#Müslüm gürses ne oldu bize müzik dinle

Ezo - Liman (Official Video) 03:55

Ezo - Liman (Official Video)

LİMAN Şimdi bir omuz bir liman bul kendine Ağla ağla gözyaşın karışsın denizlere Bir düşün biz ikimiz sığdık mı hasrete Bağla şimdi yolları işin yoksa gurbete İstanbul bugün bana koca bir meyhane Kurulmuş iki sofra karş..

Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar 03:50

Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar

Leblebi Koydum Tasa Gız Annem, Doldurdum Basa Basa Gız Annem De. Benim Yarim Çok Güzel Gız Annem , Azıcık Boydan Kısa Gız Annem. Hop Ninnayı Ninnayı Gız Annem Gel Oynayı Oynayı Gız Annem. Elmayı Yüke Gorlar Gız Annem..

Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap 03:55

Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap

Kimse sormazsa Nerden bilinsin Aşığın derdi Yalnız bitmez Niye bu sevgi Bize verilsin Kader hatasını Tekrar etmez İstikrar bizden uzakta Bir türlü olmuyor, boşver Hep tekrar edip, sussak da Sevgi kalmıyor ..

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen 03:49

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen

Bu Sabah Sensiz Uyandım Öyle İstedin Bu Defa Sen Diye Birşey Yok Aklımda, Alınma Lütfen Bu Sehrin İlk Işıkları Bize Değmez Birdaha Batar Kalbim Kırıkları, Dokunma Lütfen Açlığına Doydu Yürek, Ne İstesen Yarımladım Bens..

Barış Manço  Bu Gün Bayram 02:39

Barış Manço Bu Gün Bayram

Sen gittin gideli İçimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta Cennette meleklerle Bizi düşler ağlarsın Bugün bayram Erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri Üzmey..

Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeliz  Hoşgeldin Bahar 03:31

Yeliz Hoşgeldin Bahar

Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Neşe getirdin lala Dünyaya lalala lala Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Yeniden doğmuş gibi şimdi bütün dünya Birden zaman dursa hergün bahar olsa Bugün açan..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Patron - GOAL (Official Video) 03:12

Patron - GOAL (Official Video)

Söz : Patron/ Müzik : Astral Mix & Master : Kupa A Director : Utku Kundakcı Director of Photography : Ömer Aslan Director of assistant : Eren Çukurova Production Manager : CMZ Post Production : The Post Brothers Art Dir..

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müziği 02:30

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müzi

EKO FRESH: Ek is back schau wie ich cekirdek kau/ Tfuu spuck dir auf dein Cadillac drauf/ Zwei Jungs hinter mir sehen wie men in Black aus/ Kommen direkt aus dem Bau Digga Ratatatat ciao/ Du fragst nach meinem Umgang Ma..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Barış Manço - Bugün Bayram 02:34

Barış Manço - Bugün Bayram

Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta cennette meleklerle bizi düşler ağlarsın Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri ..

Yudum - Evlenmirem 03:38

Yudum - Evlenmirem

Dünen yığıldılar anam gardaşım ille meni hemen evlendirmeye Sohbetlerinden şişti ah başım Gelin a dostlar gelin görmeye Biri dedi geldi evlilik çağın Kalmadı bak birce bekar yoldaşın Evlenmek istiyir küçük kardaşın Evlen..

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan 04:06

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan

Sibel Pamuk - Harmandan Gel, Tokat ´a ait olan bir türkü Harmandan Gel Harmandan Yeşilırmak Akıyor Karadenize Doğru Yar Allahın Seversen Yarın Gel Bize Doğru Harmandan Gel Harmandan Yar Kaçalım Ormandan Sevdanı Çeke Çe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

Rabbenağfirli Duası Ezberle  100 Tekrar 35:07

Rabbenağfirli Duası Ezberle 100 Tekrar

Rabbenağfirli okunuşu dinle ezberle çocuklar için 100 Tekrar nRabbenağfirli OkunuşunRabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-mü'minîne yevmenyekumü'l hisâb. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.nnRabbenağfirli AnlamınEy bizim Rabb'..

