#Müslüm gürses sana diyeceğim var müzik dinle

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu 05:23

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu Dinle Küçük bir kız çoçuğu oyun oynuyor Marur gözlerinde yalnızlık akıyor Neden böylesin Söylermisin Bir kadın bir adam kaldı yarı yolda x2 NAKARAT Gel gel bana gel küçük..

Olcay Çakın - Yana Yana 03:17

Olcay Çakın - Yana Yana

Olcay Çakın - Yana Yana Dinle Yana Yana şarkı sözleri ile Gönlümde aşkın yüreğimde yangın Hasret acısı yakar derinden Sensiz geçen günleri sildim birer birer İnan çok pişman oldum ben Sana güvendim ben ölesiye Senin ..

Emrah Değirmenci - Sen İçimde 03:18

Emrah Değirmenci - Sen İçimde

Emrah Değirmenci - Sen İçimde Dinle Sen İçimde şarkı sözleri ile Tutkunum sana Hiçbirşeyin önemi yok senden başka Aşk ateşiyle yanıyor bedenim Okadar güzel İçinden sadece seni seçtim Şimdi yansada ruhum bedenim ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Murat Dalkılıç - Son Liman 02:56

Murat Dalkılıç - Son Liman

Murat Dalkılıç - Son Liman Dinle SON LİMAN Süren doldu mu seni alır giderler Bu kalpten götürürler Aklını çelen bazı düşünceler Tamamen silinirler Senden kalanlara dokunmadım Asla soluma koymadım Aklımdan geçenleri t..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem 03:17

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem Dinle Ölene Kadar Öpsem şarkı sözleri ile Gidiyoruz nereye, koşuyoruz aynı yöne. Aynı anda kesiliyor nefesimiz bile. Seviyoruz ölümüne, kopmak isterken belki de, Aynı yerden bağlanıyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor 04:17

Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor

Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor Müzik Dinle Şarkı sözleri Nasıl zor söyleyememek içimdekini Bilirsin süslü cümleleri hiç beceremem Nasıl kor dön diyememek içimde kilit Elinsin bir daha ismini hecelemem Adın g..

Burcu Güneş - Ufo 03:28

Burcu Güneş - Ufo

Burcu Güneş - Ufo Müzik Dinle Şarkı sözleri Atlamadan önce durup Denizin dibine bakılmaz mı? Dibe çakılır mıyız hesabı Ya akarsın bu hızla ya akmaz durursun bir kenarda Yüksek voltaj çarpılırsın aman dikkat!. Yı..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim 02:30

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Beni sen nasıl terkettin Bırakıp gittin Çok ayıp ettin eyvallah Şimdi halsizliğin tutsun Motorun bozulsun Domuz gribi ol inşallah. Beni bırakıp giden kimdi? Sen ..

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma 04:06

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecesiyle gündüzüyle Bi aşk yok oluyor Ve belki sana gün doğuyor Çünkü ben gidiyorum Yarım kalan hevesiyle Her şey yok oluyor Ve kalbim yeniden doğuyor Ancak ben öl..

Rauf - Hevesim Kaçtı 03:03

Rauf - Hevesim Kaçtı

Rauf - Hevesim Kaçtı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gezdim gezdim durdum, Seninle beraber yoruldum, Ama bir şeyler hep eksik gidiyor, Beni sanki sen hiç anlamıyorsun. Sordum sordum buldum, İhanetin adını sen koydum, Yeni..

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak 03:52

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne zaman aynayı sevmezsen Sana birde gel benden bak Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel Bizi birde burdan yak Bu duyguyu tarif edemiyorum Yok işe yarar bir tek..

Merve Özbey - Helal Ettim  (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik)

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılığın günahı, aşkın sevabı büyük. Senden kalan acılar, sanma ki gönülde yük. Kalma gitme sorgusu bölük bölük, Bendeki bu yürek, senin bile korkundan bü..

