#Müslüm gürses sana diyeceğim var müzik dinle

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osman Öztunç Türkün Türküsü (Jöh Pöh ) 06:44

Osman Öztunç Türkün Türküsü (Jöh Pöh )

TÜRK'ÜN TÜRKÜSÜ Türk oğluyum, Türk olarak ölürüm Kanım Türk'tür, dilim Türkçe, sözüm Türk Türk olmayı en mukaddes bilirim Dinim İslam, içim Türk'tür, Özüm Türk Türk'e karşı kim olursa karşım var Arş ileri, arş ile..

  • Ömer tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yudum   Sende Gidersen Eğer Türkü 04:29

Yudum Sende Gidersen Eğer Türkü

Artık günler geçer mi Sende gidersen eğer Yüzüm böyle güler mi Sen de gidersen eğer Dert dökecek kimsem yok Sarılacak dostum yok Yaşamaya gücüm yok Sen de gidersen eğer Söyle ne edeceğim Kime ne diyeceğim Ben kimi sevec..

COŞKUN SABAH - HATIRAM OLSUN 06:31

COŞKUN SABAH - HATIRAM OLSUN

Inan siir gözlüm Inan gönül sözlüm Sensiz bir dunyayi yasamam yasamam yasayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bilki yüregimde sicacik sicacik bir sevgin var Sende hatiralar var Sende mutluluklar var Sana site..

 Bayhan  Seninle Olmak Varya 02:25

Bayhan Seninle Olmak Varya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bir bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yinede dayanama..

Ali İşcan - Kaçtın 03:23

Ali İşcan - Kaçtın

Hesabını sorsam yalnız gecelerin sana Ölümü bekleyen kalbim sonunda yalnız kalsa da Sana doğru koşsam dönüp baksan yüzüme Sadece bir kez daha uslu olsam ama kaçtın Kaçtın kaçtın Intikamını aldın Yandım yandım Beni aldat..

Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm 04:12

Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Ruhun Şad Olsun Türk'ün Büyük Atası. SELDA BAGCAN- Hüzünlü sesiyle Türkülere hayat veren güclü yorumcu ((BIR DAHA GEL SAMSUNDAN))-Lütfi Dönmezyürek - Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz Neredesin Mavi Gözlüm Nerde Nerde N..

  • PengoTV tarafından
  • 1.397 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan 05:32

Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan

Bahçalarda Mor Meni Şarkı Sözleri: Gaziantep-Yöre Ekibi-Ahmet Yamacı Bahçalarda Mor Meni Verem Ettin Sen Beni Nasıl Verem Olmayım Eller Sarıyor Seni Ben Sana Yandım Gelin Yanağı Allı Gelin Gaziantep Yolunda Öldürdü..

Köpeğim Hav Hav Der - Köpeğim Benden Ne İster? - 7 Çocuk Şarkısı 14:08

Köpeğim Hav Hav Der - Köpeğim Benden Ne İster? - 7 Çocuk Şarkısı

Köpeğim hav hav hav hav der, köpeğim benden ne ister? Köpeğim hav hav hav hav der, köpeğim benden et ister! Bu güzel çocuk şarkısının tam 7 farklı versiyonunu bir araya getirdik. Köpeğim Ben Ne İster Şarkısının Sözleri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 6.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ORHAN ÖLMEZ - Damla Damla (Videoklip) 04:42

ORHAN ÖLMEZ - Damla Damla (Videoklip)

ORHAN ÖLMEZ _ DAMLA DAMLA Damla damla aksam sana Doldurumusun kalbini benimle Yoksa sende taşıyamazda Dökermisin beni yerlere Yağmur olsam yağsam sana Islatırmısın kendini benimle Yoksa sende dayanamazda Kaçarmısın en ..

Gülben Ergen - Bay Doğru 04:14

Gülben Ergen - Bay Doğru

Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen çok zor, Bir daha sevmek istemiyorsun. Hele senle aşk değil bu çok kurallı bir okul, Sevmedikçe kaytarıyorsun. Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey ..

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 14:06

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Bir eda bir çalım, aldın başını gittin Ne kadar masum, bir şeyi terk ettin Avunurken olur olmaz aşklarla Seni hem sevdim hem senden nefret ettim Ne sen unuttun ne ben unuttum Aldatma kendini gel Yanı..

