#Müslüm gürses sevdim müzik dinle

Mustafa Ceceli - Islak İmza 03:50

Mustafa Ceceli - Islak İmza

Bu benim sevdam sen olmasan bile Gün geçmiyor ki adını yad etmeden Eyvah demeden of demeden Hiçbir şey beklemeden Kimseyi koyamam yerine Orası hep senin kalacak O yara ıslak imza kalbimde Sonuna kadar seninle atacak Se..

Sefa Topsakal - Doktor 04:47

Sefa Topsakal - Doktor

Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boş..

Aslı İnandık - Tavukları Pishir Michelle 00:14

Aslı İnandık - Tavukları Pishir Michelle

Dilberayın son single ı gerçekten inanılmaz. Aranjesi çok hoşuma gitti. Pitbull biraz alakasız olmuş ama yine de sevdim. Keyifli seyirler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 9.542 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Ferhat Göçer - Kızım 04:12

Ferhat Göçer - Kızım

Beni affet kızım Gözümün önünde büyüdün göremedim Beni affet kızım Nasıl sevdim seni gösteremedim Beni mahvet kızım Bir lafın yeter buna, sana söylemedim Hadi vazgeç kızım Benim gözümde hiç büyüyemedin. Evlendi..

ÇARŞAMBAYI SEL ALDI FON MÜZİĞİ 04:32

ÇARŞAMBAYI SEL ALDI FON MÜZİĞİ

Çarşamba’yı Sel Aldı, Bir Yar Sevdim El Aldı (Aman Aman) Keşke Sevmez Olaydım, Elim Koynumda Kaldı (Aman Aman) Oy Ne İmiş Ne İmiş (Aman Aman) Kaderim Böyle İmiş. Gizli Sevda Çekmesi (Aman Aman) Ateşten Gömlek İmi..

Sevda Gül - Ellik 05:21

Sevda Gül - Ellik

Ah Benim Atlı Yarim Hemde Tokatlı Yarim Güzellikten Bakılmaz Baldan Da Tatlı Yarim Gel Ellikten Ellikten Su Gelir Mezellikten Güzel Benzin Sararmış Besbelli Güzellikten Dere Geçtim Daşı Yok Yüzük Buldum Kaşı Yok Yedi Yer..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Kadın Ve Erkek Alışveriş Farkını Temsilen! 00:46

Kadın Ve Erkek Alışveriş Farkını Temsilen!

Bunu çok sevdim ama 5 dükkana daha bakalım diyen kadınlara karşı sar abi şunu! diyen erkeklerin alışveriş mantığını özetleyen bir av hikayesi.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reyting Kurbanı Olan Yerli Diziler 01:55

Reyting Kurbanı Olan Yerli Diziler

Türk televizyon tarihinde kimi diziler vardır adından çok konuşulur, diğer ülkelerde bile reyting rekorları kırar. Bir de öyle diziler vardır ki televizyon ömrü 10 bölümden yukarı çıkamamıştır. İşte televizyon tarihinin ..

  • ANKA tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esengül Zalim 05:03

Esengül Zalim

Ümit veren sen Cefa çeken ben Vefasızsın sen İnsafsızsın sen Taş kalplisin sen zalim x 2 [Nakarat] x 2 Anlamıyorsun gönül derdinden Çıkarıyorsun çabuk kalbinden Böyle giderse seni sevemem zalim Bilmem ki sen..

Hakan Altun  Gönül Yarası 04:40

Hakan Altun Gönül Yarası

Bugün benim halim yaman Derdim büyük başım duman Sen bana sabır ver Mevlam Bu yaraya yok mu derman Sen bana sabır ver Mevlam Gönül sevdi bilmez ferman Nerden sevdim cana yetti Yarim gitti ömür bitti Rabbim bana ..

