#Müslüm gürses ne köy olur ne kasaba müzik dinle

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra 04:48

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağ ile balık yasağının kalkmasına günler kala balıkçıların hazırlıkları hızla devam ediyor. Balıkçılar, bu sezon bol miktarda palamut ve çupra yakalamayı umduklarını söyledi. Karamürsel ..

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor 04:11

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor

Muş’un Hasköy ilçesinde prematüre kardeşinin gelişimi için 8 bıldırcın satın alarak yumurtalarından faydalanmak isteyen Mücahit Elçi, yumurta sayısının artmasıyla kuluçka makinesi satın alarak günde 120 yumurta elde eder..

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi! 01:10

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi!

Yeni single çalışması olan 'Vuslat' için stüdyoya giren Ferman Toprak, Serdar Ortaç ile kameraların karşısına geçti. Toprak, eşini darp ettiği iddialarına, Olur karı-koca arasında öyle şeyler şeklinde yanıt verdi. M..

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

Ezel - Ezel 3.Bölüm | Aşk Ölümden Güçlüdür - HD 1:43:09

Ezel - Ezel 3.Bölüm | Aşk Ölümden Güçlüdür - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 3. Bölüm ÖzetnnVakit geldi.Ömer'in Ezel'e dönüşümü tamamlanıyor.Eze..

  • Dizi TV tarafından
  • 186 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm 1:39:43

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm

Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm 2:04:51

Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm

Banu, Cemre’yi Güney’den uzaklaştırmanın planları yapıyor ve bu planları da işe yarıyor.nnEn büyük düşmanıyla babasını yan yana gören Kuzey’in şaşkınlıkla, büyüyen öfkesinin önündeki tek engel yine kendisi olur. Kuzey iy..

  • Dizi TV tarafından
  • 232 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 3.Bölüm | Aşk Ölümden Güçlüdür - HD 1:43:09

Ezel - Ezel 3.Bölüm | Aşk Ölümden Güçlüdür - HD

Ezel 3. Bölüm ÖzetnnVakit geldi.Ömer'in Ezel'e dönüşümü tamamlanıyor.Ezel'in planı işliyor, hem de büyüyerek.Bahar yurt dışından döner ve farkında bile olmadan, Ezel'in oyununa dahil olur. Bahar'ın düzenlediği etkinlik, ..

  • Dizi TV tarafından
  • 186 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Edis - Buz Kırağı 03:54

Edis - Buz Kırağı

Edis - Buz Kırağı Müzik Dinle Şarkı sözleri Yanar içim su gülüşüne Bir tebessüm et söneyim Hava buz kırağı deli bozuk Terkedilmez ah nöbetim Nicedir sarhoşluğum Ayamam, anlayamam Ödenir bedeli aşkın Acıma kede..

Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Halil Sezai - Paramparça ( Akustik ) 06:08

Halil Sezai - Paramparça ( Akustik )

Halil Sezai - Paramparça ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölü aşk diyarlarına Beni sen attın da İçim paramparça Viraneyim yalan oldum, ah.. Sesin yankı olur boğar her adımda İçim paramparça Viraneyim duman oldum, ..

Hande Yener - Bilmiyor 04:06

Hande Yener - Bilmiyor

Hande Yener - Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri YALAN YOK GÖZÜMDE TÜTER DURURSUN İZLERİN SİLİNMİYOR IÇİMDE BOŞ YERE ATAN BİR KALP VAR SAHİBİ BİLİNMİYOR BİR YANIM HASRET BİR YANIM NEFRET ÇARESİZ KALDIM TANRIM NE OLUR YA..

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor 04:14

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yangın yeri yürek sönmek bilmiyor Yaktığın ateşte hercai yüzüm gülmüyor Ben kimseyi sevmem artık aşkı inti̇kamdan çaldık Dil bağlanır yürek söyler dinleyen olmuy..

