#Müslüm gürses sana diyeceğim var müzik dinle

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Zeynep Casalini - Derin Mevzu 06:25

Zeynep Casalini - Derin Mevzu

Hayatına temiz bir sayfa açmadın mı? Ne var ne yok eskiden kalma yakmadın mı? Kendine uzak durmaktan bıkmadın mı? Kalbindeki derin mevzuya bakmadın mı? Dünya dönsün cebinde Gerçekler kalbin içinde Kalpten kalbe gizli yo..

Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal 05:33

Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal

Yazıklar olsun, yazıklar olsun Kaderin böylesine, yazıklar olsun Herşey karanlık, nerde insanlık Kula kulluk edene yazıklar olsun. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya Ağlatıp da gülene, yazıklar olsun Dolmamış çileler..

Yalın - Keşke 04:51

Yalın - Keşke

Bırak saygından kuşkum yok Hatrımdan kalıyorsan hiç kalma bırak Sensiz olmaya itirazım var Canımı çok yakacak,izlerin bana yeter Keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram b..

Gökhan Türkmen - Aşktır 04:03

Gökhan Türkmen - Aşktır

Başka bir hikaye var gözlerimizde Yarım kalmış hep defterlerimizde Yüzünü görmekten hiç mi hiç bıkmamışsın Bir eldin verdin, şimdi o el tam yüreğimde Ne olur, ne olur o gözlerin hiç kısılmasın Bir bakmışsın yanı başında..

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Emre Fel - Ruh 05:00

Emre Fel - Ruh

Emre Fel - Ruh Dinle sözler Siyah beyaz bir film , sonu uzun biraz Kararsız kaldıysan sil , korkma etmem itiraz Sustum konuşmam , yeter üstüme gelme Tamam anlatmam , bir şartım var sana ama gitme Gitme ... gitme ... ..

Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj 1:38:43

Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj

Arabeskin Babaları :Müslüm gürses,ferdi tayfur,ibrahim tatlıses,orhan gencebay, sizlerle damar parçaları..

  • PengoTV tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR 05:02

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR

Çift candarma geliyor da Kaymakam konağından Al candarma vur beni de O yarin sevabından (Bağlantı) Haydi yarim ninanay da Ninanay aslan yarim Haydi canım haydi malım Gel benim şeker yarim Cebi dolu paketi de Giyme yeşi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle 02:42

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle

Günah Benim ve Pokemon GO , son zamanların en popüler iki şeyini birleştirdim ve ortaya çok eğlenceli bir video çıktı Pokemon Benim Gym Benim Geldim bırak bu Pokestop benim Güçlendirdiğim Eeveelerim Dokunma elimde bir Va..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka kokular sindi. İçimi söndüren yağmur, gözya..

Hayko Cepkin - Ağla Sevdam 02:38

Hayko Cepkin - Ağla Sevdam

Ağla sevdam Ağla zorba bu dünya Ağla susma ağla Ağla ağla Kördüğüm çember Dört duvar Canevinde bıkar can uçar Boş kalır o hanlar saraylar Beni sen al yeminim var Kül oldum söndüm ateşine sar Sar sar beni sana sar Sar s..

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Maz - Bekledim 04:01

Hakan Maz - Bekledim

Hakan Maz - Bekledim Dinle Bekledim şarkı sözleri ile Aşk denilen şu garip şey ömrümü çaldı Beni ölümlü şu dünyaya direk mi sandı Denedim olmadı acım solmadı aaaa off Bekledim gelmedin bir haber vermedin ne diyim ki..

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen 03:16

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen Dinle İçime Ne Ektiysen şarkı sözleri ile İçime ne ektiysen, durmadan patlıyor Beni yukarıya bulutlara sana çıkartıyor Sözünü tutuyorum durmuyorum Daha çok çalışıp umudumu yitirmiyor..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix) 03:46

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix)

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix) Dinle İLK ADIMI SEN AT BENİM AYAKLARIM YERE BASMIYOR AÇILAMIYORUM SANA BİRAZ CESARET VERSEN BANA İLK ADIMI SEN AT AŞK BAHARININ RÜZGARI VURUR CAMLARA MEVSİMLER DEĞİ..

SERHAN - Geceleri Hüzün 04:59

SERHAN - Geceleri Hüzün

SERHAN - Geceleri Hüzün Dinle Geceleri Hüzün şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde uçuyorum Kendimi sende buluyorum Nefesin tenimde güller açıyor Rüzgar saçlarını dağıtıyor Çınlar sesin kulaklarımda Karışır tatlı ko..

Simge - Aşkın Olayım 03:55

Simge - Aşkın Olayım

Simge Aşkın Olayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber? Bizden uzak olsun keder Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor Söylerim günde bin kere Yüzün gülünce güneş doğar ya Gözleri..

 Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya 03:07

Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya

Murda & Ezhel - Aya Müzik Dinle Şarkı Sözleri Spankito Na na na na Na na na Ey, ey Ey, shawty bana baksan Bende yazsam sana bir love song, yeah Gel omuzuma yaslan Shawty benimle misin bu akşam? Yeah Dediki götür beni aya..

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

Dj Akman - Değişik Duygular 03:39

Dj Akman - Değişik Duygular

SÖZLER: Ay ay ay ay ay ay ay dün gibi gözlerimin önünde olanlar oldu suç kimde hatiran var her yerde Ey ey ey ey ey ey ey kabimin orta yerinde bir an aşkın vurdu her yandan vazgecemem bu inadimdan Oy oy oy oy oy oy..

Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 10 ay önce
Yangın olur Fındıklı İSTANBUL TÜRKÜLERİ 05:36

Yangın olur Fındıklı İSTANBUL TÜRKÜLERİ

Yangın Olur Biz Yangına Gideriz Yangın olur biz yangına gideriz Düz ovada keklik gibi sekeriz Yokuşlarda şahin gibi uçarız Sandık sandıklar içinde çok şanımız var Hazreti Mevla'ya yalvarmamız var Beyoğlu'ndan kalktık s..