  • izle tv tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 6 yıl önce
BİZ DEĞİLSEK KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN? Küreselin Yeni Roma, TÜRKSÜZLEŞTİRME,DİNSİZLEŞTİRME Planı 2:01:29

BİZ DEĞİLSEK KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN? Küreselin Yeni Roma, TÜRKSÜZ

01:36 Yeni Kitap; MAHFUZ 05:27 Dinle Dinsizleştirme 17:29 Kimseyi Allah İle Aranıza Sokmayın! 19:45 BUNLAR ŞEYTANIN TA KENDİSİ 25:50 Yeni Roma'nın Kuruluşu ve Büyük Ortadoğu Projesi 40:58 ŞOK EDİCİ SIRLAR! 46:52 Expo İçi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
BİZ DEĞİLSEK KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN? Küreselin Yeni Roma, TÜRKSÜZLEŞTİRME,DİNSİZLEŞTİRME Planı 2:01:29

BİZ DEĞİLSEK KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN? Küreselin Yeni Roma, TÜRKSÜZ

05:27 Dinle Dinsizleştirme 17:29 Kimseyi Allah İle Aranıza Sokmayın! 19:45 BUNLAR ŞEYTANIN TA KENDİSİ 25:50 Yeni Roma'nın Kuruluşu ve Büyük Ortadoğu Projesi 40:58 ŞOK EDİCİ SIRLAR! 46:52 Expo İçin Seçilen Şehirlerin Sırl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video) 02:53

Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcı: Hayrettin Güneş Söz - Müzik: Mustafa Arapoğlu Aranjör: Mustafa Arapoğlu, Mili B Tonemaster: Engin Ersoy Mix - Mastering: Engin Ersoy Süpervizör: İlhan Özer Keman: İstanbul Strings Guitar:..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 10 ay önce
Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek 01:40

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek Şarkı Sözleri kac yil oldu saymadim koyden goceli mevsimler geldi gecti gorusmeyeli hic haber gondermedin o gunden beri yoksa bana kustun mu unuttun mu beni dun yine seni andim gozlerim do..

Ahmet Kaya - Saza Niye Gelmedin 05:28

Ahmet Kaya - Saza Niye Gelmedin

Şarkılarım Dağlara (1994) - GAM MÜZİK Dinle Söz - Müzik: Anonim Derleyen: Ahmet Kaya Saza niye gelmedin Söze niye gelmedin Gündüz belli işin var Gece niye gelmedin Üç gün dedin, beş gün dedin Aylar oldu gelmedin Geçen..

  • PengoTV tarafından
  • 3.481 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix 03:49

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix

Ayvayı Yemiş Duydum ki ayrılmışsın oh oldu sana Biraz güldüm de buna kusura bakma Sırf bana inat olsun diye Başkasına gitmek niye Kazasız başına ne işler açtın N`oldu Taş mı düştü kafana Aklın başa gelmiş Tuz mu bastım..

Feride Hilal Akın - Yağmurlar 02:31

Feride Hilal Akın - Yağmurlar

Söz & Müzik: Kubilay Karca Düzenleme: Paix Yönetmen:Hasan Kuyucu Yağmurlar şarkı sözleri ile, Ah kalbim darlanır Bitmez akşamları Ömrüm baharları Görmeden yaşlandım Haram mısın bana? Zarar mısın bana? Solar mı gü..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler Cumhurbaşkanı Erdoğan:63 ülke koalisyon güçleri olarak biz, 10 bin DEAŞ'lıyı halledemiyoruz, bunun için PYD'ye YPG'ye diyoruz ki 'Gel, siz de terörist olsanız da bize yardım..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

Işık ve Sevgiyle 30 Yıl (2004) adlı albümdeki adıyla Boşver Arkadaş. İlhan İrem'e (maestro, guru, usta, sensei... artık ne derseniz) bize bu güzel eserleri bıraktığı için kocaman teşekkür ederiz...