#Müslüm gürses ne oldu bize müzik dinle

Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği (Maç Özeti - 19 Ocak 2017) 05:29

Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği (Maç Özeti - 19 Ocak 2017)

Beşiktaş'ın rakibi Fenerbahçe oldu Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. haftasında Spor Toto 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'ni 3-0 yendi. 3-0'lık galibiyetle gruptan lider çıkmayı garantileyen Beşiktaş, bir ..

  • Ömer tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ercan Taner 10’da On’da 05:27

Ercan Taner 10’da On’da

Duayen spor spikeri Ercan Taner’e 10 soru sorduk 10 yanıt aldık. En zorlandığı yayın hangisiydi? Neler onu mutlu ediyor? En çok hangi futbolcuları beğeniyor? Hangi isim onun için hayal kırıklığı oldu? Unutmadığı maç hang..

Cem Yılmaz ın Yüzündeki Kızarıklık Sıkıntıdan mı? 02:34

Cem Yılmaz ın Yüzündeki Kızarıklık Sıkıntıdan mı?

Cem Yılmaz ın Yüzündeki Kızarıklık Sıkıntıdan mı Oldu..

  • ANKA tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 136.Bölüm 07:01

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 136.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde gün sonunda abiye kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? İzzet Yıldızhan kapanışı Tokat şarkıs..

  • ANKA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Adriana Lima Yürekleri Hoplattı 01:15

Adriana Lima Yürekleri Hoplattı

New York Metropolitan Müzesi'nde dün gece düzenlenen Met Gala 2017'nin kırmızı halı etkisi hala sürüyor. Gecede tam anlamıyla bir yıldızlar geçidi yaşandı. En dikkat çeken isim, ise Adriana Lima oldu....

  • ANKA tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Can'dan Yılın Golü İzle 00:22

Emre Can'dan Yılın Golü İzle

İngiltere Premier Lig'de 35. hafta mücadelesinde Liverpool, Watford'a konuk oldu. Türk asıllı oyuncu Emre Can, attığı golle, maçın önüne geçti. Maçın 45. dakikasında Galatasaray ile adı anılan Luca Leiva'nın pasında müke..

Ramazan Civelek'ten Messi Golü İzle 00:24

Ramazan Civelek'ten Messi Golü İzle

TFF 1. Ligi'nde ligde kalmak için büyük mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor'u 1-0 yendiği karşılaşmada Fenerbahçe'den kiralanan Ramazan Civelek'in attığı şık golle üç puanı alan takım oldu...

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Yola ip Germe Şakasını Yiyen Sürücüler 01:08

Yola ip Germe Şakasını Yiyen Sürücüler

Yola ip Germe Şakasını Yiyen Sürücüler Yola ip geriyor gibi yapıp, arabaları durdurmaya çalışan troller başarılı oldu...

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 137.Bölüm 07:40

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 137.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde gün sonunda Hıdırellez kombinleriyle jüriden tarz alan ve iki puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 07 Mayıs 2017 Pazar günü yayınlanaca..

  • ANKA tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Defans Oyuncusu Düşman Başına İzle 00:32

Böyle Defans Oyuncusu Düşman Başına İzle

Ukrayna 2. Ligi'nde Obolon-Brovar'ın Bukovyna'yı ağırladığı karşılaşmada atılan gol şike tartışmalarına yol açtı. Ligde 10. sırada bulunan Obolon-Brovar, 13. sıradaki Bukovyna 1-0'lık skorla yenerken, Bukovyna'nın savunm..

Tarzan Evinde Fırsat Tepti 2 0 00:42

Tarzan Evinde Fırsat Tepti 2 0

TFF 1.Lig’de 31. haftanın kapanış maçında alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Manisaspor, play-off’ları hedefleyen Altınordu karşısında 2-0 mağlup oldu...

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Hakan Peker - Köylü Güzeli 03:08

Hakan Peker - Köylü Güzeli

Dere aynı tepe aynı Gece gündüz hep aynı Yaşamak bir işkence oldu sana Senin isteklerinden anlarmı Bu bahçe tarla Duramazdı artık buralarda Bir gün köyden çıktı artık Şehirli olacak aklına takmış Giymiş basma mor fistan..

İBS de Kobra Murat Şarkılarıyla Coşturdu! 11:35

İBS de Kobra Murat Şarkılarıyla Coşturdu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde konsept Hıdırellez olunca bölümün konuğu da Kobra Murat oldu. Şarkılarıyla stüdyodakileri coşturan Kobra Murat, Hıdırellezi'de bilmeyenler için..

  • ANKA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bournemouth 2 – 2 Stoke City Maç Özeti İzle 04:27

Bournemouth 2 – 2 Stoke City Maç Özeti İzle

06/05/2017 ‘de İngiltere Premier Lig ‘de oynanan Bournemouth – Stoke City maçında; İlk yarıyı önde kapatan konuk takım Stoke City bu skoru ikinci yarıda koruyamadı karsılıklı goller bulan iki takım skoru 2-2 ye getirdi v..

Beyaz Show - Yurt Dışında El Hareketi Yapmayın 05:07

Beyaz Show - Yurt Dışında El Hareketi Yapmayın

5 Mayıs konuklarından Kültürlerarası İletişim Uzmanı Ferhan Alesi'nin yabancı ülkelerle, Türkiye'deki el hareketlerinin anlamlarından bahsetmesi Beyaz Show'da komik anlara neden oldu!..

  • ANKA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Chelsea 2-0 Hull City (Maç Özeti - 22 Ocak 2017) 03:48

Chelsea 2-0 Hull City (Maç Özeti - 22 Ocak 2017)

Premier Lig'de lider Chelsea, Hull City karşısında rahat bir galibiyet alarak zirvedeki yerini perçinledi. Premier Lig'de 22. hafta karşılaşmalarında Hull City'yi ağırlayan lider Chelsea, rakibini 2-0'lık skorla devirdi..

  • Ömer tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osasuna 3-4 Sevilla (Maç Özeti - 22 Ocak 2017) 08:00

Osasuna 3-4 Sevilla (Maç Özeti - 22 Ocak 2017)

La Liga'da 19. hafta maçında Sevilla, Osasuna'ya konuk oldu. Sergio Leon'un 15. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen ev sahibi, 43. dakikada Vicente Iborra'nın golüne engel olamadı ve skora denge geldi. İlk yarı 1-1 son..

  • Ömer tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizem Berk - Dönemem 04:26

Gizem Berk - Dönemem

Çok Zaman Oldu, Yalnızlığı Özledim Yanındayken Sen Hiç Anlamadın Nasıl Mutsuz Oldum Ben Geç De Olsa Anladım Hatalarını Cevap Verme Sorulara; Yanıtsız Kalsın, Bırak Durup Baktığımız, Bazen Şaştığımız Tüm Arzularla Sen Ne ..

Çağla-  Dolgu Botoks Hakkında Merak Ettikleriniz 08:06

Çağla- Dolgu Botoks Hakkında Merak Ettikleriniz

Çağla yüzüne ne yaptırdın? Ne yaptırdın? Neler yaptırmadım ki… :) Botokstan, gözaltı morluklarına, dudak dolgusundan, kırışıklıklıklardan arınmış gergin bir cilt sahibi olmanın yollarına kadar bir sürü şey anlattım. Hem ..

  • ANKA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendini Köpek Sanan Boğa 01:41

Kendini Köpek Sanan Boğa

Bir çiftlikte yetiştirilen Samuel adlı boğanın, sahibinin komutlarını dinleyerek etrafta deli danalar gibi koşuşturması renkli görüntülere sahne oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeraltı Kabloları Patladı, Vatandaş Paniğe Kapıldı 04:14

Yeraltı Kabloları Patladı, Vatandaş Paniğe Kapıldı

Bağcılar’da, Mahmutbey Metro İstasyonu’na çok yakın bir noktadaki telefon kablo hattında meydana gelen patlamalar paniğe neden oldu...

Dünyanın En Genç Liderleri 01:59

Dünyanın En Genç Liderleri

Macron, Fransa'nın Napolyon'dan sonraki en genç Cumhurbaşkanı oldu. Macron gibi, yaşlı ve kurt politikacıları geride bırakarak Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan çok sayıda genç lider var. 40'lı yaşlarda olmak..

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil 00:55

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil

Kuzey İrlanda’nın cumhuriyetçi partisi Sinn Feinn liderliğine Sağlık Bakanı Michelle O’Neil getirildi. İrlanda Cumhuriyetçi Ordusu (IRA) geçmişi olmayan 40 yaşındaki O’Neil bu göreve gelen ilk kadın oldu. Milliyetçi pa..

Tecavüze Uğramasının Üzerinden 77 Yıl Sonra Aldığı Telefonla Hayatının Şokunu Yaşayan Kadın 02:53

Tecavüze Uğramasının Üzerinden 77 Yıl Sonra Aldığı Telefonla Hayatının

1928 yılında henüz 16 yaşındayken arkadaşı ile piknik yaptığı sırada tecavüze uğrayan Minka Disbrow yaşadığı travma sonrası acı dolu güne dair pek bir şey hatırlamıyordu. Hatırladığı tek şey ise ona tecavüz eden adamın t..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.523 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..