  • PengoTV tarafından
  • 6.284 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle ) 03:04

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle )

Gözlerim seni ilk gördüğüm günden beri O yerde istedim bak hep seni görmeyi Arkamı döndüğümde fark ettim ya seni Kitlendim gözlerine alamadım ben kendimi İstedim benim ol be yalvardım Allah’a Gözlerin geldi gece yatmadan..

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le 05:43

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le

Bu Evde senle her köşesinde Ne yerdeyim ne gökte Beni seninle tanıştıranlar Hepsi girsin cennete Yüzün benim gökyüzüm Ağlarım bulutluysam Tenimdir ipek örtüm Örtmezsen uyuyamam Yani sensiz olamam Sözün benim başım üstü..

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı 03:41

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı

Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sensiz yaşayamam Nefes alamam ki Ne olur, bana gel, beni sev Bil ki gül..

Haydi Ormana Gidelim  Hayvanlar Şarkısı  Edis ile Feris  Eğitici Çocuk Şarkıları 02:30

Haydi Ormana Gidelim Hayvanlar Şarkısı Edis ile Feris Eğitici Çocuk

hayvanlar şarkısı Haydi ormana gidelim, doğayı keşfedelim Gözlerimiz cin gibi, dinleyelim dikkatli Şu çalının arkasından değişik bir ses geldi ..... dedi... Bil Bakalım o neydi? KURBAĞA Afferin sana, Haydi ormana gideli..

Soner Sarıkabadayı - Tekamül 03:45

Soner Sarıkabadayı - Tekamül

Koskoca dünyayı bu ara dar ediyorum Sana özel Sozlerisozu.com da tek Kendime yüzümü kara çıkarabiliyorum Duruma gel Hepsi sozlerisozu.com Kıyamam sana kıyabilecekken de Anla ki o an kalbim devrede Aramam seni bulacakken..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Gazapizm - Yol (Official Video) 05:22

Gazapizm - Yol (Official Video)

Bitmek tükenmek bilmeyen uzun bir yol Çocuk eminim zor Ama tercihin çok Vazgeçmek de yol seçmek de bi’ yol Yol Muğlak dönemde bir mucize Sağlam bedende kanser gibi Alışmak da yol savaşmak da yol Yol Kazandık gözüm ba..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Barış Manço - Gibi Gibi 03:55

Barış Manço - Gibi Gibi

Ben yaralı kurt sen kınalı kuzu biraz cilve aşkın biberi tuzu Sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi Yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi Arpa buğday yan yana orak ist..

Herkes Bu Sokak Röportajını Konuşuyor- Neden ''Evet'' Oyu Vereceğim! 05:44

Herkes Bu Sokak Röportajını Konuşuyor- Neden ''Evet'' Oyu Vereceğim!

Bir sokak röportajına verdiği referanduma EVET diyeceğim diyen amcanın, niçin evet demesini açıklaması üzerine herkes bu memleketim insanı Nevzat amcanın mantıklı cevaplarını konuşuyor...

  • ANKA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Zor Olsa Da 04:20

Kutsi - Zor Olsa Da

Ne yaparsan yap umrumda değil Şikayetim var ahh elimde değil Bu kadar mağdur olma sevgilim İntizarım var ahh elimde değil Zor olsa da sana geri dönüyorum Rüyaysa da hayırlara yoruyorum Bu ayrılık yakışmadı biliyor..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Harun Kolçak  Dualarım Yoluna 04:09

Harun Kolçak Dualarım Yoluna

Rüzgara sor beni Haber var mı Yardan diye Yağmura Bak da gör Şu hasretim Neden diye Ayrılık Yara gibi bana Yollarım Kapandı sana Yine bir ümit var Sen geri döneceksin Her gece özlemin deli Eder Beni böyle ..

Hakki Bulut  Ben Buyum 04:19

Hakki Bulut Ben Buyum

Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ne köşküm, sarayım, ne servetim var Ne malım, ne mülküm, ne servetim var Sana bir saltanat vaat edemem ki Yalnız seni seven temiz bir..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..