#Müslüm gürses ne köy olur ne kasaba müzik dinle

Sütsüz peynir olur mu? 02:29

Sütsüz peynir olur mu?

SÜT FİYATLARI ARTTIKÇA, PEYNİRDEKİ SAHTEKARLIKLAR DA ARTIYOR. KEMİK TOZU, MARGARİN, NİŞASTA DERKEN FIRSATÇILAR İÇİNDE 1 GRAM BİLE SÜT OLMAYAN PEYNİRLER ÜRETMEYE BAŞLADI. VATANDAŞLAR İSE SAĞLIĞIMIZ HİÇE SAYILIYOR DİYERE..

Ölür diye ifadesini aldılar! 01:26

Ölür diye ifadesini aldılar!

ÖLMEDEN KATİLİN ADINI SÖYLE..

“Ne olur bebeğimi bulun” 03:18

“Ne olur bebeğimi bulun”

Gözyaşları içinde bebeğinin bulunmasını istemişti. O anne bebeğine kavuştu. Baba ise canlı yayında polis tarafından gözaltına alındı...

Jet Sosyete 11. Bölüm - Hayalet Olur Gelirim 08:59

Jet Sosyete 11. Bölüm - Hayalet Olur Gelirim

Yalıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa ç..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Özge Çelikırmak - Be Adam 04:30

Özge Çelikırmak - Be Adam

Soldu tüm çiçekler Sonbaharda olurya hep böyle şeyler Kırmayalım hiç acıtmayalım Bizi daha neler neler bekler Ne rüzgar ne fırtına Kanayan iki kalp var burada Solmuş kömür renginde Yapma be hayat Ne rüzgar ne fı..

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir 06:19

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir Mustafa Demirci – Dem Bu Dem ilahisi Firkatin nariyle gönlüm yan olur, püryan olur, Varlığın zevk-u sefadır, yokluğun giryan olur. Ay yüzün gören gözlerim mest olur, hayran olur, Yakma ey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik) 06:26

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik)

Sen Leyla’ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgâr Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram, zaman içinde (x2) Ağlama yar Bir gün gelir, bu hasret biter Döneceği..

Bergen - Geceler 03:50

Bergen - Geceler

akşam olup gün batınca ufkumda yalnızlıkla büyür gider çileler tek kalmışsam kimse yoksa masamda zindan olur kahır olur veremeden geceler gözyaşlarım versem artık içimde gece uzak sabah olmaz içimde kıvranırım çar..

Canim Kardeşi̇m 90.bölüm Kınalı Kuzu 11:16

Canim Kardeşi̇m 90.bölüm Kınalı Kuzu

Galip bey ve Lale hanım çocuklarını alıp köy evine giderler. Bu köy evi Lale hanımın teyzesine aittir. Burada hayvanlar bulunmaktadır. İnekler, koyunlar ve kuzular. Köy hayatını öğrenen Mine ve Müge bir kuzuyu çok severl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!! 54:05

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!!

Sakaryanın X Köyünde yaşanan ürpertici olay bir çobanın köye cinli büyü yaptırması sonucunda gerçekleşti. Köy cinler tarafında basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizem..

  • ZULMA tarafından
  • 1.556 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Serkan Kaya - Bir Bilebilsen ( Official Video ) 03:52

Serkan Kaya - Bir Bilebilsen ( Official Video )

Serkan Kaya - Bir Bilebilsen ( Official Video ) Müslüm Baba parçası..

  • Candy tarafından
  • 3.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor 14:01

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor

Tekirdağ'ın bir köyünde yıllar evvel bir arazide rastlanan Cin Düğünü ve sonrasında yaşanan enteresan olayları araştırdık. Rivayete göre bu kasabada 90 yılların sonunda, kasaba sakinleri boş bir arazide bir kalabalığın e..

  • ZULMA tarafından
  • 2.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Gündeş Sıkı Bİr Müslümcü Çıktı! 06:12

Ebru Gündeş Sıkı Bİr Müslümcü Çıktı!

Rahmetli Müslüm Gürses'in eşim Muhterem Nur'dan hiç dostum kalmadı açıklaması.Müslüm Baba..

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nazan Öncel & Tarkan - Hay Hay 03:23

Nazan Öncel & Tarkan - Hay Hay

O senin neyin olur derlerse Gülüm olur balım olur diyeceğim O senin neyin olur derlerse Sevgilim sevgilim diyeceğim O benim kalbimi isterse Seve seve veririm diyeceğim Kedisini köpeğini dolaptaki ceketini Pabucunu..

Lavaştan Pizza Tarifi 05:07

Lavaştan Pizza Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 çorba kaşığı domates püresi 1 diş sarımsak 3 dal zahter kekik 4 çorba kaşığı zeytinyağı 150 gr köy peyniri 5 dilim füme et 1/2 avuç kaju 1/2 bağ bebek roka 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1/2..

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü 04:28

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Agit Nuyan, evinin bir odasını müzeye dönüştürerek, geçmişi gelecek nesillere aktarmak istiyor. Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesi’nde (köy..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Selda Bağcan - Düşen Hep Yerde mi Kalır ( Rehel Turkish Trap ) 03:15

Selda Bağcan - Düşen Hep Yerde mi Kalır ( Rehel Turkish Trap )

Bu hayat böyle mi olur? Düşen hep yerde mi kalır? Gün olur belin doğrulur, Kim n’olacak belli mi olur oy. Hayat denen sonsuzluğun, Karşısında bir çocuğuz. Düşe kalka büyürken, Kalkamayız bir çoğumuz. Bu hayat böyle mi ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selda Bağcan  Düşen Hep Yerde mi Kalır 05:19

Selda Bağcan Düşen Hep Yerde mi Kalır

Bu hayat böyle mi olur? Düşen hep yerde mi kalır? Gün olur belin doğrulur, Kim n'olacak belli mi olur oy. Hayat denen sonsuzluğun, Karşısında bir çocuğuz. Düşe kalka büyürken, Kalkamayız bir çoğumuz. Bu hayat b..

Burak Aziz - İçim Rahat 04:02

Burak Aziz - İçim Rahat

Burak Aziz - İçim Rahat Şarkı Sözleri Gidişinden belli ki dönmeyeceksin İki yüzlülük etmişsin sadece Ateşinle kor olup sönmeyecektin Yazık ellerin olmuşsun öylece Şimdi çatlarım hasetimden Bana yoldan geçen biriymişim g..

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh 03:11

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh

Kirli Kadeh şarkı sözleri ile Karanlıkmış senin dünyan Görülmen çok zor, çok zor Azaltılmış bütün sevgin dokunmak çok zor, çok zor Bir bilsen kalbim bir bilmece Vazgeçmem söz verdim bu gece Ben nasıl yandım böyle Bin ..