#Müslüm gürses ne oldu bize müzik dinle

Sigaramin Dumani - Fasl-i Beyoglu 03:10

Sigaramin Dumani - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Sigaramin Dumani: Sigaramın dumanı Yoktur yarin imanı Altından köşk yaptırdım Gümüşten merdivanı Ey Güllü Güllü Güllü Peştemallı püsküllü Hanım etme bu nazı Gel bize bazı bazı Bize Ha..

çocuk şarkıları - helvacı helva şeker lokum bu helva 02:26

çocuk şarkıları - helvacı helva şeker lokum bu helva

helvacıya gidelim biraz helva yiyelim tanrı bize şevkat vermiş biz ona şükür edelim tanrı bize şevkat vermiş biz ona şükür edelim helvacı helva şeker lokum bu helva helvacı helva şeker lokum bu helva şeker lokum bu helva..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.474 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18  Paranormal Olaylar 29:32

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18 Paranormal Olaylar

Bildiğiniz üzere bir önceki Büyücüler ormanında cinlerin saldırısına uğradık (part2)de yaşadığımız paranormal olaylar ve bulduğumuz büyülerden ötürü araştırma yapmak zorunda kaldık.Araştırmalarımız sonucunda birçok hocay..

  • ZULMA tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Doğuş - Sevda Yüklü Kervanlar 04:33

Doğuş - Sevda Yüklü Kervanlar

Doğuş - Sevda Yüklü Kervanlar Müslüm Gürses Anısına Dinle Müslüm Baba..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

BABALAR KARIŞTI! 02:40

BABALAR KARIŞTI!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener Meclis grup toplantısında konuşurken arabesk müziğin ‘babaları’ olarak sayılan Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses’i birbirine karıştırdı. Akşener’in “Müslüm baba gibi ‘Batsın bu dünya’ diyorum..

Mustafa Bozkurt - Hangimiz Sevmedik (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:14

Mustafa Bozkurt - Hangimiz Sevmedik (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Mustafa Bozkurt - Hangimiz Sevmedik Şarkı Sözleri Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedik mi Herkesten bir anı saklar bu yollar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıbık Halay Sahnesi 00:15

Kılıbık Halay Sahnesi

Karısının sözünden çıkmayan Kamil evinden işine işinden evine , evde ise karısının dırdırını dinleyen ama hiç sesini çıkarmayan bir yapıya sahiptir.. Kıt kanaat geçinmektedir.Ev kirasını dahi ödeyemez hale gelir. Ev sahi..

Kılıbık - 4000 Olsa Ne Yapardık 00:35

Kılıbık - 4000 Olsa Ne Yapardık

Karısının sözünden çıkmayan Kamil evinden işine işinden evine , evde ise karısının dırdırını dinleyen ama hiç sesini çıkarmayan bir yapıya sahiptir.. Kıt kanaat geçinmektedir.Ev kirasını dahi ödeyemez hale gelir. Ev sahi..

Kılıbık - İşe Çiş Karıştı 00:50

Kılıbık - İşe Çiş Karıştı

Karısının sözünden çıkmayan Kamil evinden işine işinden evine , evde ise karısının dırdırını dinleyen ama hiç sesini çıkarmayan bir yapıya sahiptir.. Kıt kanaat geçinmektedir.Ev kirasını dahi ödeyemez hale gelir. Ev sahi..

Kılıbık - Sessizlik Ne Güzelmiş 05:20

Kılıbık - Sessizlik Ne Güzelmiş

Karısının sözünden çıkmayan Kamil evinden işine işinden evine , evde ise karısının dırdırını dinleyen ama hiç sesini çıkarmayan bir yapıya sahiptir.. Kıt kanaat geçinmektedir.Ev kirasını dahi ödeyemez hale gelir. Ev sahi..

Kılıbık- Oğlunun İntikamını Alıyor 05:27

Kılıbık- Oğlunun İntikamını Alıyor

Karısının sözünden çıkmayan Kamil evinden işine işinden evine , evde ise karısının dırdırını dinleyen ama hiç sesini çıkarmayan bir yapıya sahiptir.. Kıt kanaat geçinmektedir.Ev kirasını dahi ödeyemez hale gelir. Ev sahi..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne 06:43

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne

Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor n..

Fıratcan - Sansürsüz 02:50

Fıratcan - Sansürsüz

Sansürsüz Şarkı Sözleri İle Öyle bi' kokuyorsun ki Güllere şamar atıyorsun Özlemin hayli dikenli Kalbime batıyorsun Zor bülbüllerin hali Konuşmuyorsun şakıyorsun Niye şaşırıyorsun sanki Kendini biliyorsun Aman aman ama..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..