#Müslüm gürses ki̇mbi̇li̇r kaç ki̇şi̇ müzik dinle

Muhteşem Lezzet Garnitürlü Patates Püresi 00:53

Muhteşem Lezzet Garnitürlü Patates Püresi

Malzemeler 6 adet orta boy haşlanmış patates 1 kavanoz garnitür 1 kavanoz mısır 1 çay bardağı süt 2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 50 margarin veya tereyağ Tuz Hazırlanışı; 1. Haşlayıp ezmiş olduğumuz patatesin üz..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Gönüllü Nedir 02:16

Gönüllü Nedir

Bir işi yapmayı hiçbir yükümlülüğü yokken isteyerek üstlenen kişi. Birleşmiş Milletler gönüllülerinin tanımına göre ise Gönüllülük; bireyin kendi özgür iradesiyle, maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da ..

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı 02:04

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı

Fırın Torbasında Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler 4 adet ayva 16 yemek kaşığı toz şeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet Karanfil Yarım su bardağı su Üzeri için: Kaymak (dilerseniz dondurma ya da krem şanti de ku..

Jet kravatçı! 01:13

Jet kravatçı!

BİR KRAVAT KAÇ SANİYEDE BAĞLANIR? ELİNİZ ÇOK HIZLIYSA 15-20 SANİYEDE BELKİ... AMA GİRESUN'DA BİR ADAM BUNU SADECE 2 SANİYEDE YAPIYOR... JET KRAVATÇININ O HÜNERİNİ İZLEYELİM....

6,5 milyon doz aşı geldi 02:20

6,5 milyon doz aşı geldi

HEYECANLA BEKLENEN 2. PARTİ, YANİ 6,5 MİLYON DOZ AŞI DAHA TÜRKİYE'YE GELDİ. 2 HAFTALIK İNCELEMENİN ARDINDAN AŞILAMANIN HIZLANMASI BEKLENİRKEN, SAĞLIK BAKANLIĞI AŞILAMA HARİTASI UYGULAMASINI DEVREYE SOKTU. HANGİ İLDE KAÇ..

Çok Dayanıklı Çıkan Şampanya 00:08

Çok Dayanıklı Çıkan Şampanya

Tirbuşon bulamayınca bıçak kullanmak isteyen adam bir kaç denemede bıçağın kırılmasıyla şaşırmış. Şampanya oldukça dayanıklı çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

İlginç Kostümlerle Buzlu Suya Dalıp Çıkan Genç 00:32

İlginç Kostümlerle Buzlu Suya Dalıp Çıkan Genç

Rusya'da yaşayan genç buz tutan sulara girmeye karar vermiş. Genç suya bir kaç kez dalıp çıkmış. Bunu yaparken birbirinden ilginç kostümler giymiş...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karda Yere Yapışan Kadın 00:12

Karda Yere Yapışan Kadın

Evinden çöp atmak için çıkan kadın daha bir kaç adım atar atmaz yağan karın mağduru olmuş. Ayağı kayan kadın fena düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zincirsiz pitbull böyle saldırdı! 01:16

Zincirsiz pitbull böyle saldırdı!

İSTANBUL ATAŞEHİR'DE ZİNCİRSİZ GEZDİRİLEN PİTBULL, BİR KAÇ GÜN ÖNCE ARKADAŞLARIYLA BULUŞMAYA HAZIRLANAN 16 YAŞINDAKİ İREM GÜLİZAR DEMİR'E SALDIRDI. O ANLARIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI...

Rüzgar uçurdu, dakikalar sonra getirdi! 01:40

Rüzgar uçurdu, dakikalar sonra getirdi!

MIKNATISLI GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ, YAMAÇ PARAŞÜTÜ YAPTIĞI SIRADA GÖKYÜZÜNDE SAVRULDU, KAYBOLDU DERKEN BİR MUCİZE OLDU VE GÖZÜNDEN UÇAN GÖZLÜK BİR KAÇ DAKİKA SONRA GENÇ KADININ KUCAĞINA KONDU...

Sebzeli Lazanya Tarifi 06:48

Sebzeli Lazanya Tarifi

Malzemeler Sebzeler icin istediginizi pisirin ben bugün evde olanlari kullanarak yaptim. 3 tane kabak 250 gr Mantar Yarim kilo Brokoli 1 2 tane havuc 1 tane kirmizi biber 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 3 yk siviyag Bah..

Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

5 Dakika Poğaçası 01:32

5 Dakika Poğaçası

5 Dakika Poğaçası Tarifi İçin Malzemeler 125 gr terayağ veya margarin (Eritilmiş) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 paket kabartma tozu 2 adet yumurta (Birinin sarısı üzerine) 2 dolu yemek kaşığı yoğurt 3 su..

Esenyurt'ta ortalık karıştı! 02:30

Esenyurt'ta ortalık karıştı!

ESENYURT'TA 13 YAŞINDAKİ KIZIN KAÇIRILDIĞINI DUYAN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ... ŞÜPHELİLERİN KAPISINI KIRIP EVE GİREN MAHALLELİYİ SAKİNLEŞTİRMEK İÇİN, POLİS HAVAYA BİR KAÇ EL ATEŞ AÇTI... İŞTE O ANLAR.....

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..

En fazla 150 yıl yaşayabiliriz! 02:16

En fazla 150 yıl yaşayabiliriz!

UZUN YAŞAMAK MI, SAĞLIKLI YAŞAMAK MI? TARTIŞMASI YILLARDIR SÜRERKEN, AMERİKALI VE İNGİLİZ BİLİM İNSANLARI, İNSANIN EN FAZLA KAÇ YIL YAŞAYABİLECEĞİNİ ARAŞTIRDI. ÇIKAN SONUÇ ŞAŞIRTICI.....

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Çilekli Pasta Tarifi 10:39

Çilekli Pasta Tarifi

Alt tabanindaki pandispanyasi icin gerekenler 3 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi seker(80 gr) 4 yemek kasigi siviyag(30gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(100gr) 1 yemek kasigi sirke 1 paket vanilya yarim pa..

İtalya'daki teleferik faciasının yeni görüntüleri çıktı 01:03

İtalya'daki teleferik faciasının yeni görüntüleri çıktı

İtalya'da 23 Mayıs'ta yaşanan 14 kişinin hayatını kaybettiği teleferik faciasının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, istasyona bir kaç metre kala taşıyıcı kablonun koptuğu görülüyor...

Pasta Çevirme Yarışması 00:55

Pasta Çevirme Yarışması

Evde canları sıkılan arkadaşlar kendilerini eğlendirmek için ilginç bir oyun bulmuşlar. Bir kaç pasta hazırlayıp pastayı tek tek çevirmeyi denemişler...

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sahaya Girip Maçı Bölen Sevimli Köpek 00:53

Sahaya Girip Maçı Bölen Sevimli Köpek

Bosna-Hersek'in Premier Lig'indeki bir futbol maçı sevimli bir köpeğin sahaya girip topu alıp oynamaya çalışması ile dünya bir kaç dakikalığına güzelleşti..

  • PengoTV tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Fındıklı Limonlu Kek Tarifi 05:16

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta Bir cimdik tuz 1 bucuk su bardagi seker 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi eritilmis tereyagi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardagi un 2 su b..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

Çifte Kavrulmuş Bademli Kurabiye Tarifi 06:53

Çifte Kavrulmuş Bademli Kurabiye Tarifi

Malzemeler 3 tane yumurta 125 gr yumusak tereyagi 1 su bardagi toz seker 2 paket vanilya yarim paket kabartmatozu 1 tane limon yada portakal kabugu rendesi 200 gr tuzsuz cig badem yoksa findik kullanin Yaklasik 3 bucuk..

Duygu tacirleri iş başında! 03:44

Duygu tacirleri iş başında!

ÇÖP KONTEYNIRLARININ ÖNÜNDE YEMEK YER GİBİ YAPARAK, KENDİLERİNİ ACINDIRIYORLAR. ÜSTELİK BU DUYGU SÖMÜRÜSÜNE ELLERİNE KURU EKMEK VERDİKLERİ ÇOCUKLARI DA ALET EDİYORLAR. DİLENCİLER BU KEZ İSTANBUL, BEYAZIT MEYDANI'NDA SHOW..

Şarap Şişelerini Deviren Sakar Abla 00:08

Şarap Şişelerini Deviren Sakar Abla

Kızıyla birlikte mekana giden abla, arkasında dekor olarak kullanılan şarapları kurcalamış. Ablanın şarapları ellemesiyle bir kaç tanesi düşüp kırılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı 01:40

Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt 1 yumurta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un 1 kase çekilmiş ceviz Şerbeti için; 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Birkaç damla limon suyu Hazırl..