#Müslüm gürses kış oldum müzik dinle

Karda sıcak bir bulmak... 00:08

Karda sıcak bir bulmak...

Bu kulübenin içinde ısınalım, gönüllüler :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gastronomi kenti Gaziantep kırmızıya boyandı 05:13

Gastronomi kenti Gaziantep kırmızıya boyandı

Gaziantep’te haftalardır etkili olan yüksek sıcaklık, kış sofralarının vazgeçilmezi haline gelen kurutmalıklarla yaradı. Sıcak havalarla birlikte kurutulmaya başlanan biber ve patlıcan gibi sebzeler, kenti kırmızıya boya..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Avrupa Yeniden Eve Kapanıyor 01:39

Avrupa Yeniden Eve Kapanıyor

Koronada ikinci dalganın yaşandığı Avrupa'da yeniden sıkı tedbirler alınıyor. Avusturya'da genel karatina ilan edildi. Almanya Şansölyesi Merkel ise Önümüzdeki kış hepimizden çok şey isteyecek dedi...

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor 03:54

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor

Adana'da odun ve kömür sobalarının yakılmasıyla akşam saatlerinde oluşan yoğun duman tabakası, kenti nefes alınamaz hale getiriyor. Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Geçen kış mevsiminde en fazla 35 ke..

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin 05:37

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin

Toyota’nın merakla beklenen yeni Supra’sı ilk kez bu kadar net olarak karşımızda. Toyota’nın yeni Supra projesi için geride bıraktığımız her gün mutlu sona yaklaşıyoruz. Yeni Supra için hummalı bir çalışma süreci yürüte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi karikatür!) 1:05:27

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi ka

Yeni koleksiyonu Masha ve Bear! kış ve yeni yıl karikatürlerin büyük toplama çocuklar için + yeni bir serisi hakkında Favori karikatürler Sizin Lovers not Leave! Maşa ve Ayı - bütün aile için en popüler Rus animasy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:02

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı

Game of Thrones 7. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı! Game of Thrones’un 7. sezon 1. bölümü Haziran 2017 tarihinde yayınlanacak. Game of Thrones Dizi Detayı: Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup,..

  • Tv Series tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sera domatesini sıkıp, suyunu içti 01:43

Sera domatesini sıkıp, suyunu içti

SON ZAMANLARDA UZMANLAR HEM KORONAVİRÜSTEN KORUNMAK İÇİN HEM DE SAĞLIKLI KALABİLMEK İÇİN SÜREKLİ UYARIYOR... KIŞIN KIŞ YAZIN YAZ MEYVE SEBZELERİNİ TÜKETİN DİYE... ANTALYA'DA YILLARINI SERA SEBZECİLİĞİNE VEREN BİR ÇİFTÇİ ..

Geceden sabaha balık hali 02:14

Geceden sabaha balık hali

Kış aylarının gelmesiyle deniz ürünlerine ilgi artarken, İstanbul Su Ürünleri Hali’nde her gece balıkçıların sabaha kadar sürecek hareketli mesaisi başlıyor...

Koronavirüse karşı hamsi! 02:22

Koronavirüse karşı hamsi!

HAFTADA 3 GÜN HAMSİ TÜKETMEK, KORONAVİRÜSE KARŞI DİRENCİ ARTTIRIYOR... NASIL DERSENİZ, KORONAVİRÜSLE SAVAŞTA ÖNEMLİ YER TUTAN D VİTAMİNİNİ, GÜNEŞİ NADİR GÖRDÜĞÜMÜZ BU KIŞ AYLARINDA EN ÇOK HAMSİDEN ALABİLİYORUZ... AMA PİŞ..

Çıldır Gölü'nde atlı kızak sezonu başladı 02:48

Çıldır Gölü'nde atlı kızak sezonu başladı

Doğu Anadolu'nun en büyük ikinci gölü olan ve kış aylarında yüzeyi tamamen buzla kaplanan Çıldır Gölü'nde, buz üstünde atlı kızakla gezinti keyfi yaklaşık bir ay gecikmeli başladı...

Ördüğü 115 çorabı askerlere gönderdi 01:45

Ördüğü 115 çorabı askerlere gönderdi

SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE İÇİNİZİ ISITACAK BİR HABERLE DEVAM EDELİM..YALOVA'DA YAŞIYOR ZELİHA NİNE, VE TAM 117 YAŞINDA..BU YAŞINDA ELİNDE ŞİŞLERİ YÜNÜ, HİÇ DURMANAN ÇORAP ÖRÜYOR. ÖRDÜĞÜ O BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇORAPLARI DA SOĞUK ..

'Askıda yemek var' 02:40

'Askıda yemek var'

BİR YEMEK ŞİRKETİ İLE EVSİZLERE DESTEK VEREN BİR DERNEK GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ... TAM DA BU SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE, İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN 'ASKIDA YEMEK' PROJESİ BAŞLATTI... ŞİMDİ GELİN ONLARA KONUK OLALIM... MUTFAK AŞAMASI..

