#Müslüm gürses ne köy olur ne kasaba müzik dinle

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor 01:23

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor

YALOVA’DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR Yalova'da dün gece saatlerinde başlayan kar, kent genelinde etkisinin arttırdı. Karayolları ekipleri Yalova-Bursa kara yolu Süpürgelik mevkisinde çalışma yürütüyor. Yolda tuzlama ve yo..

75 yaşındaki Hidayet Temizel'e ne oldu 04:58

75 yaşındaki Hidayet Temizel'e ne oldu

İki gün önce İstanbul'da kaybolan küçük kız bulundu. Sokak sokak arandı, kameralar incelendi. 11 yaşındaki küçük kız bulundu, ailesine teslim edildi. Kadın cinayetlerinin son kurbanı Arzu Aygün'ün arkadaşları konuştu. Ci..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

Siirt’te Köylüler, 250 Yıllık Hamamın Koruma Altına Alınmasını İstiyor 03:26

Siirt’te Köylüler, 250 Yıllık Hamamın Koruma Altına Alınmasını İstiyor

Siirt’tin Pervari ilçesine bağlı Tosuntarla köyünde vatandaşlar, 11 köyün banyo ihtiyacını karşılayan ve 250 yıllık olduğu belirtilen hamamın koruma altına alınmasını istiyor. Pervari ilçesine bağlı Tosuntarla köyünde bu..

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor 02:50

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor

Adana'nı Kozan ilçesinde dut pekmezinin yolculuğu başladı. Üçbey Dağlarında yaşayan vatandaşlar sarı altın olarak bilinen dut pekmezi için odun ateşinde kaynayan kazanların başına geçti. Dut ağaçlarından toplanan meyvele..

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi 06:24

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi

Türkiye yangınlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar 17 ilde çıkan yangınlarda Manavgat'ta 3, Marmaris'te bir kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat, Adana'nın Kozan, Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçeleri ile Osm..

Adaçayı Hasadı Başladı! 02:36

Adaçayı Hasadı Başladı!

Kütahya'nın Karbasan köyünde adaçayı hasadına başlandı. Karbasan köyünde 61 ailenin adaçayı üretim işiyle uğraştığını söyleyen Köy Muhtarı Mehmet Bilkaya, ”Köyümüzde 2021 yılı adaçayı hasadına başladık. Yaklaşık 300 dönü..

Artvin'de 'silah atışlarına karşılık vermeyin' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu 01:14

Artvin'de 'silah atışlarına karşılık vermeyin' paylaşımı sosyal medyad

Artvin'in Borçka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan alıntılı paylaşımda dünyaca ünlü aksiyon filmlerinin yönetmeni Christopher Nolan'ın ilçede film çektiği yönündeki mizansen anonsta yöre şiveli 'silah atışla..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sancak - Seni Son Anlatışım (Lyric Video) 03:26

Sancak - Seni Son Anlatışım (Lyric Video)

Söz, Müzik : Sancak Aranje : Sancak Piano: Paşahan Kaytan Düzenleme, Mix, Mastering : Rapozof Video : Burak Fatsa instagram.com/sancakmusic 'Seni Son Anlatışım' Bir başkası duysun beni Ya da bir başkası anlasın hissett..

Fettah Can - Ben Sevdalı Sen Belalı (Akustik) 03:30

Fettah Can - Ben Sevdalı Sen Belalı (Akustik)

Söz - Müzik: Selami Şahin Ben Sevdalı Sen Belalı Şarkı Sözleri Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın, hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İster..

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok - (Official Lyric Video) 04:25

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok - (Official Lyric Video)

Haberin bile yok Bitmedi seni özlediğim geceler Yetmedi aşkı anlattığım heceler Bilmedin hiç yar oldun gönlüme Bir ateş yaktın soğuk mabedime İnkâr edersem seni en büyük günahım olur İhanet onursuzluğa saplanan bir..

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio) 03:49

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio)

Söz: Murat Kılıç Müzik: Dündar Yeşiltoprak Düzenleme: Koray Avcı Mix & Mastering: Cem Büyükuzun Akustik Bağlama: Mete Çakin Trompet, Trombon: Hasan Gözetlik Akustik Gitar: Doğukan Aydın Klavye: Güneş Ünal Bas Gitar: Me..

Berkay - Dert Faslı (Official Video) 03:48

Berkay - Dert Faslı (Official Video)

Söz & Müzik: Ezgi Ceren Anar & Berkay Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Klip Yönetmeni: Ramazan Arslankaya Lyrics: Sensiz bu ev tuzaklar kurmuş bana Anılar her bir yanda unut onu gönlüm kolaysa Yanıma oturup okuduğun kitabı s..

