#Müslüm gürses sevdim müzik dinle

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime 04:25

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime Dinle AŞK BENİM NEYİME Ayrılmak için mi ben seni sevdim Belki de sen beni beni sevmedin Artık sen bana yar olamazsın Aşk benim neyime bak ne haldeyim Sen benim neyime bak ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Eylem Aktaş - Söyleyemedim 05:30

Eylem Aktaş - Söyleyemedim

Eylem Aktaş - Söyleyemedim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüt..

Merve Özbey - Hani Bİzim Sevdamız 04:01

Merve Özbey - Hani Bİzim Sevdamız

Merve Özbey - Hani Bİzim Sevdamız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böylesine acıyı tatmadım, Yokluğun çok zor alışamadım, Onsuz yaşamayı başaramadım, Al benim de canımı Allah'ım. Hani bizim sevdamız, devirirdi dağları, Ha..

Sancak - Gözyaşı 04:30

Sancak - Gözyaşı

Sancak - Gözyaşı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Doldurdum yine yeri göğü seninle, ellerimden yok oldun Kimler rüzgâr oldu sana da böyle savruldun? Bak bana ne dilekler geçer içimden, aklımda sendin Bak bana düşecekken yin..

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork 03:30

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork Müzik Dinle Şarkı Sözleri Allah’tan Kork Görür görmez olan oldu. Ay tutuldu, kalp tutuldu. Bir saat durdu yüzyıllık. Ben o gün bugün leylayım. Ben kendimi kurban verdim..

Hakhan - Adı Sen 03:48

Hakhan - Adı Sen

Hakhan - Adı Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biliyorum sende ben gibi Geçtin aynı yollardan Payımıza düşeni aldık İkimizde zorlu yıllardan Şimdi gel de tut ellerimi öyle kalalım Zamanı durduralım Bırakalım ne varsa ..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş 04:30

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş Dinle Söz: Mustafa Büyükkılıç Müzik: Doğan Nurlu Düzenleme: Müslüm Sevim Yönetmen: Umut Ertek..

Sinan Erkeker - Dıl Sebır 04:35

Sinan Erkeker - Dıl Sebır

Sinan Erkeker - Dıl Sebır Dinle Söz & Müzik: Bayram Özel Düzenleme: Müslüm Sevim Yönetmen: Tekin Sayan..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) 04:34

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik)

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Altüst oldu şen hayatım Bırakamazsın beni sandım Tehditlerinin kuru blöf olmadığını Çeke çeke anladım. Zaman ilaç olmadı ki asla Alışamadım bunca zamanla Pılın..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

Suat Metin -  Figüran 03:53

Suat Metin - Figüran

Seni öyle sevdim ki Şarkılar yazmadım mı Senin için dağ delip Denizler aşmadım mı Bizim hikayemizde kahraman olmak varken Başka başka filmlerde figüran mı olsun sen Benim gönlümde Sultan, başımın tacı iken Başkasının g..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan İsbeceren - Sensin Benim Kaderim 03:40

Sinan İsbeceren - Sensin Benim Kaderim

Sensin benim kaderim, sensin benim çiçeğim. Senin için ölürüm ben, sensiz bir deliyim Hoş geldin yeşil gözlüm benim hayatıma, Senden daha güzel görmedim ben hayatımda. Seni sevdim seveni sevdam belam başında, Vermem..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı 04:00

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı Dinle sözler Sevdim saydım uzattım elimi tutanım olmadı , düştüm hapistim kölesi oldum sahibim olmadı , kordum ateştim dokundum tenine yananım olmadı .. Biri , beni benimle bırakmasaydı ..

Samida - Norhars Ellim 02:51

Samida - Norhars Ellim

Samida - Norhars Ellim Dinle Çeketes xad pulliya Meçus âl polor kalçi İsa kağis dağak e İndzi âl umiş kalçi Galate lertez ari Heru compa kaletsi Da kezi sevda devi Yes indzigi koletsi Şad erandim şad erand Kelxus âl ipa..

Tolga Akdeniz - Döngü 04:14

Tolga Akdeniz - Döngü

Yıldırım Gürses Çaresiz Dinle..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Orhan Ölmez - Seni Çok Seveceğim (Versiyon) (Official Video Klip) 04:46

Orhan Ölmez - Seni Çok Seveceğim (Versiyon) (Official Video Klip)

Seni Çok Seveceğim İnsanoğlu iyi olmak için Cehenneme muhtaç ne yazık Oysa dünya kötü olmak için Zannettiğinden çok daha küçük Sen farklısın fıtratın farklı Niyetin iyi ey sevgili Saçının teli nefesinin sesi Melekle..

Sibel Can - Hayat 03:19

Sibel Can - Hayat

Söz / Müzik: Sinan Akçıl ( Editör: Doğan Müzik ) Düzenleme: Mustafa Ceceli Bass: Birkan Şener Gitar: Doğukan Aydın Perc: Erdem Dalkıran Yaylı: New World Strings Vokal: Mustafa Ceceli - Sinan Akçıl Stüdyo: Ceceli Music ..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:54

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Yangın her aşkın yolu sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu düştüm öldüm Ahh gönlün şimdi başka yâre mesken Ahh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir site..

  • Candy tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doruk - Biri Aldı 03:18

Doruk - Biri Aldı

Şarkı Sözleri Durdum yanaşmadım Sevdim savaşmadım Herkesin derdine Çare olamam ya Güldün mü yoksa ağladın mı Seçemedim Sevmedim bu işi Net ol bana güzelim Biri aldı, elimdeki sevdayı Biri aldı, kaçırıp da götürdü beni ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümit Besen - Sigarası Yaldızlı 02:19

Ümit Besen - Sigarası Yaldızlı

Sigarası yaldızlı Geliyor nazlı nazlı Öyle bir yar sevdim ki Yeniköylü burgazlı Anasıda yesin Babasıda yesin Yesin anam yesin Canikosu yesin Elinde sigarası Gönlümde var yarası Beni kalbimden vurdu Gözlerinin ..

Yaşar - Nara 07:35

Yaşar - Nara

Bu gece aşkı biraz fazla kaçırdım Galiba kalbim dönüyor Seni düşündüğüm her an Yangınım buram buram Aşka çakıp bir selam Aklım beni terk ediyor Saçını okşadığım yalnızlığım Seni bir daha buralarda görmeyim dedim ..

Burak Öz - O Gün 02:52

Burak Öz - O Gün

Burak Öz - O Gün Gizli gizli bakarken Sessiz sessiz yanarken Adına söylenen tüm şarkılar olayım Adına söylenen tüm şarkılar olayım Seni sevdim o gün Seni sildim o gün Sana yandım ben Gözleri bir mazi Uykumun ..