Uğraş - Viran 03:51

Uğraş - Viran

Uğraş - Viran Dinle Viran şarkı sözleri ile Ne kadar daha sürer bu acı Ne zaman anlarım konuşulanları Ne zaman izleyebilirim tekrar aşk filmi Gizlice ağlamadan bir çocuk gibi Sensizlik müebbet mi Bu ceza müebbet mi ..

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Ezgi Aktan - Uyma Onlara 04:34

Ezgi Aktan - Uyma Onlara

Ezgi Aktan - Uyma Onlara Dinle Uyma Onlara şarkı sözleri ile Susmuş duruyordu Bildiğimi sınıyordu gözlerin Bakmıyordu bu yana Ben hep biliyordum Yüzünü gözüme çiziyordum Olur ya sonsa gördüğüm karşımda Gülüşümü kay..

Burak Şen - Senden Kalan 04:39

Burak Şen - Senden Kalan

Burak Şen - Senden Kalan Dinle SENDEN KALAN Senden bir hatıra kalan İnsan insan biraz yalan Bir çıra gibi yanar yanar da yanar Bir çıra gibi senden kalan geriye İçimden gelmiyor gülmek Ağlasam neye yarar İnsanız iş..

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız 03:52

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız Dinle Gökyüzünde Bir Yıldız şarkı sözleri ile Gün gelir de ayrılık, Sessiz bir çığlık gibi, Gün olur geçen yıllar, Bizi ayırırsa… Gökyüzünde bir yıldız, Sana gülümseyecek… Bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilge Nila - Geçer 03:33

Bilge Nila - Geçer

Bilge Nila - Geçer Dinle Geçer şarkı sözleri ile O günlerde hayallerden beklediği çok şey vardı Derinliklerde yatan eksik duygular kaldı Topladığı güller solardı, söylediği sözler yorardı Tek bir istediği vardı ama k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökhan Atalay - Sadece 03:42

Gökhan Atalay - Sadece

Gökhan Atalay - Sadece Dinle Söz: Duygu Atalay, Gökhan Atalay Müzik: Gökhan Atalay, Metin Türkcan Düzenleme: Metin Türkcan Sadece şarkı sözleri ile Sakin ayak sesleri duyuyorum Çıkmazların koynuna yürüyorum Olmaz mı..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı 03:35

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı Dinle Söz: Oğuz Berkay Fidan Müzik: Altan Alyanak Düzenleme: Burakcan Güneren Mix-Mastering: Mahir Can Küçük Yönetmen: Oğuz Berkay Fidan Görüntü Yönetmeni: İlkem Özçiçek, Batuhan Kurt S..

Can Sönmez - Kadın 05:23

Can Sönmez - Kadın

Can Sönmez - Kadın Dinle KADIN Şarkı Sözleri Gözlerin sarhoş eder ya Sözlerin içime yolculuk yapar ya Kalbin içinde bir sayfa Anılar satır olur ya Hani demiştin bana O anılarda Bir şarap bir kadeh Dökülüyor ya içime ..

Olcay Çakın - Yana Yana 03:17

Olcay Çakın - Yana Yana

Olcay Çakın - Yana Yana Dinle Yana Yana şarkı sözleri ile Gönlümde aşkın yüreğimde yangın Hasret acısı yakar derinden Sensiz geçen günleri sildim birer birer İnan çok pişman oldum ben Sana güvendim ben ölesiye Senin ..

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı 02:46

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklıma sorular geliyor Zehirliyor duyguları Bıraksan göz yaşı sel olur Ama gururda var Tersine akıyor yıllar İlk günden bile yabancısın ..

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık 03:09

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık Müzik Dinle Şarkı Sözler Ben senden bi’ adım öteye bile gidemem Sevda bu Başka bi’ şey diyemem Her sabah Daha bi’ âşık uyanıyorum Seviyorum, seviyorum Doyamıyorum Dünyada başka bi’ şey di..