#Müslüm gürses ne köy olur ne kasaba müzik dinle

Patlıcan Salatası Nasıl Yapılır 03:54

Patlıcan Salatası Nasıl Yapılır

6 adet patlıcan 1 adet Kırmızı Soğan 2 adet Domates 5 adet Köy Biber Zeytinyağı Limon Suyu Balzamik Sirke..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona 03:50

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona

Salih Yılmaz - Moxti Mendegiyona - Gel Götüreyim Seni Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Lazca Moxti Mendeginoya Golaşi rekanepes Goftat to govieilat Gurguleri mçimapes Giyondrayi orubas Opşa iği Dolu..

  • BLACKSEA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

İbişo 1980 Türk Filmi İzle 1:11:02

İbişo 1980 Türk Filmi İzle

Konusu: İbişo (İlyas Salman), zengin ve büyük bir toprak ağasının yanında yanaşmadır. Bir gün zalim ağanın stok ettiği akaryakıtı tüm köy halkına bedava dağıtır. İbişo, bir süre sonra da yanaşmalıktan milletvekilliğine k..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm _Adıyaman_ 45:17

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm _Adıyaman_

lezzet yolculuğu adıyaman Google Reklamları ABONE OL! Cesur Yürek Resmi Kanal 0:02 / 45:17 Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm Adıyaman Show TV Show TV Abone ol620 B Ekle Paylaş Daha fazla 6.863 görünt..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Lahana Salatası 00:23

Lahana Salatası

Malzemeler; Beyaz Lahana Tuz Haşlanmış Buğday Zeytin Yağı Kayısı Yeşil Köy Biberi Nar Üzeri İçin; Dereotu..

Aç Kalan Köylüler Dev Pitonu Yedi 02:51

Aç Kalan Köylüler Dev Pitonu Yedi

Malezya'da açlıkla mücadele eden köy halkı, yakaladıkları devasa piton yılanını yerel geleneklere göre pişirip hep birlikte yedi...

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pancarlı, Erişteli Antrikot 07:45

Pancarlı, Erişteli Antrikot

Tarif Metni: 3 avuç erişte 1 adet soğan 1 adet pancar Yarım adet havuç 1 adet köy biberi 1 adet kapya biberi 200 gr antrikot 2 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı sirke 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik 1 çay k..

Mehmetçik Raco'ya Türk Bayrağı Dikti 01:02

Mehmetçik Raco'ya Türk Bayrağı Dikti

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında dün ele geçirilen Raco'da Mehmetçik Türk Bayrağı dikti. Bölgede 4 köy daha teröristlerden temizlendi...

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Şehit Recep Çetin'e Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 00:32

Şehit Recep Çetin'e Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Zeytindalı Harekatı kapsamında Afrin'in Bilal Köy mevkinde bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile girilen çatışmada Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kahraman Uzman Çavu..

Tsk Ve Öso Deyr Mışmış Köyünü Teröristlerden Temizledi 00:58

Tsk Ve Öso Deyr Mışmış Köyünü Teröristlerden Temizledi

TSK ve ÖSO, Afrin'in Gevrika, Gazaviye, Halilo ve Deyr Mışmış köylerini teröristlerden temizledi. Gün içinde kurtarılan köy sayısı 12'ye yükseldi...

Tayvan'da Bulunan Kedi Köyünden Muhteşem Görüntüler 01:45

Tayvan'da Bulunan Kedi Köyünden Muhteşem Görüntüler

İnsan nüfusundan çok daha fazla kedi nüfusunun olduğu Tayvan'daki bu köye özelliği sayesinde yılda milyonlarca turisti ağırlıyor. Köy yaşamının her alanında bulunan kediler hallerinden bir hayli memnunlar...

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Kolay Domatesli Biber Kızartması Tarifi 03:28

En Kolay Domatesli Biber Kızartması Tarifi

Domatesli Kolay Biber Kızartması İçin Malzemeler: 10-15 adet veya istediğiniz miktarda karışık çarliston, köy biberi, sivri biber ve dolmalık biber (Sadece herhangi biri ile de yapabiilrsiniz) 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı..

Fırında Tavuk Pirzola Tarifi 14:52

Fırında Tavuk Pirzola Tarifi

Fırında Tavuk Pirzola İçin Malzemeler: (7-8 kişilik) 7-8 adet tavuk pirzola parçası (baget ile de yapabilirsiniz) 7-8 adet orta boy patates 2 adet orta boy soğan 7-8 adet çarliston köy veya sivri biber Çeri domates 1..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üç İki Bir Kestik 2014 Full Hd İzle 1:32:31

Üç İki Bir Kestik 2014 Full Hd İzle

Konusu : İdealist bir genç olan Süleyman'ın yegane hayali, bir sinema filmi çekip yaşadığı köy hayatından sesini dünyaya duyurmaktır. Şans ondan yana güler ve bir çekilişten kamera kazanır. Hemen en yakın arkadaşı Galip..

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Palamut Somon Tava Tarifi 03:06

Palamut Somon Tava Tarifi

Palamut Tava için malzemeler: 1 adet dilimlenmiş palamut 2 adet patates 3-4 adet çarliston ve köy biberi veya biri 1 tane kırmızı kapya biberi 1 tane soğan 2-3 kaşık zeytinyağı tuz, karabiber maydanoz..

Baba Oğul Kaşık Oyunu 02:05

Baba Oğul Kaşık Oyunu

Köy düğününde çekilen görüntülerde kaşık oyunu oynayan baba-oğulun performansı izleyenleri kendilerine hayran bırakmış...

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mantarlı Ciğer Sote Tarifi 03:22

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi

Tavada, çok uğraşmadan kavurarak 10-15 dakika da mantarlı ciğer sote hazırlayabilirsiniz. Ciğer soteyi kuzu veya dana ciğeri ile yapabileceğiniz gibi tavuk ciğeri de kullanabilirsiniz. Malzemeler: 500gr. kuzu, daha veya ..

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım ! 10:02

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım !

Türkiye'deki tek büyücü mezarlığına gittim Bu mezarlık yaklaşık 1000 yılı aşkın süredir , Hristiyanlar ve Müslümanlar tarafından kullanılmış. Normalde köylerin çok uzağında kalsada son 50 yılda köy büyüyerek mezarlığın y..

  • ZULMA tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 8 yıl önce