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) 04:21

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik)

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben s..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:49

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana d..

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix ) 03:47

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix )

Sancak - Çık Aklımdan Remix Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe heve..

Kalben - Al Beni 04:16

Kalben - Al Beni

Kalben - Al Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kör suların kuyusunda, gönül gözü bulanınca Kalabalık kuytusunda, salındım ben tek başıma. Aynı olmaz dedi ayna: kendin çal ve kendin oyna. Mutsuzluğuna hiç doyma, suçlusun se..

 Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz  - Yandırdın Kalbimi (  Remix ) 03:16

Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz - Yandırdın Kalbimi ( Remix )

Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz - Yandırdın Kalbimi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven sevene Yandırdın kalbimi aman Ay kaşları keman Bu derdime inan yar Sensiz yaşayabilmirem E..

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum 03:44

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hasret yakar günlerdur Gözlerim yollaruni Yüreğume akar durur Sensizluk gözyaşlari Gel sevduğum gel ömrume Yazalum aşk öyküsüni Dilim susar gönlüm söyler Bu sev..

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili 04:09

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yıllardır uyumişum bir rüyaya dalmişum yalan dolu sözlerede asil da inanmışım şansım beni bulmadi çok denedim olmadi adam gibi sevgilida bu dünyada kalma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.916 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çocuk Şarkıları Karınca 03:03

Çocuk Şarkıları Karınca

Çocuk Şarkıları - Karınca çocuk şarkısı sözleri: Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titredi, dondu dondu bırrrrrrrrr Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titr..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli - Saçma Sapan 03:24

Mustafa Ceceli - Saçma Sapan

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix,Mastering: Koray Püskül Prodüksiyon: Doğan Music Company Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Saçma Sapan şarkı sözleri ile Saçma sapan cümlelerden Hayatımı mahveden g..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ankara Marşı 01:28

Ankara Marşı

Ankara Marşı Sözleri Ankara, Ankara güzel Ankara, Seni görmek ister her bahtı kara. Senden yardım umar her düşen dara Yetersin onlara güzel Ankara. Burcuna göz diken dik başlar insin, Türk gücü orada her zoru yensin, Y..

  • PengoTV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taner Çalık - Kendisi Kaybetti 03:39

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti

Kendisi Kaybetti şarkı sözleri ile Kimlere ömür verdik Hakkından fazlası Baş üstünde yer verdik Niyetimizdi hayırlısı İki kara günde pes mi edilir Tek hakkımız mı var Son güne kadar bekledik İçimiz sabır tarlası Önü..

JakBand - Çıkmaz Sokak 04:23

JakBand - Çıkmaz Sokak

Çıkmaz Sokak şarkı sözleri ile Cüzdanımda resmin Karşımda yüzün var Ceketimde kokun Gözlerimde aşk var Bilsen neler çektim Sensiz yaşayıp öldüm Şu kocaman dünyada Çıkmaz sokaklar da gördüm Bilsen neler çektim Se..

Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek 02:57

Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek

Üstünü Çizerek şarkı sözleri ile Üstünü Çizerek Vur hadi yüzüme eski defterleri Ne var ne yoksa durma Kalmadı içimde senden birileri Öyle durup bana susma Yorma Gidiyorum ben bilerek severek Ağlama karşımda ne va..

Suat Akbay - Yaralı 03:05

Suat Akbay - Yaralı

Yaralı şarkı sözleri ile Zor oldu ayrılığı kabullenmem, Bir gül bahçesi gibiydi tenin gel, Desemde boşa beni duymuyosun sen, Canımamı kastın var.. Bende bir kalp var yaralı yaralı, Çok düşündüm yine olmadın, Ne yapsam..

Şebnem Ferah - Sil Baştan 05:16

Şebnem Ferah - Sil Baştan

Şebnem Ferah - Sil Baştan Albüm Adı : Perdeler Düzelten : dilan.0121 Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuy..

  • PengoTV tarafından
  • 3.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce