olduğunu Öğrenen Adamın Verdiği İlginç Tepki  01:11

98 Yaşında Olduğunu Öğrenen Adamın Verdiği İlginç Tepki

Kaç yaşında olduğunu bilemeyen adamın, 98 yaşında olduğunu söyleyen torununa verdiği müthiş tepki...

  • JET TV tarafından
  • 1.383 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milföylü Yufkalı Börek 02:09

Milföylü Yufkalı Börek

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 40dk Milföylü Yufkalı Börek Yapımı Malzemeler 6 adet büyük kesilmemiş yaprak milföy (resimde görebilirsiniz) 2 adet yufka 1 çay bardağı sıvı yağ 1 şişe maden suyu 2 adet yumurta..

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm ) 01:56

Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm )

Saç Ayda Kaç Cm Uzar? İnsan saçı ayda ortalama 1.25 cm uzar ve saçın her bölgesi için uzama miktarı aynıdır. Beslenme, genel sağlık koşulları, ilaç kullanımı, yaş, saç bakımı ve çevresel faktörler bu uzama süresi ve mik..

  • Kadınca tarafından
  • 1.772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Plantix' İle Her Çiftçi Ziraat Mühendisi Gibi Çalışacak 02:04

'Plantix' İle Her Çiftçi Ziraat Mühendisi Gibi Çalışacak

Yeni geliştirilen bir cep telefonu aplikasyonu sayesinde bitkilerin hastalıkları bir fotoğraf yardımıyla tespit edilecek. Örneğin toz küfü isimli yaygın bir bitki hastalığına yakalanan domates. Yapraklar üzerine beyaz bi..

Yeni Doğmuş Kedinin Tatlılığı 00:36

Yeni Doğmuş Kedinin Tatlılığı

Her şey küçükken güzle değil mi .Bu yavru kedi de daha bir kaç haftalık ama tatlılığına söylenecek söz yok ...

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rulo Pasta Nasıl Yapılır 14:15

Rulo Pasta Nasıl Yapılır

Kek için 1/2 bardak Kek Unu + Kabı unlamak için bir kaç kaşık 5 adet Yumurta 1 çay kaşğı Vanilya Özütü 1/2 bardak + 2 yemek kaşığı Şeker 4 yemek kaşığı Luna Margarin 2 yemek kaşığı Pudra Şekeri Şurup: 1/2 bardak Kahve ..

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtladı 02:22

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtla

Adalet Bakanı Bozdağ vatandaşların yanıtı merak ettiği bir konuya açıklık getirdi. FETÖ elebaşı ve destekçilerinin vatandaşlıktan çıkarılması durumunda Türkiye'ye iade edilme ihtimalini yanıtladı. FETÖ ELEBAŞININ İADESİ ..

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Furkan Andıç Sevgililer Gününde Dilan Çiçek Deniz İçin 02:32

Furkan Andıç Sevgililer Gününde Dilan Çiçek Deniz İçin

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç aşkı gümdeme bomba gibi düştü. Dilan Çiçek Deniz haberleri doğruladı. Peki Dilan Çiçek Deni’in Sevgilisi Furkan Ardıç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Türkiye'yi 2015 yılında..

  • BETA tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elmalı Gül Kurabiye Tarifi 01:57

Elmalı Gül Kurabiye Tarifi

Kaç Kişilik: 8-10 Hazırlama: 1 saat Pişirme: 20dk Elmalı Gül Kurabiyesi Tarifi Malzemeler 125 gram oda sıcaklığında yumuşamış margarin 1 tane yumurta Yarım su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvı yağ 1, 5 çay bardağı pud..

Sandal Köfte Tarifleri 10:28

Sandal Köfte Tarifleri

Yarım kilo orta yağlı dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Bir tutam doğranmış maydanoz 1 tane yumurta 1 çay bardağı galeta unu Tuz karabiber pul biber kimyon Soğan ve sarımsağı rendenin ince yeriyle rendeleyin. B..

Redd - İtiraf 03:22

Redd - İtiraf

Ben Hep Koparttım Hep Ama Hep Kanattım Kalbe Düşman Yaşadım Bazen Kendimi, Bazen De Başka Birini Benzin Döküp Yaktım Ama Şimdi Bu Sürtük Bedende Patlayacak Gibi Vuruyor Kalbim Kendi Kendime Kaldığımda Kimse Görmüyorken A..

Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..

_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

Mt - Nem Kaldı 04:34

Mt - Nem Kaldı

Aşık Mahzuni Şerif Parsel Parsel Eylemişler Dünyayı Bir Dikili Taştan Gayrı Nem Kaldı Dost Köyünden Ayağımı Kestiler Bir Akılsız Baştan Gayrı Nem Kaldı Padişah Değilem Çeksem Otursam Saraylar Kursam Da Asker Yetirsem ..

Çıtır Soğan Halkası Nasıl Yapılır 05:38

Çıtır Soğan Halkası Nasıl Yapılır

1 adet büyük Soğan 1 adet Yumurta 1/2 bardak + 3 yemek kaşığı Un 1/2 bardak Süt 1/2 Limon Suyu Bir kaç damla Acısso 1 çay kaşığı Karbonat 1 çay kaşığı Pul Biber Tuz, Karabiber Sıvıyağ..

Hadise'nin Şarkısını Özbek Şarkıcı Nasıl Aşırdı 01:28

Hadise'nin Şarkısını Özbek Şarkıcı Nasıl Aşırdı

Hadise'nin Şarkısını Özbek Şarkıcı Nasıl Aşırdı! Yulduz jumaniyozova, Aşk Kaç Beden Giyer, Onur Büyüktopçu'nun Estetiksiz Yılları..

  • BETA tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenazeden Önce Mezara Giren Cemaat 00:26

Cenazeden Önce Mezara Giren Cemaat

Afrika'da düzenlenen bir cenaze töreninde mezarlığa gelinip defin işlemi gerçekleşmek üzereyken cenazeye katılanlardan bir kaç kişi mezara düşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençlerin Boş Sigara Paketiyle Yaptığı Domino Çalışması 00:24

Gençlerin Boş Sigara Paketiyle Yaptığı Domino Çalışması

Boş sigara paketi koleksiyonlarını ve bir kaç farklı alet kullanarak öğrenci işi domino kameraya böyle yansımış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüp Bebekte Yaş Sınırı Kaçtır 00:59

Tüp Bebekte Yaş Sınırı Kaçtır

Leyla Ataman ve Aytaç Can'ın sunduğu Check-Up'ta, Uzm.Dr. Hasan Sarp Özcan tüp bebekteki yaş sınırının kaç olması gerektiğinden bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Survivor 2018 - 15.Bölüm  Nihat Doğan'dan İlginç Tesla Çıkışı 01:38

Survivor 2018 - 15.Bölüm Nihat Doğan'dan İlginç Tesla Çıkışı

Bil Bakalım oyununda 'İlk yolcu taşıyan asansör kaç yılında yapılmıştır?' sorusuna Nihat Doğan'dan ilginç bir yaklaşım geldi....

  • BETA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Recep Çetin'e Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 00:32

Şehit Recep Çetin'e Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Zeytindalı Harekatı kapsamında Afrin'in Bilal Köy mevkinde bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile girilen çatışmada Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kahraman Uzman Çavu..

Evde Tavuk Suyu Nasıl Yapılır 04:58

Evde Tavuk Suyu Nasıl Yapılır

Malzemeleri: 1 tane tavuk but 1.5 Litre su Yarım pırasa Yarım soğan Yarım havuç Yarım kereviz Defne yaprağı 1 diş sarımsak 1 dal biberiye Bir kaç dal maydanoz sapı..

6 Şaşırtmalı Soru - Mediakraft Ekibinden Zeki Misin 11:09

6 Şaşırtmalı Soru - Mediakraft Ekibinden Zeki Misin

Zeka ve dikkat ölçen yeni şaşırtmalı sorularla beraberiz. Mediakraft ekibi sorular karşısında epey zorlandı. Bakalım siz bu testte kaç sorunun doğru cevabını verebileceksiniz...

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahvaltınıza Keyif Katacak Tuzlu Muffin Tarifi 04:07

Kahvaltınıza Keyif Katacak Tuzlu Muffin Tarifi

Tuzlu Muffin Malzemeleri: 2 bardak un 1 çay kaşığı hamur kabartma tozu Yarım çay kaşığı karbonat 2 tane yumurta 1 su bardağı yoğurt Bir kaç yaprak fesleğen 3 yemek kaşığı yeşil dilimli zeytin 2 bardak mozarella peyniri 2..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..