Sancak - Korkma Söyle 03:52

Sancak - Korkma Söyle

Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şeyler var. Sen ağla ben silerim yaşını. Hem de nered..

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kukuli  Kar Yağıyor 07:03

Kukuli Kar Yağıyor

KUKULİYE BAKIN HELE KALKMIŞ SABAHIN KÖRÜNDE TAKMİŞ ATKI GİYMİŞ BERE ÇOKTAN HAZIRLANMIŞ BİLE TATLI BİR TELAŞ İÇİNDE ELDİVENLERİ ELİNDE ZIP ZIP ZIPLYOR YERİNDE AÇMIŞ BAKMIŞ O DA NE KAR YAĞIYOR KAR YAĞIYOR LAPA LAPA KAR YAĞ..

İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi 02:47

İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi

Ambulans uçaklar, dağ taş, kar kış demeden her türlü koşullarında vakalara anında müdahale edebiliyor. Ambulans uçaklar, gerektiği zamanlarda adeta bir ‘hava hastanesine’ dönüşebiliyor. Vatandaşların ihtiyaçlarına göre h..

İstanbul'a kar geliyor! 02:49

İstanbul'a kar geliyor!

GÜNLERDİR KIŞ ORTASINDA BAHAR HAVASININ TADINI ÇIKARAN İSTANBUL, KAR ALARMINDA... UZMANLARA GÖRE, HER ŞEY 1 GÜNDE DEĞİŞECEK... HAVA SICAKLIĞI 10-15 DERECE DÜŞECEK... PAZAR GECESİ BAŞLAYACAK KAR YAĞIŞININ, EFSANEVİ 1987 K..

Ayakta kalma mücadelesi 01:50

Ayakta kalma mücadelesi

KAR BİR GELDİ, PİR GELDİ, MARMARA BÖLGESİNİ KASIP, KAVURDU, YURDUN BATISI ŞİDDETLİ SOĞUKLA MÜCADELE EDERKEN, ANTALYA'DA YAZDAN KALMA BİR GÜN YAŞANDI... İŞTE 14 ŞUBAT'TA BATIDAN KARA KIŞ, GÜNEYDEN YAZ MANZARALARI.....

Engelli oğlunu sırtında taşıyor 01:03

Engelli oğlunu sırtında taşıyor

FEDAKAR BİR BABANIN İNSANIN YÜREĞİNİN TELLERİNİ TİTRETEN HİKAYESİ GELECEK ŞİMDİ EKRANLARINIZA..MALATYA'DA BİR BABA BEDENSEL ENGELLİ OĞLUNU OKUSUN DİYE 3 YILDIR SIRTINDA TAŞIYOR. KAR KIŞ DEMEDEN ÇAMURLU YOLLARDAN GEÇEN BA..

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu 01:46

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu

GEÇEN HAFTA ENGELLİ OĞLUNU OKUTABİLMEK İÇİN YAZ KIŞ DEMEDEN HER GÜN ONU SIRTINA ALARAK 1 KM YOL KAT EDEN BABAYI GETİRMİŞTİK EKRANLARINIZA..FEDAKAR BABA 10 YAŞINDAKİ OĞLU BATUHAN İÇİN BAŞKA BİR ÇARE ARIYORDU..O GÖRÜNTÜLER..

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayyum apartmanı! 02:24

Kayyum apartmanı!

300 LİRALIK AİDAT TOPLANAMAYINCA, APARTMAN SAKİNLERİ KIŞ MEVSİMİNİ DONARAK GEÇİRDİ. SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN APARTMANA KAYYIM ATANSA DA, ISINMA SORUNU KÖRDÜĞÜM OLDU....

Hande Ünsal - Sözüm Söz 03:22

Hande Ünsal - Sözüm Söz

kış uykusuna yatar..

Elazığ’da Badem Ve Kayısı Ağaçları Çiçek Açtı 01:14

Elazığ’da Badem Ve Kayısı Ağaçları Çiçek Açtı

Kış mevsiminin yerini bahara bıraktığı Elazığ'da badem ve kayısı ağaçları çiçek açmaya başladı...

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK! 1:00:59

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK!

İnsan Hakları Değişiyor! Parçalanmış Dünyanın Güç Yarışı ve Davos 2023! ABD'de Gizli Belge Krizi GreenPeace ve Dünya Güçlerinin Tarafları İnternet Dünyasında Yeni Sistem... Kurban Kesmek Yapay Et ile Beraber Yasaklanacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Telefonların içindeki Sensörler Aktif Edilirse! 1:01:49

Telefonların içindeki Sensörler Aktif Edilirse!

Nükleer Kış, Açlık!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce