#Müslüm gürses sevdiğim gurbete gitti gideli müzik dinle

Hastane kapısında vefa nöbeti 01:35

Hastane kapısında vefa nöbeti

TRABZON’DA YAŞAYAN CEMAL ŞENTÜRK 5 GÜN ÖNCE HASTALANDI. AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ. KÖPEĞİ BONCUK DA PEŞİNDEN GİTTİ. O TABURCU OLANA KADAR DA HİÇ BİR YERE GİTMEDİ. İŞTE GERÇEK VEFANIN HABERİ.....

Devremülk çetesi çökertildi 01:34

Devremülk çetesi çökertildi

AFYONKARAHİSAR'DA DEVREMÜLK ÇETESİ İDDİAYA GÖRE KART BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRDİĞİ BİNLERCE KİŞİYİ DOLANDIRDI.. JANDARMA O ŞEBEKEYİ ÇÖKERTTİ. KURBANLARI İSE ÇİÇEKLERLE ADLİYE KAPISINA GİTTİ...

Anne yüreği... 01:03

Anne yüreği...

BREZİLYA'DA 6 AYLIK HAMİLE KADIN, 4 YAŞINDAKİ OĞLUYLA BERABER RESTORANA GİTTİ. BİR ANDA İÇERİ SİLAHLI SOYGUNCULAR GİRDİ. BAKIN O ANNE OĞLUNU KORUMAK İÇİN NE YAPTI?..

''Namaz kılarken kredi çekmişler'' 02:16

''Namaz kılarken kredi çekmişler''

CEP TELEFONUNU MASADA BIRAKTI, MESCİTTE NAMAZ KILMAYA GİTTİ... İŞTE NE OLDUYSA O SIRADA OLDU... TALİHSİZ ADAMIN CEP BANKINDAN HABERİ BİLE OLMADAN TAM 63 BİN LİRALIK KREDİ ÇEKİLDİ... DOLANDIRILDIĞI ANLAYINCA SOLUĞU ADLİYE..

Palandöken'de gelinlikle kaydı! 01:26

Palandöken'de gelinlikle kaydı!

ARKADAŞLARI GELİNLİNLERİYLE DENİZ KENARINDA, KUMSALDA POZ VERMİŞTİ, O FARKLI OLSUN İSTEDİ. GELİNLİĞİNİ DE YANINA ALIP BALAYINA PALANDÖKEN'E GİTTİ. ORTAYA BAKIN NASIL FOTOĞRAFLAR ÇIKTI...

Sürücüsüz Otobüsün İlk Yolcusu Cumhurbaşkanı Erdoğan Oldu 02:35

Sürücüsüz Otobüsün İlk Yolcusu Cumhurbaşkanı Erdoğan Oldu

Milli imkanlarla üretilen dünyanın ilk elektrikli sürücüsüz otobüsü, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde tanıtıldı. Otobüsün ilk yolcusu da Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Erdoğan, kabine toplantısına hem elektrikli hem de sürücü..

'İmitasyon' soygunu! 01:43

'İmitasyon' soygunu!

MÜŞTERİ GİBİ GİTTİĞİ KUYUMCUYU SOYDU.. VİTRİNDEKİ ALTINLARI BİR TORBAYA DOLDURTTU, KAÇARAK GİTTİ... TABİİ TEDBİRLİ KUYUMCUNUN ONA GERÇEK ALTINLARI DEĞİL DE İMİTASYON ALTINLARI VERDİĞİNİ TAHMİN EDEMEZDİ.....

Cinayetten sonra maske taktı, araca bindi! 01:48

Cinayetten sonra maske taktı, araca bindi!

PENDİK'TE BİR KADIN CANİCE KATLEDİLDİ.. BOŞANMAK İSTEDİĞİ KOCASI ONU DAMBILLA VURA VURA ÖLDÜRDÜ... SONRA DA HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ MASKESİNİ TAKIP DIŞARI ÇIKTI, RAHAT RAHAT ARACINA BİNDİ GİTTİ...O KAN DONDURAN CİNAYETİN..

Sen nasıl babasın! 02:08

Sen nasıl babasın!

TÜRKİYE ZONGULDAK'TA YAŞANAN VAHŞETLE SARSILMIŞTI... BİR BABA 16 YAŞINDAKİ OĞLUNU ENSESİNDEN BIÇAKLAMIŞ, SONRA DA 'ALLAH YOLUNDA KURBAN ETTİM'' DİYEREK SUÇUNU İTİRAF ETMİŞTİ. OLAY YERİNE BU KEZ POLİSLE GİTTİ. HALA YAPTIĞ..

Köpek saldırınca... 01:09

Köpek saldırınca...

AKRABALARININ ÇİFTLİĞİNE GİTTİ. İÇERİ GİRDİĞİNE GİRECEĞİNE BİN PİŞMAN OLDU. KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRAYAN ADAMIN YAŞADIKLARI SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTINA AFYONKARAHİSAR'DAN YOLLANDI...

Arabaya taksitli satış! 01:53

Arabaya taksitli satış!

TİCARET BAKANLIĞI KONUT VE OTOMOBİL SATIŞLARINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR DÜZENLEMEYE GİTTİ. ARABA ALMAK İSTEYENLERE 60 AYA KADAR TAKSİT İMKANI GETİRİLİRKEN, KONUT SATIŞINDA TAKSİT SINIRLAMASI KALDIRILDI...

Kavurma hırsızı! 01:57

Kavurma hırsızı!

'YÜKTE HAFİF, PAHADA AĞIR' PRENBİSİYLE ÇALIŞAN ŞARKÜTERİ HIRSIZLARI, ESNAFIN KABUSU OLDU... ZEYTİNİ, HELVAYI ES GEÇİP, KAVURMA, PASTIRMA ÇALAN O HIRSIZLARDAN BİRİ, KAMERAYA YAKALANDI... BAKIN 4 KİLO KAVURMA KAŞLA GÖZ ARA..

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz 01:10

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Asya'nın Kalbi İstanbul Süreci 9. Bakanlar Konferansı için Tacikistan’a gitti. Mevkidaşı Sirojiddin Muhriddin ile ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu konuşmasında Tacikistan'da..

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak 02:13

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak

Türkiye’de vaka sayısı aldı başını gitti. Virüse yakalanan kişi sayısı 60 bine dayandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayısı bu hızla artarsa 4 hafta sonra sistemde sorun çıkar uyarısında bulundu. Türkiye'de üçüncü..

''Kızımı kurtarın!'' 01:04

''Kızımı kurtarın!''

BEBEKLERİNİN NEFES BORUSUNA YEMEK KAÇMIŞTI. KOŞARAK GİTTİKLERİ DOKTOR İLK MÜDAHALEYİ YAPTI. O ANLARDA ANNE BABANIN ÖMRÜNDEN ÖMÜR GİTTİ. DOKTORUN CANINA CAN VERDİĞİNİ GÖREN BABA, MİNNETİNİ GÖSTERMEK İÇİN HEKİMİN AYAKLARIN..

Kapıyı yavaş kapat- kavgası! 01:35

Kapıyı yavaş kapat- kavgası!

KAPIYI YAVAŞ KAPAT DEDİ CANINDAN OLDU!! 24 YAŞINDAKİ KİRACISI KAPIYI SERT KAPATIYORDU... EV SAHİBİ DEFALARCA UYARDI AMA SONUÇ ALAMAYINCA BİR KEZ DAHA SÖYLEMEK İÇİN KAPISINA GİTTİ... PARASINI BEN VERİYORUM İSTEDİĞİMİ YA..

7 aylık hamile kadın nasıl öldü? 02:17

7 aylık hamile kadın nasıl öldü?

7 AYLIK HAMİLE BİR KADIN... SIRT VE GÖĞÜS AĞRISI ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİ... AĞRI KESİCİ YAPILIP EVE YOLLANDI... AMA SABAHA ÇIKAMADI... 'EŞİMİ VE BEBEĞİMİ DOKTOR İHMALİ ÖLDÜRDÜ' DİYEN ACILI ADAM, ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN SORUŞT..

Atı asansöre bindirmeye kalktı 01:09

Atı asansöre bindirmeye kalktı

ARKADAŞINA ZİYARETE ATLA GİTTİ. ÇALINIR DİYE KORKUP ONU ASANSÖRE BİNDİRMEK İSTEDİ, SONRADAN DA VAZGEÇTİ. O ANLAR SOSYAL MEDYADA YAYINLANINCA BAKIN BAŞINA NELER GELDİ?..

Namaz kılarken rahat bırakmadı 01:20

Namaz kılarken rahat bırakmadı

TRABZON'DA YAŞAYAN HASAN ÇALIK, GEÇTİĞİMİZ HAFTA CUMA NAMAZINA GİTTİ... ONUN PEŞİNDEN BESLEDİĞİ SOKAK KÖPEĞİ YORGUN DA GELDİ. SONRA YAŞANANLARI VATANDAŞ KAMERASI BAKIN NASIL KAYDETTİ?..

Ters yönde tam gaz! 01:39

Ters yönde tam gaz!

BAŞKENTTE, İKİ SÜRÜCÜ YOLU PAYLAŞAMADI... İSTANBUL'DA İSE BİR HAFRİYAT KAMYONU, TERS YÖNDE KİLOMETRELERCE GİTTİ... TRAFİKTE SANKİ KENDİLERİNDEN BAŞKA KİMSE YOKMUŞ GİBİ DAVRANAN SORUMSUZ SÜRÜCÜLER PES DEDİRTTİ...

Kocasının lüks aracını parçaladı 01:13

Kocasının lüks aracını parçaladı

BU DEFA KADININ ERKEĞE ZORBALIĞININ HABERİ VAR SIRADA..BİR ARADI, İKİ ARADI... BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KOCASI, TELEFONLARINI AÇMADI... ÖFKELENEN KADIN, SEN MİSİN BANA CEVAP VERMEYEN? DEDİ. İNTİKAM ALMAK İSTEDİ..GİTTİ KOCA..

Bir kadının çaresizliği 01:11

Bir kadının çaresizliği

İSTANBUL, ŞİŞLİ'DE MERDİVENLERE OTURUP GÖZYAŞI DÖKEN KADINI GÖRENLER YARDIM İÇİN YANINA GİTTİ. O KADIN, İDDİASINA GÖRE DARBEDİLDİĞİ, HAKARETE UĞRADIĞI İÇİN O HALDEYDİ. SONRASINDA BAKIN NELER YAŞANDI...

Kamyonetle kardeşinin eczanesine daldı 01:19

Kamyonetle kardeşinin eczanesine daldı

ANTALYA'DA KARDEŞİYLE TARTIŞAN ADAM, ÖYLE ÖFKELENDİ Kİ, KAMYONETİYLE KARDEŞİNİN ECZANESİNE GİTTİ, SONRA BAKIN NELER YAŞANDI..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Değnekçiye suçüstü! 01:20

Değnekçiye suçüstü!

PARK EDEN SÜRÜCÜNÜN YANINA GİTTİ. 20 LİRA OTOPARK ÜCRETİ İSTEDİ... ASIL FATURAYI KENDİSİNİN ÖDEYECEĞİNİ BİLEMEDİ. ÇÜNKÜ PAZARLIK YAPTIĞI KİŞİ DEĞNEKÇİ AVINA ÇIKAN POLİSTİ...

Abi kardeşi öldürüp halıya sardı 03:08

Abi kardeşi öldürüp halıya sardı

İstanbul Bağcılar’da abi-kardeş korkunç bir cinayete kurban gitti. Gözü dönmüş katil zanlısı iki kardeşin başına çekiç vurarak öldürdü...

Çalışan neye uğradığını şaşırdı! 01:31

Çalışan neye uğradığını şaşırdı!

ADANA'DA BİR SOYGUNCU YÜZÜNDE MASKEYLE MARKETE GİRDİ. AMA TABANCA YA DA BIÇAK YERİNE KOCAMAN BİR KILIÇ ÇIKARDI. TEHDİTLE KASADAKİ PARALARI ALIP GİTTİ...

Ölmeden helvasını yedi! 01:23

Ölmeden helvasını yedi!

RAHATSIZLANDI, HASTANEYE GİTTİ, AMA ÖĞRENDİKLERİYLE BAŞINDAN AŞAĞIYA KAYNAR SU DÖKÜLDÜ, ÇÜNKÜ KAĞIT ÜZERİNDE ÖLMÜŞTÜ...

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada 02:59

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada Ordu’da birlikte olduğu kadının çocuğunu darp eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi 19 Ekim 2016 14:59 2,5 yaşındaki çocuğa şiddet PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweet..

Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ 03:38

Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ

Gemilerde Talim Var (Receb'im) İstanbul-Sarı Recep-Muzaffer Sarısözen Gemilerde Talim Var Bahriyeli Yarim Var O Da Gitti Sefere Ne Talihsiz Başım Var Hani Benim Receb'im Receb'im Sarı Lira Vereceğim Alm..