Dilek Türkan - Boşu Boşuna 03:45

Dilek Türkan - Boşu Boşuna

Söz – Müzik: Mahsuni Şerif Düzenleme: Alp Ersönmez Bas Gitar & Elektrik Gitar & Synth: Alp Ersönmez Piyano: Çağrı Sertel Akustik & Naylon telli Gitar: Cenk Erdoğan Kemençe: Derya Türkan Mix: Erim Arkman Mastering: Ahmet ..

Alper Kul'un Eşine Yazdığı Şarkı Seni Sana Sen 02:02

Alper Kul'un Eşine Yazdığı Şarkı Seni Sana Sen

Alper Kul'un Eşine Yazdığı Şarkı Dinle Yeni sezonun kahkaha iddialı filmi ‘Olur Olur’dan bir hit çıktı! Filmin hem senaristi hem de başrol oyuncusu Alper Kul’un kaleme alıp seslendirdiği ‘Seni Sana Sen’ isimli şarkısıyla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Çeşme (Susadım Çeşmeye Varmaz Olaydım ) 04:37

Ferdi Tayfur - Çeşme (Susadım Çeşmeye Varmaz Olaydım )

Susadım çeşmeye varmaz olaydım Elinden bir tas su içmez olaydım Yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Çeşmenin başına bir güzel inmiş Eğilmiş zülfünü suya düşürmüş Mevlam ..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) 02:58

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)

Do you recall, not long ago We would walk on the sidewalk Innocent, remember? All we did was care for each other Uzun zaman önce değil, hatırlıyor musun Kaldırımda yürüdük. Masum, hatırladın mı? Bütün yaptığımız,..

  • PengoTV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen 04:22

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir'in, Wovie etiketiyle yayınlanan İçimdeki Sen isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Yönetmen: Ahmet Can Tekin Mix & Master..

Ferhat Göçer- Vefası Eksik Yarim 03:34

Ferhat Göçer- Vefası Eksik Yarim

Tepeden tırnağa aşığım sana Ne ilk kez ne de son söyledim sana Kimse kimseyi sevmek zorunda değil Ama sen hiç korkma aşk önümde eğil Gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz durur muyum Sen beni bir çağır..

  • ANKA tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Koç - Yok Sanayım 03:31

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım

Yok Sanayım; Gün biter,çilem dolar Yaram bağlar kabuk Gül solar,bülbül susar Odam kuru soğuk Yetmedi ne aldığım, Ne verdiğim sana. Bitmedi bu aşk, Bence yaIk olur bana Beni artık yorma kurbanın olayım Hamdım düştüm da..

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok 04:23

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok

Haberin Bile Yok şarkı sözleri ile Bitmedi seni özlediğim geceler Yetmedi aşkı anlattığım heceler Bilmedin hiç yar oldun gönlüme Bir ateş yaktın soğuk mabedime İnkâr edersem seni en büyük günahım olur İhanet onursuzlu..

Bahadır Sağlam - Sana Bir Şey Olmasın 04:14

Bahadır Sağlam - Sana Bir Şey Olmasın

Sana Bir Şey Olmasın şarkı sözleri ile Seni benden ne bu şehir ayırır ne de ecel, Yüreğimi en fazla dil yarası acıtır. Bu sevdaya hangi yaban eller gelir uzanır. Kendine iyi bak sana birşey olmasın. Günahları gönder,..

Soner Sarıkabadayı - Rahat Rahat (Official Video) 04:25

Soner Sarıkabadayı - Rahat Rahat (Official Video)

Şarkı Sözleri: Senin yüzünden ayrılık Yakalarsa tutar beni Şevkime, ruhuma eziyet olur Zaten bütün acılar yeni Çiğnemeden yutar beni Yanıma yönüme, özüme sözüme türlü meziyet olur Belki gülümserim resmine bakıp Yatabi..

Oğuzhan Kızıltan - Sorma 02:28

Oğuzhan Kızıltan - Sorma

Sorma şarkı sözleri ile... Gönlüm kaç parça ya bölündü Sorma beni yorma Kokunla dolu torbam bana yoldaş olur yollar Bana uzak sana tuzak yollar Geçmişi sormaz karakollar Yaran olsa saran olmaz Yarın olsa sa sabah o..

Serhat Aydın - Misafir 03:46

Serhat Aydın - Misafir

Misafir şarkı sözleri ile Günün her saati her dakikası Seninle doldu taştı aklımın duvarları İlk gördüğüm günde anladım İçimdeki yarım kalanları tamamladım Görmüyor musun duymuyor musun Senin için çarpan yüreğimi E..