#Müslüm gürses yaşadım mı Öldüm mü müzik dinle

Cumhur  Sen Aslıdan da Güzelsin 02:58

Cumhur Sen Aslıdan da Güzelsin

Güzel sana bir sözüm var Beni bir yol dinler misin Beni çölden çöle sürdün Sen leyla dan da güzelsin Ağlıyorum için için Beklerim yar gelmez Kerem yandı aslı Sen aslı dan da güzelsin Sana aşık oluverdim Sen aşk nedi..

 Boşu Boşuna Aydın Sarman 07:54

Boşu Boşuna Aydın Sarman

Mevlam bana ömür vermiş Boşu boşuna boşu boşuna Vücuduma bir can girmiş Boşu boşuna boşu boşuna Su akar deryaya varır Deryadan mayi çıkarır Gökyüzünde yağmur olur Boşu boşuna boşu boşuna İsa Meryem'e mi kaldı Musa asad..

Şener Şen Ümidim Var 01:28

Şener Şen Ümidim Var

Arabesk 1988 beni unutsun demişsin, olsun hala ümidim var kar kalkınca altı bahar, olsun hala ümidim var yıkıp viran ettin beni, duysun bunu dağlar taşlar oldum ben sevda veremi, olsun hala ümidim var soldu sarardı gül..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight 03:37

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight

Al Götür Beni (Make Me Yours Tonight) Ne olursa olsun, Tut, bırakma yerde ellerimi Akıp gitsin, varsın, kendi Bildiği gibi bu hayat .. Aşktan geçilir mi? Your deep blue eyes are the sea of love I made up my mind to to ..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik) 05:34

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik)

Bulutlara Esir Olduk; Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti yıllarım bilemeden Neşeyi büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye İnen olmadı..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 03:38

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez

Yüzüme bir bak Korkudan eser var mı? Şarkımı dinle Durduruyor zamanı Soluyor renkler Bitiyor düşler Eriyor içim eriyor Geri gelmezden önce Yansa da her yer Ölmez melekler Bir nefes oldum Mazlumun türküsünde İnadım sağla..

Duman - Senden Daha Guzel 03:58

Duman - Senden Daha Guzel

Kimseyi görmedim ben Senden daha güzel Kimseyi tanımadım ben Senden daha özel Kimselere de bakmadım Aklımdan geçen Kimseyi tanımadım ben Senden daha güzel Sana nerden rastladım Oldum derbeder Kendimi sana sakl..

Yağmurlu Bir Günde - Beşiktaş Marşı 00:32

Yağmurlu Bir Günde - Beşiktaş Marşı

YAĞMURLU BİR GÜNDE Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda vuruldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun so..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.459 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursanın Ufak Tefek Taşları - Rumeli Semih 03:02

Bursanın Ufak Tefek Taşları - Rumeli Semih

Bursa'nın Ufak Tefek Taşları Bursa'nın ufak tefek taşları Keman olmuş o yarimin kaşları Bir omuzdan bir omuza saçları A benim esmer güzelim Yarimle kol kola gezelim Meşeli dağlar meşeli İçinde halı döşeli Kül oldum aşka ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursanın Ufak Tefek Taşları 02:10

Bursanın Ufak Tefek Taşları

Bursa'nın Ufak Tefek Taşları Bursa'nın ufak tefek taşları Keman olmuş o yarimin kaşları Bir omuzdan bir omuza saçları A benim esmer güzelim Yarimle kol kola gezelim Meşeli dağlar meşeli İçinde halı döşeli Kül oldum aşka ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abdurrahman Önül Mesneviden Ders Aldım 05:21

Abdurrahman Önül Mesneviden Ders Aldım

Mesneviden ders aldım Oldum Mevlana gibi Uçsuz ummana daldım Yüzdüm Mevlana gibi Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi Yüceldim döne, döne Umudum Hep o güne Giderken ..

Zara - Çemberimde Gül Oya 03:39

Zara - Çemberimde Gül Oya

Zara - Çemberimde Gül Oya Türkülerle Türkiye (17 Çanakkale) Albümünden... Türkü Sözleri Çemberimde gül oya Gülmedim doya doya Dertlere karıyorum Günleri saya saya Al beni kıyamam seni Pembe gül idim soldum Ak güle ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ? 03:28

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ?

Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun Ş..

  • Candy tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At 03:30

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At

Düşlerini gözlerinin rengine boyadım Başka birşey düşünemez oldum rüyadayım Önüm arkam sağım solum senle kaplıyım Tabii hala delirmediysem sende boş değilsin bana İlk adımı sen at! İlk adımı sen at Benim ayaklarım yere ..

Kenan Doğulu-Kandırdım 04:04

Kenan Doğulu-Kandırdım

Peşinden az koşmadım ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Peşinden az koşmadım ki Ele güne rezil oldum Az çeneler sarfetmedim ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Kandırdım ..

Seninle Başlıyor - Beşiktaş Marşı 03:59

Seninle Başlıyor - Beşiktaş Marşı

SENİNLE BAŞLIYOR Doğduğum gün uzattım elimi, tutundum kanadına En ilk sana aşık oldum, hayatın inadına Duvarımda bir sevgilimin, bir de senin resmin Bir gün bile düşmedi düşmez dudaklarımdan ismin Seninle başlıyor biti..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze 03:20

Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze

Çayır Çimen Geze Geze Isparta-Nazife İzzet-Muzaffer Sarısözen Çayır Çimen Geze Geze (Of Of) Oldum Ben Bir Geveze Kızına Meyil Verdim Darılma Hanım Teyze (Of Ninem Of) Pencereden Kuş Uçtu (Of Of) Yandı Yürek ..

Serkan Kaya - Ederi Kadar 04:52

Serkan Kaya - Ederi Kadar

Çok geceler sabahladım sen yatıp uyurken Ağaçtan adam oldum yolunu beklerken Kar yağdı kış sandım Ter bastı güneş sandım Yaralarımı kendim sardım Minnetim yok Bundan böyle herkes artık, ederi kadar, ederi kadar Y..

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm 03:32

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm

Ben ettim yar sen etme Ayrılık sevene çok zor geliyor Sanki gözümden akan yaş değil aman Ceylan gözlüm senin yüzünden ömür bitiyor Hiç mi insafın yok bana Yenildim sevda oyununda Hiç mi insafın yok bana Ya rab un..

Rober Hatemo - Havalanma 04:07

Rober Hatemo - Havalanma

Bir daldın budaklandın da kış geldi çiçek açtın Telef oldum içim yandı sana dokunamadım Havalanma güzelim ya da Havalanırsan buralara konma Gözden düştün eğlendin Ne sevdin ne sevdirdin Gittin kellere düştün dille..

En Yaratıcı Evlenme Teklifi 06:29

En Yaratıcı Evlenme Teklifi

kanka ???? işte budur böyle bi teklif hazırla kuşlar filan arabadan bağıran adam da Haha çok harika, süper ya çokkomik gülmekten öldüm yaaaaa neymiş bunlar Çok güzel evlenme teklifi..

Ben Evlendim Diye Hunharca Haykıran Gelin 01:05

Ben Evlendim Diye Hunharca Haykıran Gelin

Bindikleri gelin arabasının içinden sunroofunu açarak yoldan yürüyenlere “Bana bakın, ben gelin oldum diye bağıran gelin çevresindeki herkesi güldürüyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevil Özen - Taşta mı Yalan 04:57

Sevil Özen - Taşta mı Yalan

Seni sevdiğime inanmadın ki Her gece gördüğüm düşte mi yalan Aşkın ile oldum deli derbeder Gözlerimden akan yaşta mı yalan Aşkın bu gönlümde indi derine Ümidim yok bugün ile yarına İnan ki sevdiğim senin yerine B..

Hakan Girit - Aşk 04:53

Hakan Girit - Aşk

yine sen gül sen seslen bana beni başka aşklara bırakma bu gece gel kollarıma bıraktım sanma seni yollarda aşk sen demek aşk biz demek Düş yollarında gezer oldum Aşk sarhoşu kalbim yorgunum Düş yollarında kaybo..

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden 04:48

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden

sevda nedir beilmezdim taa ki senin gözlerine bakana kadar bu dünyada hep yıkıldım perişan oldum seni gördüğüm zaman yar işte o an yeniden doğdum seninle ağlam seninle gülsem kopamam yar ayrılamam başkasına bakamam a..