Cansu Yegin Alttan Aydınlatmalı Makyaj İnanılmaz Etki 10:53

Cansu Yegin Alttan Aydınlatmalı Makyaj İnanılmaz Etki

Heeeyyyy Geçenlerde instagram’da geziniyorum.Keşfette makyaj videolarından bi’tanesinde bu tekniği gördüm.Videoda uygulamadan sonra cilt o kadar parlak,o kadar güzel duruyordu ki hemen denemek istedim! Her zaman denk gel..

Apple Kredi Kartı Çıkardı 02:32

Apple Kredi Kartı Çıkardı

Apple dün çok sayıda yeni hizmetini tanıttı. Benim için en büyüleyici olanı yeni kredi kartıydı. Bankaların canına okuyacak bir deneyim tasarlamış Apple. İlginç bir rekabet olacak, herhangi bir aidat olmaması ve kullan..

Kadifeden Kesesi İstanbul Türküleri 03:13

Kadifeden Kesesi İstanbul Türküleri

Kadifeden Kesesi, Kahveden Gelir Sesi. Oturmuş Kumar Oynar, Ah Ciğerimin, Ah Ciğerimin Kösesi. Aman Yallah, Beyoğlu'na Yolla, Haydi Yallah, Beyoğlu'na Yolla, Yolla Yolla Yar Yolla. Kadife Yastığım Yok, Odana Bas..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım 04:03

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım

Yıldız Tilbe Beste Adı : Yürü Anca Gidersin Şarkı Sözü Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle..

Salih Yılmaz-Lusnika 03:29

Salih Yılmaz-Lusnika

Salih Yılmaz - Lusnika - Dolunay Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Hemşince Meg ağçikme hazai Kiçme darin bidziga Arçiu haz ağadzes Himi marğan onuşa Lusnikan lusazcuni Lerine oğnuknive Baç enelu ge..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel 03:55

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel

Şarkı sözü: Sen gittiğin günden beri, Ağlarım ne olur dön geri, Sensizlik çok zor geliyor bana. Beni böyle yalanlar içinde, Bırakıpta gittin nerelere, Yoksa artık sevmiyor musun beni? (Nakarat) Hadi geri gel, ..

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 14:06

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Bir eda bir çalım, aldın başını gittin Ne kadar masum, bir şeyi terk ettin Avunurken olur olmaz aşklarla Seni hem sevdim hem senden nefret ettim Ne sen unuttun ne ben unuttum Aldatma kendini gel Yanı..

  • PengoTV tarafından
  • 6.282 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ] 03:05

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ]

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni unutursan doyma yaşına ..

İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

İsmail YK - Haydi Bastır 04:42

İsmail YK - Haydi Bastır

Bir kız geçmiş deli gibi oynar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kafayı bulmuş herkes ona bakar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kıyafeti özel oynaması profesyonel Kıvır aman kıvır aman amanın aman Olağanüstü sall..

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle ) 03:04

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle )

Gözlerim seni ilk gördüğüm günden beri O yerde istedim bak hep seni görmeyi Arkamı döndüğümde fark ettim ya seni Kitlendim gözlerine alamadım ben kendimi İstedim benim ol be yalvardım Allah’a Gözlerin geldi gece yatmadan..

Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

gülseven medar - çarşambayı sel aldı 04:58

gülseven medar - çarşambayı sel aldı

Çarşambayı Sel Aldı Samsun/Çarşamba-Yöre Ekibi-Nejat Buhara Çarşamba’yı Sel Aldı, Bir Yar Sevdim El Aldı (Aman Aman) Keşke Sevmez Olaydım, Elim Koynumda Kaldı (Aman Aman) Oy Ne İmiş Ne İmiş (Aman Aman) K..

  • PengoTV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Oğuzhan Uğur - Bana Bunu Yapma 02:56

Oğuzhan Uğur - Bana Bunu Yapma

Hayalet diye bir şey yoksa ben nasıl yürüyorum? Aşktan gözü kör olmak varsa nasıl görüyorum? Nefesim sendin gittin madem neyi soluyorum? Yine hicran, evet ihanet kurbanıyım... Bana bunu yapma... Bize bunu yapma... Ya da...

  • Emre Kuzu tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce